- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.941
Cumartesi yapacam canım Yarın bir geçsin dedim. Yoksa çok yerim yarın listeye giriyorum bu aradanaptin canim denedinmi?
Badin olarak bildirimlerin bendeKizçeler ben bugün izne ayrılıyorum bi 15 güncük :) yine gelirim ama tabi kısıtlı olarak
Yarin kilo bildirimimi badimSchonerDuft a özelden yapıcam ama merak ederim ben siz ne yaptiniz diye o nedenle gelir bakarim arada
drdotty kaptanim bu 3 haftalik sürecte listeye yardimci olamayabilirim ama yine yapmam gereken bisey olursa schoner ile iletisim halinde oluruz
Acaba burda da yapıyorlar mı ölçüm.Kızlar kapıya broşür bırakmışlar yağ/kas/kemik/metobolizma hızı vs. Ölçümü ücretsiz yapılıyor diye sanırım ölçüp tanıtım yapıp danışmanlık alırsak ve takibini istersek ücretli şekilde devam ediliyordur aradır yarın için randevu verdi ölçüm yapılacak öğlen 12de gidicem bakalım hem ona hemde sağlk ocağı bakarsa kan tahlili yaptrcam bide eczaneye magnezyum alıcam yarın hepsini halledip öyle devam ediyim bakalm
Hiç denemedim canım şimdilik öyle başla kilo verme durumuna göre değiştirirsin gerektiğindedrdotty kalori cetvelindeki extreme fat loss kisminimi baz alıyorsun ? Ben ortadakiyle gitsem diyordum ama
Canım sen bildirimlerini yap bizide merakta bırakma yeterKizçeler ben bugün izne ayrılıyorum bi 15 güncük :) yine gelirim ama tabi kısıtlı olarak
Yarin kilo bildirimimi badimSchonerDuft a özelden yapıcam ama merak ederim ben siz ne yaptiniz diye o nedenle gelir bakarim arada
drdotty kaptanim bu 3 haftalik sürecte listeye yardimci olamayabilirim ama yine yapmam gereken bisey olursa schoner ile iletisim halinde oluruz
Iyi tatiller canımCok iyi olmus canim bende memlekette yaptiracam ordada ücretsizmis herkes yaptiriyomus
1 bardak içebilirsinKahvaltı
1 dilim peynir 5 zeytin yarim domates 4 ceviz
Öğlen
Kıymalı ıspanak 1kase yoğurt
Ara yarim portakal 1 avuç leblebi
Akşam 1 kaseden az kiisr marul ve bol maydonoz
Kızlar tarçınlı süt içeyim mi sizce
Şimdilik canım istemiyor 5 6 adet fındık yedim spor da yapınca da baya sis oluyorum canım1 bardak içebilirsin
Afiyetolsun güzel menüBugün
Kahvaltı iki haşlanmış yumurta 6 zeytin az peynir domates iki ceviz
Ara sağlıklı kek yapmıştım 1 dilim yedim
Akşam 1 tabak kabak yemeği 1 kase yoğurt
2.5 lt su
Ben yapicam birazdan bulaşık çamaşır yeni bitti çorba pissin basliycamSpor yapacak olan var mı
Bende başlıcam birazdan mayıştım. Zumba yapacam bugün.Ben yapicam birazdan bulaşık çamaşır yeni bitti çorba pissin basliycam
Sağol canımAfiyetolsun güzel menü
Bende yapabilirsem yapicamSpor yapacak olan var mı
Hamlamışım yine başladım ama bıraktım birazda oryantal yapacam ne kadar giderse artikBende yapabilirsem yapicam
Nesfit hiç sağlıklı değil ama diyetten sıkılınca iyi oluyorKahvaltı: kuru meyveli tarçınlı nesfit
Ara: yarım elma,yarım greyfurt
Öğlen: 1 kase nesfit
Ara: 1 kupa sütlü kahve
Akşam: Et sote ,salata,2dilim ekmek
30 dakika bisiklet, papatya çayı
Canım cardio yaptım yine şuan sirilsiklamimBende başlıcam birazdan mayıştım. Zumba yapacam bugün.
Peki ya sen ?
Inşallah yarına eksi olursun ben 62.1 bile olsa çok mutlu olacamKahvaltı: kuru meyveli tarçınlı nesfit
Ara: yarım elma,yarım greyfurt
Öğlen: 1 kase nesfit
Ara: 1 kupa sütlü kahve
Akşam: Et sote ,salata,2dilim ekmek
30 dakika bisiklet, papatya çayı
Ne güzel etmişsin ben oryantal yapacam birazdanCanım cardio yaptım yine şuan sirilsiklamim
Ben 15 dk ancak yapabildim evdekilerdenHamlamışım yine başladım ama bıraktım birazda oryantal yapacam ne kadar giderse artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?