- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.921
bana sürekli verir doktorlar migren için ayrıca hamileliklerimnde de kullandım ama midemi bulandırıyor benimorkide1453 SchonerDuft ve magickk özellikle siz bu yazıyı okuyun kopyalıyorum
EN KIYMETLi MiNERAL MAGNEZYUM
nüfusun %75’i magnezyum eksikliğinden muzdariptir. Magnezyum eksikliği yanlış beslenme alışkanlıklarından (işlenmiş tahıllar, yetersiz miktarda yeşillik ve yapraklı sebzeler), fazla işlenmiş topraktan ve organik besinleri üretirken kullanılan kimyasal gübrelerden kaynaklanı.
vucudun kalsiyumu kullanabilmesi için magnezyum ihtiyacı var.Eğer hücrede az miktarda magnezyum ve aşırı miktarda kalsiyum varsa; ****bu durum kramp, migren, anksiyete vb. sebep olabilir.
Vücuttaki en güçlü antioksidan ve vücudun "yağlanmaya" karşı savunma mekanizması olan glutatyon ise magnezyum minerali sayesinde üretilebiliyor. Eğer erken yaşlanmak istemiyorsanız ve yaşlılıkta da sağlıklı olayım, diyorsanız şimdiden bol bol magnezyum alın, derim.
Magnezyum eksikliğini hepimiz bir miktar yaşıyoruz ama dengesiz beslenen bir kişi bunu daha çok hisseder ve en çok hissedeceği şey ise stres ve gerilimdir.Magnezyum sinirler arasındaki iletişimi düzenler ve sinirlerin gerektiğinde gevşemesine yardımcı olur. Bu yüzden magnezyum eksikliği olanlarda sinirler gevşeyemez ve sinir bozukluğu ve depresyona kadar giden sonuçlar meydana gelir. Hatta magnezyum ne işe yarar, sorusuna magnezyumun depresyondan koruyan bir mineral olduğunu söyleyerek bile cevap vermek mümkündür.
Magnezyumun etkilediği bir diğer bölge kas ve sinirlerdir.. Sürekli şikayet ettiğiniz "gaz sancısı, ishal ve kabızlık" da magnezyum minerali ile ilgili olabilir çünkü bağırsak hareketlerinin yöneten de sonuç olarak kaslar ve sinir sistemidir.
Magnezyum; enerji metabolizmasını, sindirimi, emilimi ve protein kullanımını, yağları ve karbonhidratları kontrol eden enzimleri aktive ediyor. Yeterli magnezyumunuz olmadan insülin ve glikoz seviyeleri ani şekilde yukarı çıkıyor ve vücudunuz insülini düzgün şekilde kullanamayınca fazla glikoz, yağ olarak depolanıyor. Magnezyum kilo alımına neden olan stresle başa çıkmada yardımcı oluyor. Magnezyum tatlı krizi ile ve karbonhidrat krizi ile savaşıyor ve aynı zamanda metobolizmayı hızlandırıyor besinlerin enerjiye çevirmesine yardımcı oluyor zayıflamak istiyorsak magnezyum alımını arttırın sağlıklı kalmak için ise bir kadının günlük magnezyum ihtiyacı 320gm dır.
aynen hastayken başlamaman iyi olmuşBen hazırım yatak koruyucu örtü falan aldım ama bu seferde havalar soğudu ve oğlum hastalandı bide bir iki hafta daha erteledim :/
Gece gündüz birlikte mi biraktiniz kaç gün sürdü ?
bende denemiştim ama ilk defa bişeyi içememiştimevet evet gecen yıl yaptım ben inan cnm ondan sonra yemek yemek istemeditadı insanı yemekten soğutuyor ama vcye çıkartıyor faydalı bence arada yapılabilir ama iki kılo gider gelir öyle yapılır normal bi zayıflama yöntemi değil şimdi blonde ambition beni haşlar
cümleye başlarken çok güzel bişey diye başla sonra siz almayın deeEvet gorebılıyorum cok guzel bıseybırde cevrımiçi dıye bısey cıkmış mesajlarınızda fotografınızın yanında yazıyor yesıl cevrımiçi:) sız olmayın pro gerek yok gırıpte yazmıyor dersınız
Kesinlikle ihtiyacım var canım almak lazımorkide1453 SchonerDuft ve magickk özellikle siz bu yazıyı okuyun kopyalıyorum
EN KIYMETLi MiNERAL MAGNEZYUM
nüfusun %75’i magnezyum eksikliğinden muzdariptir. Magnezyum eksikliği yanlış beslenme alışkanlıklarından (işlenmiş tahıllar, yetersiz miktarda yeşillik ve yapraklı sebzeler), fazla işlenmiş topraktan ve organik besinleri üretirken kullanılan kimyasal gübrelerden kaynaklanı.
