- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.081
Maşallah canım tebrik ederimTesekkur ederim canim zaten 69 lu rakamlari gordugumde daha da kolaylasacak benim icin gozumde buyumeyecek
Tesekkur edrim canimMaşallah canım tebrik ederim
Bu benim kizlar yazin cekinmistim
Canım elinle dokunduğunda çok çok yumuşak olmayacak ama muzdan daha kolay ezilir düzeyde olacak.
Ben dilimleyip zeytinyağ ve limon ekliyorum salataların üzerinde yada tek başına tüketiyorum. (Zaten yağ içeriği yüksek zeytinyağa gerek olmayabilir ben lezzet açısından tercih ediyorum çocuklar içinde çok besleyici. Sevmeye sevdirmeye çalış canım
Örümcek ne yapıyor itip çekiyor musun
Herkes kendi instageamindan faydalansin calnti yapmayalm lutfnYok sen benim profilden almışım fotoyu benim o
Yazin demeyeydm iyiydi dimi yazin ben 76 kiloydm en son
O popoyu nerede görsem tanirimHerkes kendi instageamindan faydalansin calnti yapmayalm lutfn
Yukarda şimşek gibi işaret varya onu tıklaPeki trend konulara nerden bakiyoruz
O kadar varmiydin kizYazin demeyeydm iyiydi dimi yazin ben 76 kiloydm en son
Disardamiydin canım sanki pek olmamış karbonhidrat almışsın sadece akşamı da yemeyeceksin en azından onunla bastırmış olacaksınSabah bir haşlanmış yumurta.
Öğlen bir kase kisir bir haşhaşlı çörek iki bardak çay.
Akşam ogleni geç yedim bir kase yoğurt yicem. 2,5 lt su.
Çok güzel tatlım afiyet olsunKahvalti
1.5 haslanmis yumurta
6 zeytin
1 yk tulum peyniri
Tatli tabagi boyuntadaki ince bir bazlamanin yarisi Bol yesillik
Ara
Yarim elma
Oglen
1 tabak kabak yemegi
3yk yogurt
1 dilim ekmek
Yesillik
Ara
3 tane hurma 8 tane a.fistigi
1 dilim portakal
Aksam
6 yk et sote
Bol salata
Su 2.5 litre tamamlanacak 2 litre
Aa ne zaman mezun olmusuz ben kacla olmusummm kac kilo fazlalikla doncem merak ediyormO kadar varmiydin kizbugun listeye girmek icin lazim olursa diye kacinci etapta mezun olmusum bakiyordum biz seninle ayni hafta mezun olmuşuz
Ekran fotografini aldiydim atayim kuzumAa ne zaman mezun olmusuz ben kacla olmusummm kac kilo fazlalikla doncem merak ediyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?