- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.001
Aynen canım öyle yapıcam gideceğim otel yarın belli olacak. En kötü odada egzersiz yaparım.yaparsın canım güveniyorum sana .
sizinkiler hastaydı sanırım ?
tatlı ve hamur işi yeme bol bol yürü egzersiz yap aletler varsa aletlerden yararlan
İnşallah öyleyimdir canım hiç büyük kilolar vermedim bu sefer test etçez bakalm bünyemiKiminin bünyesi çokngüzel veriyor canım inşallah sende öylesindirherhafa 1kilonun altına düşleyenler olabiliyor inslh öylesindir de hedefe çabucak varırsın hepimiz zayıf olalım çok istiyorum çok Amiiinnnn
Aynen kilo vermenin en güzel yanı deniz, bikini, şortlar, elbiselerİnşallah öyleyimdir canım hiç büyük kilolar vermedim bu sefer test etçez bakalm bünyemi
İnşallah hepimiz çok rahat zayıflayalım inşalah yazın şortlar mayolar giyelim çeşit çeşit
O zaman bende takip ediyorum hemenHADİ YA BEN KENDİ VİDEOLARIMA BAKAYIM EN İYİSİYOUTUBEDE ÇETİN ÇETİŞTAŞ I TKİP EDİYORUM
afiyet olsun canım bir resim ataydın .
ayrıca akşammenüleri toplu şekilde de paylaşıyoruz
gördüm gördüm güzel gidiyorsun valla
Ah hayalim şöyle bacaklar yaEki Görüntüle 2254683 hadi bakalım şu hatun gibi sıkılaşalim
Pazartesinin hedefimi yoksa önümüzdeki cumanın mı hedefikızlar akşama doğru hedef listesi yapacam herkes hedefini kafasında belirlesin hedefe ulaşmayana ceza var .
ceza : 1 günlük detoks ve 2 saat yürüyüş + 100 jumping jack +100 mekik + 3 dk plank
Geçmiş olsun.Eşim şimdi biraz daha iyi çok ciddi bir kazadan ucuz kurtuldu canım direksiyon hakimiyetini kaybetmiş Allahtan çabuk toparlamış panik yapmamış da düzeltebilmiş hizli gidiyordu yüksek ihtimal çok uyarırım onu yavaş git diye 3 gün yatti ama belini incitmiş sadece onu toparladım derken ufak alerji oldu yüzü gözü şişti ben ise başladım nereye yetişeceğim derken şaşırdım
Bostanlı sahili mi ?Kızlar sahildeyim yürüyorum
Video atayım dedim yüklenmiyor bide foto deniyim
Size bol güneşli miss gibi bir izmir havası yolluyorum
Eki Görüntüle 2254710 Eki Görüntüle 2254711 Eki Görüntüle 2254712 Eki Görüntüle 2254713 Eki Görüntüle 2254715
Aa sende izmir de misin canım bende öyle ne güzel yakınsın sahile yürü koş bizim yerimizedeKızlar sahildeyim yürüyorum
Eki Görüntüle 2254710 Eki Görüntüle 2254711 Eki Görüntüle 2254712 Eki Görüntüle 2254713 Eki Görüntüle 2254715
allah korumuş valla geçmiş olsun canım.Eşim şimdi biraz daha iyi çok ciddi bir kazadan ucuz kurtuldu canım direksiyon hakimiyetini kaybetmiş Allahtan çabuk toparlamış panik yapmamış da düzeltebilmiş hizli gidiyordu yüksek ihtimal çok uyarırım onu yavaş git diye 3 gün yatti ama belini incitmiş sadece onu toparladım derken ufak alerji oldu yüzü gözü şişti ben ise başladım nereye yetişeceğim derken şaşırdım
tost ekmeği yerine tam buğdaylı yada kepekli ekmeğe yağsız tost yapıyoruz. portakal limon suyu yerine süt ya da bitki çyı içiyoruz canımKızılcak bir kahvaltı yaptım bende tost ekmeğinde tost az yağ sürülmüş ve elde sıkılan portakal limon karışımı
haftaya cuma hedefimizi yazıyoruz canımPazartesinin hedefimi yoksa önümüzdeki cumanın mı hedefi
çok imrendim şuan sana bende hafta sonu yaparım artık 2 günKızlar sahildeyim yürüyorum
Ellerine sağlık canım***14.Takım 616Etap ***
Buki_89 (62,50/62,50//%)Sabit
ELF_LR35 (95.8/94.8/1/%1,04)
sena zeynep(58 /57,40/0.60/%1,03)
magickk (60.4//60,40/%)Sabit
Yellow girl (66.2/66.2/%)Sabit
tgb1907(66,00/66.0/%) Sabit
htc71 (70.0/69.20/0.80/%1.14)
SchonerDuft (69,60/69,00/0,60/0,86%)
14.Takım Ortalaması : % 0,508
kuzum sen kalori saymaya başla istersen sana iyi geliyordu kalori saymakEllerine sağlık canım
Takımın yarısı sabit gelmiş bu hafta takımca yemişiz diyeti.
Sabitlerden haftaya rekor bekliyoruz.
Takımı kötü etkilememek için girmiyorum izne ayrıldığım kilonun oldukça üstündeyim, +değerler takımı bozmasın. Adaydayım yardım ve desteklerinize talibim
Başladım canım ama sadece kalori saymak çözüm değil kalorileri doğru besinlerden almak gerekiyor. Çok iyi başlıyorum sonra iradem çöküyor dün evde özbek mantısı yapmışlar ben yemem dedim kendime hazırladığım menüyü yedim sonra gece mantı yedim. Çok enteresan engel olamıyorum kendime. Zigzag modele göre kalori miktarını geçmedim ama saat 23:00te mantıkuzum sen kalori saymaya başla istersen sana iyi geliyordu kalori saymak
yapacam inşallah canım evet küçük kızım hasta iğne yapılıyor kanda enfeksiyon. Çıktı yoksa daha çok aktif olurum da şimdi durmuyor baya huysuzyaparsın canım güveniyorum sana .
sizinkiler hastaydı sanırım ?
tatlı ve hamur işi yeme bol bol yürü egzersiz yap aletler varsa aletlerden yararlan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?