vucudun kalsiyumu kullanabilmesi için magnezyum ihtiyacı var.Eğer hücrede az miktarda magnezyum ve aşırı miktarda kalsiyum varsa; ****bu durum kramp, migren, anksiyete vb. sebep olabilir.
Vücuttaki en güçlü antioksidan ve vücudun "yağlanmaya" karşı savunma mekanizması olan glutatyon ise magnezyum minerali sayesinde üretilebiliyor. Eğer erken yaşlanmak istemiyorsanız ve yaşlılıkta da sağlıklı olayım, diyorsanız şimdiden bol bol magnezyum alın, derim.
Magnezyum eksikliğini hepimiz bir miktar yaşıyoruz ama dengesiz beslenen bir kişi bunu daha çok hisseder ve en çok hissedeceği şey ise stres ve gerilimdir.Magnezyum sinirler arasındaki iletişimi düzenler ve sinirlerin gerektiğinde gevşemesine yardımcı olur. Bu yüzden magnezyum eksikliği olanlarda sinirler gevşeyemez ve sinir bozukluğu ve depresyona kadar giden sonuçlar meydana gelir. Hatta magnezyum ne işe yarar, sorusuna magnezyumun depresyondan koruyan bir mineral olduğunu söyleyerek bile cevap vermek mümkündür.
Magnezyumun etkilediği bir diğer bölge kas ve sinirlerdir.. Sürekli şikayet ettiğiniz "gaz sancısı, ishal ve kabızlık" da magnezyum minerali ile ilgili olabilir çünkü bağırsak hareketlerinin yöneten de sonuç olarak kaslar ve sinir sistemidir.
Magnezyum; enerji metabolizmasını, sindirimi, emilimi ve protein kullanımını, yağları ve karbonhidratları kontrol eden enzimleri aktive ediyor. Yeterli magnezyumunuz olmadan insülin ve glikoz seviyeleri ani şekilde yukarı çıkıyor ve vücudunuz insülini düzgün şekilde kullanamayınca fazla glikoz, yağ olarak depolanıyor. Magnezyum kilo alımına neden olan stresle başa çıkmada yardımcı oluyor. Magnezyum tatlı krizi ile ve karbonhidrat krizi ile savaşıyor ve aynı zamanda metobolizmayı hızlandırıyor besinlerin enerjiye çevirmesine yardımcı oluyor zayıflamak istiyorsak magnezyum alımını arttırın sağlıklı kalmak için ise bir kadının günlük magnezyum ihtiyacı 320gm dır.
naptin canim denedinmi?bende başlayım dedim ama tıkanmış hissediyorum kendimi .
bahar havasından olsa gerek . domates konserven yok mu çorba yap yanına salata yoğurt ya da yoğurt içine yulaf meyve ekle .
sen yazsana
herkes birinin yazmasını beklese de olmaz
cardio iyidir canım ne yapcaksın bir video falan var mı ?
