Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SEN NE DURUMDASIN ?

kızlar bana bir el atın lütfen serotonin eksikliğini ibs ve fm nin ataklarını arttırıyormuş ynı zamanda depresyona da sebeb oluyor şuan ki durumum . serotonin içeren gıdalar neler hap mı kullansam acaba
Bitter çikolata , muz , spor en çok bu üçü arttırıyor

YAPSANA SEN . BEN SEVMİYOUM ONU

bugün dikkat edersen bence yarın sabit çıkarsın . modun neden düştü canım

görüşecez bakalım 15 gün sonra
Bilmiyorum benim modum çok düştü ne spora ne diyete adapte olamıyorum ve bahar geldi yaz gelmek üzere gene hedefe varamıycam gibi düşünceler beynimde geziyor bende depresyona girmek üzereyim sinirlerim çok bozuk ufak şeylere bile sinirlenir oldum sürekli tatlı yeme isteği var acil toparlanmam lazım ama toparlayamıyorum

Sen aynı benim yaşadıklarımı yasiyosun canim daha yeni bende öyleydim bence spora ara ver depresyona giriyoruz işte aynı şeyler normal yani kendini dinle biraz sonra motivasyonun yerine gelecek merak etme zaman tani hiçbirşey bir anda olmuyor malesef biz hemen olsun bitsin istiyoruz sağlıklı tarifler yap değiştir menünü bak ben öyle yaptıkça zevk almaya başladım paylaşıyorum sizinlede biliyorsun karataydan sıkıldım ona geçiyorum kiloda da sıkıntı yaratmıyor canım sende kendine değişiklik yap bence

Bitter çikolata , muz , spor en çok bu üçü arttırıyor
3 NÜDE ÇOK SEVERİM ASLINDA BUGÜN BİTTER ALAYIM KENDİME
kendine sütlü irmik yap ya da chia bal süt kakao karışımından tatlı yap hurma ye .
bu ara hepimiz böyleyiz ben kendimi resimlere bakmakta buldum sende bakarak motive oluyordun . hatta senin resim paylaşma sayende ben listeye girme kararı aldım yaparım dedim .
mevsim de değişiyor depresyon moduna dönmemiz çok normal hepimiz öyleyiz

Aslında 1haftadr magnezyum içmedim bitmişti gidip almadım o çok iyi geliyordu geçen yıl diyetisyen vermişti ve hergün magnezyum içersen hem karbonhidrat ve tatlı isteği duymazsın hemde stres filan hepsi ortadan kalkıyor çok rahat diyet yapabiliyorsun hemde wc sorunu hiç olmuyor demişti ozman almıştım mucize gibi gerçekten ve o amandan beri ne zamn diyet yapsam alıyorum canm son seferde burda sizle iken 60kapsul lük almıştım ondan baya uzun gitti yeni bitti ve bence ondan oldu magnezyum bittiğinden beri hem karbonhitdat ve tatlı krizi oldu hemde stres sinir oldu aslında acilen gidip magnezyum alsam düzelir bence hatta sanada daha ince demiştim bence sende al bak canım bu yasta günlük magnezyum ihtiyacı 320mg ve kilo verdikcede vucut magnezyum kaybına uğruyor yani 320mgüstü bile alsak daha iyi ama yiyeceklerle 300mg a ulasmak imkansiznen azindan takviyeler 200mg ı filan karşılıyor ustunude muz,kuru yemis ve maden suyu ile falan anca tamamlaya biliriz zaten canm kilo verirkende çok önemlinzaten karbonhidratları filan işleyip kullanıyor vücudu çalıştırıyor diyetisyen kilo vermek için şart diyordu

Ben hazırım yatak koruyucu örtü falan aldım ama bu seferde havalar soğudu ve oğlum hastalandı bide bir iki hafta daha erteledim :/
Gece gündüz birlikte mi biraktiniz kaç gün sürdü ?

