- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.901
görüşelim tatlımYAPSANA SEN . BEN SEVMİYOUM ONU
bugün dikkat edersen bence yarın sabit çıkarsın . modun neden düştü canım
görüşecez bakalım 15 gün sonra
ödem atıcı başka şeyler yapsaydın canım bugün gider aslında600gram + dayım canım
SEN NE DURUMDASIN ?Modunu düşürme sakın bugün biseyler yap tatlım detoks suları falan ödem attırıcı çorba tarifleri var onu yap mesela benim verdiğim çorba tarifini yapabilsen çok güzel ödem atarsin yarına artın kalmaz aslında ben faydasını gördüm onu yapmasaydım belki artıdaydım
Bitter çikolata , muz , spor en çok bu üçü arttırıyorkızlar bana bir el atın lütfen serotonin eksikliğini ibs ve fm nin ataklarını arttırıyormuş ynı zamanda depresyona da sebeb oluyor şuan ki durumum . serotonin içeren gıdalar neler hap mı kullansam acaba
Bilmiyorum benim modum çok düştü ne spora ne diyete adapte olamıyorum ve bahar geldi yaz gelmek üzere gene hedefe varamıycam gibi düşünceler beynimde geziyorYAPSANA SEN . BEN SEVMİYOUM ONU
bugün dikkat edersen bence yarın sabit çıkarsın . modun neden düştü canım
görüşecez bakalım 15 gün sonra
Eksideyim canım detoks işe yaradı bende regl olmasaydım 1 kilo düşüşü görürdümSEN NE DURUMDASIN ?
Sen aynı benim yaşadıklarımı yasiyosun canim daha yeni bende öyleydim bence spora ara ver depresyona giriyoruz işte aynı şeyler normal yani kendini dinle biraz sonra motivasyonun yerine gelecek merak etme zaman tani hiçbirşey bir anda olmuyor malesef biz hemen olsun bitsin istiyoruz sağlıklı tarifler yap değiştir menünü bak ben öyle yaptıkça zevk almaya başladım paylaşıyorum sizinlede biliyorsun karataydan sıkıldım ona geçiyorum kiloda da sıkıntı yaratmıyor canım sende kendine değişiklik yap benceBilmiyorum benim modum çok düştü ne spora ne diyete adapte olamıyorum ve bahar geldi yaz gelmek üzere gene hedefe varamıycam gibi düşünceler beynimde geziyorbende depresyona girmek üzereyim sinirlerim çok bozuk ufak şeylere bile sinirlenir oldum sürekli tatlı yeme isteği var acil toparlanmam lazım ama toparlayamıyorum
3 NÜDE ÇOK SEVERİM ASLINDA BUGÜN BİTTER ALAYIM KENDİMEBitter çikolata , muz , spor en çok bu üçü arttırıyor
kendine sütlü irmik yap ya da chia bal süt kakao karışımından tatlı yap hurma ye .Bilmiyorum benim modum çok düştü ne spora ne diyete adapte olamıyorum ve bahar geldi yaz gelmek üzere gene hedefe varamıycam gibi düşünceler beynimde geziyorbende depresyona girmek üzereyim sinirlerim çok bozuk ufak şeylere bile sinirlenir oldum sürekli tatlı yeme isteği var acil toparlanmam lazım ama toparlayamıyorum
regli döneminde dikkat edersen haftya çok güzel bir düşüş yaşarsınEksideyim canım detoks işe yaradı bende regl olmasaydım 1 kilo düşüşü görürdüm
Evet canım inşallah bakalım ama tatlı isteğim çok kendime sağlıklı tatlı yapıyorum hiç yoktan iyidirregli döneminde dikkat edersen haftya çok güzel bir düşüş yaşarsın
Ohoooo çok iyi canım ya çok sevindim tebriklerEksideyim canım detoks işe yaradı bende regl olmasaydım 1 kilo düşüşü görürdüm
Sağol canım ama aksi gibi yarın artı çıkarım böyle değişik bişeyOhoooo çok iyi canım ya çok sevindim tebrikler