cık karşıma oturuyor artık
söylerim söylerim bugün yaparım belki kakao alıp . resimde atarım
Teşekkür ederim canım :)aynen hastayken başlamaman iyi olmuş
bizim 5 gün sürdü , gece gündüz birlikte bıraktım gündüz kaçağı yok ama gece haftada bir felan (çok su içmişse kaçırıyor) ama bizimde 2 ay oldu bırakalı oda normal
akşam 9.30 gibi yatar gece 1-2 arası tutuyoruz sonra sabah 7 de
Aynısını bende yazacaktımcümleye başlarken çok güzel bişey diye başla sonra siz almayın dee
ayrıca alttaki kutucukta ç.içini sadece siz prolar değil biz fakirlerde görebiliyoruz
nerde görüyoruzcümleye başlarken çok güzel bişey diye başla sonra siz almayın dee
ayrıca alttaki kutucukta ç.içini sadece siz prolar değil biz fakirlerde görebiliyoruz
Hahahaaaacümleye başlarken çok güzel bişey diye başla sonra siz almayın dee
Kesinlikle canım bırakmayalımbu yıl ideal kıloya inene kadar birbirimizi bırakmayalım bu yıl dönüm noktamız olsun
Resmin altinda yesil renk olanlar c.içinerde görüyoruz
Salma kendini kuzum hepimiz oyleyiz bu ara depresyon gibi silkelenip kendimize gelelim sende deniz kenarını tatili düşün tatile çıkarken yapacagin üzerine guzelce olan 38/36 bedenleri düşün modunu yükselt.Bilmiyorum benim modum çok düştü ne spora ne diyete adapte olamıyorum ve bahar geldi yaz gelmek üzere gene hedefe varamıycam gibi düşünceler beynimde geziyorbende depresyona girmek üzereyim sinirlerim çok bozuk ufak şeylere bile sinirlenir oldum sürekli tatlı yeme isteği var acil toparlanmam lazım ama toparlayamıyorum
Kuzum bildirisiz izne mi ayrılıyorsun hayırlı yolculuklar inşlh mutlu mutlu rahatlamış dinlenmiş olarak ve kilonu koruyarak geri gelirsin canımKizçeler ben bugün izne ayrılıyorum bi 15 güncük :) yine gelirim ama tabi kısıtlı olarak
Yarin kilo bildirimimi badimSchonerDuft a özelden yapıcam ama merak ederim ben siz ne yaptiniz diye o nedenle gelir bakarim arada
drdotty kaptanim bu 3 haftalik sürecte listeye yardimci olamayabilirim ama yine yapmam gereken bisey olursa schoner ile iletisim halinde oluruz
Hadi bakalım kilona dikkat etmeye devam et canımKizçeler ben bugün izne ayrılıyorum bi 15 güncük :) yine gelirim ama tabi kısıtlı olarak
Yarin kilo bildirimimi badimSchonerDuft a özelden yapıcam ama merak ederim ben siz ne yaptiniz diye o nedenle gelir bakarim arada
drdotty kaptanim bu 3 haftalik sürecte listeye yardimci olamayabilirim ama yine yapmam gereken bisey olursa schoner ile iletisim halinde oluruz
Cok iyi olmus canim bende memlekette yaptiracam ordada ücretsizmis herkes yaptiriyomusKızlar kapıya broşür bırakmışlar yağ/kas/kemik/metobolizma hızı vs. Ölçümü ücretsiz yapılıyor diye sanırım ölçüp tanıtım yapıp danışmanlık alırsak ve takibini istersek ücretli şekilde devam ediliyordur aradır yarın için randevu verdi ölçüm yapılacak öğlen 12de gidicem bakalım hem ona hemde sağlk ocağı bakarsa kan tahlili yaptrcam bide eczaneye magnezyum alıcam yarın hepsini halledip öyle devam ediyim bakalm
Cok iyi olmus canim bende memlekette yaptiracam ordada ücretsizmis herkes yaptiriyomusKızlar kapıya broşür bırakmışlar yağ/kas/kemik/metobolizma hızı vs. Ölçümü ücretsiz yapılıyor diye sanırım ölçüp tanıtım yapıp danışmanlık alırsak ve takibini istersek ücretli şekilde devam ediliyordur aradır yarın için randevu verdi ölçüm yapılacak öğlen 12de gidicem bakalım hem ona hemde sağlk ocağı bakarsa kan tahlili yaptrcam bide eczaneye magnezyum alıcam yarın hepsini halledip öyle devam ediyim bakalm
Yok canim izne ayrilamiyorum listeye girdikten sonra 2 ay gecmesi gerekiyor, ama yedek tartim var onu götürecegim (aradaki farka bakicam simdi)Kuzum bildirisiz izne mi ayrılıyorsun hayırlı yolculuklar inşlh mutlu mutlu rahatlamış dinlenmiş olarak ve kilonu koruyarak geri gelirsin canım
Saol tatlimHadi bakalım kilona dikkat etmeye devam et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?