sütle olanmı buraya ilk geldiğimde favoriydi yiyip yiyip onu yapıyorlardı kulakları çınlasın
evet evet gecen yıl yaptım ben inan cnm ondan sonra yemek yemek istemedi tadı insanı yemekten soğutuyor ama vcye çıkartıyor faydalı bence arada yapılabilir ama iki kılo gider gelir öyle yapılır normal bi zayıflama yöntemi değil şimdi blonde ambition beni haşlar

A aurora_z aramızda tek pro üye sensin online üyeleri görebiliyor musun?
drdotty pro mu olsak bizde
parasıyla değil mi
Evet gorebılıyorum cok guzel bısey bırde cevrımiçi dıye bısey cıkmış mesajlarınızda fotografınızın yanında yazıyor yesıl cevrımiçi:) sız olmayın pro gerek yok gırıpte yazmıyor dersınız

bu yıl ideal kıloya inene kadar birbirimizi bırakmayalım bu yıl dönüm noktamız olsun

orkide1453 SchonerDuft ve magickk özellikle siz bu yazıyı okuyun kopyalıyorum
EN KIYMETLi MiNERAL MAGNEZYUM
nüfusun %75’i magnezyum eksikliğinden muzdariptir. Magnezyum eksikliği yanlış beslenme alışkanlıklarından (işlenmiş tahıllar, yetersiz miktarda yeşillik ve yapraklı sebzeler), fazla işlenmiş topraktan ve organik besinleri üretirken kullanılan kimyasal gübrelerden kaynaklanı.

vucudun kalsiyumu kullanabilmesi için magnezyum ihtiyacı var.Eğer hücrede az miktarda magnezyum ve aşırı miktarda kalsiyum varsa; ****bu durum kramp, migren, anksiyete vb. sebep olabilir.

Vücuttaki en güçlü antioksidan ve vücudun "yağlanmaya" karşı savunma mekanizması olan glutatyon ise magnezyum minerali sayesinde üretilebiliyor. Eğer erken yaşlanmak istemiyorsanız ve yaşlılıkta da sağlıklı olayım, diyorsanız şimdiden bol bol magnezyum alın, derim.

Magnezyum eksikliğini hepimiz bir miktar yaşıyoruz ama dengesiz beslenen bir kişi bunu daha çok hisseder ve en çok hissedeceği şey ise stres ve gerilimdir.Magnezyum sinirler arasındaki iletişimi düzenler ve sinirlerin gerektiğinde gevşemesine yardımcı olur. Bu yüzden magnezyum eksikliği olanlarda sinirler gevşeyemez ve sinir bozukluğu ve depresyona kadar giden sonuçlar meydana gelir. Hatta magnezyum ne işe yarar, sorusuna magnezyumun depresyondan koruyan bir mineral olduğunu söyleyerek bile cevap vermek mümkündür.

Magnezyumun etkilediği bir diğer bölge kas ve sinirlerdir.. Sürekli şikayet ettiğiniz "gaz sancısı, ishal ve kabızlık" da magnezyum minerali ile ilgili olabilir çünkü bağırsak hareketlerinin yöneten de sonuç olarak kaslar ve sinir sistemidir.

Magnezyum; enerji metabolizmasını, sindirimi, emilimi ve protein kullanımını, yağları ve karbonhidratları kontrol eden enzimleri aktive ediyor. Yeterli magnezyumunuz olmadan insülin ve glikoz seviyeleri ani şekilde yukarı çıkıyor ve vücudunuz insülini düzgün şekilde kullanamayınca fazla glikoz, yağ olarak depolanıyor. Magnezyum kilo alımına neden olan stresle başa çıkmada yardımcı oluyor. Magnezyum tatlı krizi ile ve karbonhidrat krizi ile savaşıyor ve aynı zamanda metobolizmayı hızlandırıyor besinlerin enerjiye çevirmesine yardımcı oluyor zayıflamak istiyorsak magnezyum alımını arttırın sağlıklı kalmak için ise bir kadının günlük magnezyum ihtiyacı 320gm dır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…