- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.601
Aaa sağol kuzum ikimizinde yüzdesi çok iyimişblonde ambition hesaplayiverdim canim seninkini de ekledim
Çok sağol canım benim@htc71magickk tebrik ederim arkadaşlarım çok güzel vermişsiniz magic sakın az maz deme canım senin kilon bize göre baya düşük zaten ondan kilo verme oranında bize göre düşük olacak tabiki canım o kiloda iken 400gram muhteşem arkadaşım 2tane margarin kadar yağ attın vücudun dan düşünsene bence büyük başarı
Tubi gene seni yakaladım***14.Takım 615 Etap ***
Buki_89 (62,70///%)
ELF_LR35 (95.8///%) sabit
senazeynep(58.10///%)
magickk (60.8/60.4/0.4/%0.65)
Yellow girl (67.20/66.2/1/%1.49)
tgb1907(66,00///%) sabit
mutlurabia (77,00///%)2.kez bildirimde bulunmadı
htc71 (71,10/70.0/1.10/%1.55)
SchonerDuft (70,40/69,60/0,80/%1,14)
14.Takım Ortalaması : %
Kilonu yeni gördüm harikasın canım nerdeyse 65 geliyormuşAaa sağol kuzum ikimizinde yüzdesi çok iyimiş
Canım bende detoks rahatlıkla 1.300 - 1.500 veririm ondan rahatlık la 65 lere geçerim diyordum ama malesef hafta ortası gene +lara geçince dekosa 67diil 68le başlamış oldum ve 1.800 düşüş yaptı ama +lardan ötürü 66.2 ye düşmüş oldum olsun buda harika sonuçta 2gunde bukadar gitti bu iki günde de çok düşecek 65zaten garanti hatta 64lere geçeceğim sonuçta ve baya zor bir listeyi eksiksiz uyguluyorum canım iki gün patatesten çıkıp da sabah sadece bir avuç kadar yoğurt yemek kolaymı oturup kahvaltıya saldırana bilirdim ama hala yemiyorum bak gene de zor gidiyor canım napalim biz kolay vermiyoruz direnicez arkadaşımÇok sağol canım benimaz gidiyor ama gidiyor bu hafta 59 u görmek istemiştim artık haftaya inşallah
Yok kız yarın 65 olurum ben hatta belki bu akşama doğru 65 lere geçerim ödem atıcı çaylar içiyorum hala ve menü şu iki gün gene çok sıkı canımKilonu yeni gördüm harikasın canım nerdeyse 65 geliyormuşhaftaya kaldı artık süper
Valla yakaladinTubi gene seni yakaladım
Sağol canım benim çok zor oldu ama detoksla duraklamamı kırdım 3gündür açım canım bende pazar günü detoksdan çıkıp norma diyet listesine başlıycam canım pazartesi 65lerde olurum artk bereber kapışırız gene 62ye kadar devamValla yakaladin
P.tesi den sonra kork benden
Tebrikler bu arada canim
Canım şuan burdaki en zayıf kişi sensiz o yüzden kilo verme oranın düşük olabilir ki biz bile 100grm 200gram verdiğimiz oluyor canım üstelik wc sorununa rağmen +çıkmamış hatta 100gramda eksiye düşmüşsün böyle düşün mutlu ol bencegecen hafta 58,10
bu hafta 58
fark yüz gram bu hafta spor yapmadım regl ve wc sikintim devam ediyor ellerim sis su an
blonde ambition cnm tebrik ederim seni artıdan eksiye geçtin
çok iyi cnmCanım hafta içi gene 1kilo artıdaydım 1kilo artıdan 1kilo eksiye geçtim yani pazartesiye göre 2 kiloya gitti şükür bu arada kızım doğdu doğalı ben her diyet denemem de 67-68yada 69 da kalıp diyeti bırakmıştım canım yani kızım doğdu doğalı ben 67nin altını hiç görmemiştim şuan 5yıl sonra ilk kez 66 'yı gördüm
Her sene bır suru borc ramazan gelmeden tutayım dedımVay vay vay emzirenlerin kilo verişine hep hayranımdırtebrikler kuzucum bu arada bence oruç tutma o kadar susuz kalmak çokn zararlı sana emzirdikçe vücudun suyu iyice düşecek Allah korusun tehlikeli olur birde sütü zaten su yapıyor şu içmezsen sütte olmaz tabiki canım bence bu yıl tutma bebeğin sütü gelmez yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?