- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.561
Tabi ne kadar yediğinde önemli canım tabak tabak yemediysen en azından iyi yoksa fena yarın kilonu etkiler işte8-8.30 gıbı olması lazım
Kısır
Bır kucuk gul boregı
Kuzartma
Bol çay
Bıde yemk gelmeden kucuk metve suyu
Kızın sınıfıylq bulustukta gun menusu koymuslar
Kısır ve kızaryma bırer su corba kasesı var ya okadar dıTabi ne kadar yediğinde önemli canım tabak tabak yemediysen en azından iyi yoksa fena yarın kilonu etkiler işte
Günlük olarak menuleri bekliyiruz.Çok teşekkür ederim cevapladığınız için bir üstteki mesajda kısmen anlattım kendimi tek yaşımı unutmuşum 25 yaşındayım.
Kuralları kabul ediyorum sadece yapılan sporların puanlamasını anlatabilir misiniz
Haftalık puan mı toplanıyor
Hızlı giriş süpersin diyetisyene mi gidiyorsun kendi menülerin miBugunku menum
Kahvaltı 2 tane haşlanmış yumurta ,3 yeşil zeytin ,2 çeri domates , çeyrek dilim ince tam bugday ekmegi , 1 bardak doğadan 7 otlu sekersiz çay
Öğlen 1 kase ezogelin corbasi, 1 bardak ayran
Ara sekersiz Nescafe . ( granül kremasız süt tozu yok sade . ) 1 kare çok acı bitter
Akşam firinda yağsız tavuk Yarim tabak , yarım kase ezogelin corbasi , 1 bardak ayran
Ara sekersiz turk kahvesi
1 bardak 7 otlu bitki çayı .
00 da yarım bardak az yagli tarçınlı süt
Spor 15 dk egzersiz . Ve 50 dk tempolu yürüyüş. 6,3 km hizla 5,5 km toplam arada hafif kosu olarak yaptım en yüksek hız 11,2 km
Idrarda çıkmaz benim çıkmıyor en azından hep kanda öğrendim. Bakalım bugün yarın ne olacakHamilelik belirtisiyle regl belirtisi hemen hemen aynı bazı farklılıklar var tabi bende gecikince hep korkarım acaba hamilemiyim diye bekle bakalım bir kac güne belli olur yada eczaneden test al en basiti ikinci hamileliğim
i öyle öğrendim
GunaydiiiiinGünaydın kızlar herkese bol eksiler bildirimleri zamanında bekliyorum
Anımsamıyorum canım pcden kontrol edecem 65.50 hatırlıyorum çünkü
65 TiAnımsamıyorum canım pcden kontrol edecem 65.50 hatırlıyorum çünkü
çok geçmş olsun canım allah korumuşNaptınız kızlar...
Gelemedim eşim arkadaşı ile dışarıdaydı bende öyle adet olmadım daha stres yaptım sanırım ondam gecikti.
Büyük bir kaza da atlattık halen etkisindeyim araba takla atacakti nasıl kurtulduk bilmiyorum halen elim ayağım titriyor halen
Ben detoks yaptm 2gün bu detoks sonrası 2günlük program bende normal kahvaltı tercih eder bayıla bayıla yerdim canm şimdi bir avuç yoğurt ile zaten aç kal cam ama diyetisyen detoks sonrası 2gün kahvaltı da sadece o yenecek dedi ayrıca Activa da glikoz şurubu yok canım çok az normal şeker var oda sorun diil zaten nişasta yüklemesi yaptı 2gün vücudu şoka sokup metobolizma uyansın hızlansın diye canım diyetisyen öyle dedi yulaflı üzümlü Activa yazdı içeriğimize tekrar okudum üzerinde şeker var diyor glikoz şurubu kesinlikle yok diğer değişik değişik taklit markalarda kesinlikle vardır tabi.Aktiva vs yoğurtlar a glukoz şurubu katılıyor şekerden 7 kat daha zararlı diye biliyorum.
Normal yumurtalı kahvaltı bence daha iyi olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?