Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bana sürekli verir doktorlar migren için ayrıca hamileliklerimnde de kullandım ama midemi bulandırıyor benim

Ben hazırım yatak koruyucu örtü falan aldım ama bu seferde havalar soğudu ve oğlum hastalandı bide bir iki hafta daha erteledim :/
Gece gündüz birlikte mi biraktiniz kaç gün sürdü ?
aynen hastayken başlamaman iyi olmuş
bizim 5 gün sürdü , gece gündüz birlikte bıraktım gündüz kaçağı yok ama gece haftada bir felan (çok su içmişse kaçırıyor) ama bizimde 2 ay oldu bırakalı oda normal
akşam 9.30 gibi yatar gece 1-2 arası tutuyoruz sonra sabah 7 de

bende denemiştim ama ilk defa bişeyi içememiştim
ben de kabak detoksu yapıyorum bugün

cümleye başlarken çok güzel bişey diye başla sonra siz almayın dee
ayrıca alttaki kutucukta ç.içini sadece siz prolar değil biz fakirlerde görebiliyoruz

Kesinlikle ihtiyacım var canım almak lazım

naptin canim denedinmi?

Teşekkür ederim canım :)

Salma kendini kuzum hepimiz oyleyiz bu ara depresyon gibi silkelenip kendimize gelelim sende deniz kenarını tatili düşün tatile çıkarken yapacagin üzerine guzelce olan 38/36 bedenleri düşün modunu yükselt.

Kizçeler ben bugün izne ayrılıyorum bi 15 güncük :) yine gelirim ama tabi kısıtlı olarak
Yarin kilo bildirimimi badim SchonerDuft a özelden yapıcam ama merak ederim ben siz ne yaptiniz diye o nedenle gelir bakarim arada
drdotty kaptanim bu 3 haftalik sürecte listeye yardimci olamayabilirim ama yine yapmam gereken bisey olursa schoner ile iletisim halinde oluruz

Kızlar kapıya broşür bırakmışlar yağ/kas/kemik/metobolizma hızı vs. Ölçümü ücretsiz yapılıyor diye sanırım ölçüp tanıtım yapıp danışmanlık alırsak ve takibini istersek ücretli şekilde devam ediliyordur aradır yarın için randevu verdi ölçüm yapılacak öğlen 12de gidicem bakalım hem ona hemde sağlk ocağı bakarsa kan tahlili yaptrcam bide eczaneye magnezyum alıcam yarın hepsini halledip öyle devam ediyim bakalm

Kuzum bildirisiz izne mi ayrılıyorsun hayırlı yolculuklar inşlh mutlu mutlu rahatlamış dinlenmiş olarak ve kilonu koruyarak geri gelirsin canım

Hadi bakalım kilona dikkat etmeye devam et canım

Cok iyi olmus canim bende memlekette yaptiracam ordada ücretsizmis herkes yaptiriyomus

Cok iyi olmus canim bende memlekette yaptiracam ordada ücretsizmis herkes yaptiriyomus
Kuzum bildirisiz izne mi ayrılıyorsun hayırlı yolculuklar inşlh mutlu mutlu rahatlamış dinlenmiş olarak ve kilonu koruyarak geri gelirsin canım
Yok canim izne ayrilamiyorum listeye girdikten sonra 2 ay gecmesi gerekiyor, ama yedek tartim var onu götürecegim (aradaki farka bakicam simdi)
Kilo almamak icin ugrasicam gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…