Aslında 1haftadr magnezyum içmedim bitmişti gidip almadım o çok iyi geliyordu geçen yıl diyetisyen vermişti ve hergün magnezyum içersen hem karbonhidrat ve tatlı isteği duymazsın hemde stres filan hepsi ortadan kalkıyor çok rahat diyet yapabiliyorsun hemde wc sorunu hiç olmuyor demişti ozman almıştım mucize gibi gerçekten ve o amandan beri ne zamn diyet yapsam alıyorum canm son seferde burda sizle iken 60kapsul lük almıştım ondan baya uzun gitti yeni bitti ve bence ondan oldu magnezyum bittiğinden beri hem karbonhitdat ve tatlı krizi oldu hemde stres sinir oldu aslında acilen gidip magnezyum alsam düzelir bence hatta sanada daha ince demiştim bence sende al bak canım bu yasta günlük magnezyum ihtiyacı 320mg ve kilo verdikcede vucut magnezyum kaybına uğruyor yani 320mgüstü bile alsak daha iyi ama yiyeceklerle 300mg a ulasmak imkansiznen azindan takviyeler 200mg ı filan karşılıyor ustunude muz,kuru yemis ve maden suyu ile falan anca tamamlaya biliriz zaten canm kilo verirkende çok önemlinzaten karbonhidratları filan işleyip kullanıyor vücudu çalıştırıyor diyetisyen kilo vermek için şart diyorduSen aynı benim yaşadıklarımı yasiyosun canim daha yeni bende öyleydim bence spora ara ver depresyona giriyoruz işte aynı şeyler normal yani kendini dinle biraz sonra motivasyonun yerine gelecek merak etme zaman tani hiçbirşey bir anda olmuyor malesef biz hemen olsun bitsin istiyoruz sağlıklı tarifler yap değiştir menünü bak ben öyle yaptıkça zevk almaya başladım paylaşıyorum sizinlede biliyorsun karataydan sıkıldım ona geçiyorum kiloda da sıkıntı yaratmıyor canım sende kendine değişiklik yap bence
Ben hazırım yatak koruyucu örtü falan aldım ama bu seferde havalar soğudu ve oğlum hastalandı bide bir iki hafta daha erteledim :/öncelikle selam canım hoşgeldin
wc eğitimini de gözünde hiç büyütme lazımlık yada wc ye oturuyorsa (bazı çocuklar gerçekten oturmak dahi istemiyorlar) ve kendini ifade edecek kadar konuşuyorsa başlamak için hazır olabilir (hala net konuşamıyorum çocuk bu belli olmuyor)
yazın evet daha kolay olabilir ama kışın bırakmanın avantajı da evimiz kirlenmedi üzerine giydiği pantolon,çorap derken şırıl şırılbi durum olmadı
ilk 2 gün evet zor ama bende ekstra bi sakinlik vardı(hatta eşim bırak daha erken demekki dedi ama ben hazırım dedim devam ettim bana göre çocuktan önce anne hazır olmalıydı çünkü )
evet evet gecen yıl yaptım ben inan cnm ondan sonra yemek yemek istemedisütle olanmı buraya ilk geldiğimde favoriydi yiyip yiyip onu yapıyorlardıkulakları çınlasın
Evet gorebılıyorum cok guzel bısey
bu yıl ideal kıloya inene kadar birbirimizi bırakmayalım bu yıl dönüm noktamız olsunBen de ilaçlardan çok şişmiştim canm erken doğum riski oldu 6cı ayda ve 9aya kadar ilaçlarla iğnelerle ve sıfır hareketle taşıdım her gün bir avuç ilaç ve yatış mecburen bunlardan 20 kilo aldımçok şükür kızım ı 9.aya taşıdım sağlıkla canm 1yılda da 13kilosunu geri verdim bende 80den 67ye indim ama 67nin altına hala da inemedim sürekli geri 70e yada 72ye kadar filan çıkıyorum tekrar 68 - 67 yada 69 a iyorum hep bile geçti kilom bu asalımda takıldı hep şimdi gene sizle en son 67.2 ye indim ve gene +gelmeye başladım şu barajı artk kırmam lazım artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?