- 14 Temmuz 2013
- 6.174
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.981
Teşekkür ederimHADİ YA BEN KENDİ VİDEOLARIMA BAKAYIM EN İYİSİYOUTUBEDE ÇETİN ÇETİŞTAŞ I TKİP EDİYORUM
afiyet olsun canım bir resim ataydın .
ayrıca akşammenüleri toplu şekilde de paylaşıyoruz
gördüm gördüm güzel gidiyorsun valla
Benimde 56 yi ucundan görmekBenim hedef bu hafta 68.2 olsun tam 1 kiloama daha az da olabilir 5 hafta oldu hep verdim bi zamandan sonra bir sabit kaliyor ya ona denk gelmem insallah
evet sıkılşmak lazım istediğimiz kadar kilo verelim spor yoksa içinde boşa emek veriyoruz demektir.Eki Görüntüle 2254683 hadi bakalım şu hatun gibi sıkılaşalim
Önümüzde ki hafta çok başarılı olamayabilirim ama bir sonraki hafta hız kesmeden devam.illa ki birimiz yakalcak sizi
@htc71 bize bir rakip daha geldi ama o ikimizden hızlı gidiyor
ucukgenclik olur kendileri
Eki Görüntüle 2254683 hadi bakalım şu hatun gibi sıkılaşalim
canım benim başlangıç bugünkü kilo olsa olurmuMİNİK ADAYLARIMIZ
616. Etap
aurora_z (63,50/63,20/0,30/%)B.tarihi : 28 /01/2019 B.kilosu :68 H.kilosu: 50
Turkuazmavi90 (86,00///%)B.tarihi:29/03/2019 B.kilo: Hedef:79,00
berkas (69,60/67,30/3.305/%) B.tarihi:29/03/2019 B.kilo:69,60 Hedef:60,00
ucukgenclik (69,90/68,80//%) B.tarihi:01/04/2019 B.kilo:69,90 Hedef:
GuLce_ (75///%) B.tarihi:02/04/2019 B.kilo:75,00Hedef:68,00
arden32 (79,00/81,40/+1,40/%) B.tarhii:02/04/2019 B.kilo: Hedef:65,00
chaos1023(98.60/98,00/0,60/%)B.tarihi:04/04/2019 B.kilo:98.60 Hedef:
drdotty (80,00///%)
Rabia- (81,30/78,30/2,00/%) HEDEF KİLO
@Turkuazmavi90GuLce_
Şimdi bölgesel calisicam canım cardio sonrası.magickk ile sen bu odak da olmalısınız zaten hatta orkide1453 için de bu geçerli canım sizin için önemli olan kas kütlesinin artıp görüntünün değişmesi artık ama malesef biz diğerleri için önce hala baya yağ atıp kilo düşürmemiz lazım
Plank felaket 3 günden beri kaşların ağrıyor popo bacak ve kalça in kaslarim mekik bile beni bu kadar zorlamadi.kızlar akşama doğru hedef listesi yapacam herkes hedefini kafasında belirlesin hedefe ulaşmayana ceza var .
ceza : 1 günlük detoks ve 2 saat yürüyüş + 100 jumping jack +100 mekik + 3 dk plank
aaa ilk haftadan böyle yapmak yok kabul edilmediÖnümüzde ki hafta çok başarılı olamayabilirim ama bir sonraki hafta hız kesmeden devam.
kabul ediyorum ama haftaya hedefe ulaşma şartın var 1 kilodan fazla gidicekcanım benim başlangıç bugünkü kilo olsa olurmu
canım o sadece en son tartıldığımdı buraya grldikten sonra ilk bildriyorum onun için bugunli ile başlayayım79 İLE BAŞLAMAMIŞMIYDIN REGLİ Mİ OLCAKSIN
Aynen yağlara ölüm.magickk ile sen bu odak da olmalısınız zaten hatta orkide1453 için de bu geçerli canım sizin için önemli olan kas kütlesinin artıp görüntünün değişmesi artık ama malesef biz diğerleri için önce hala baya yağ atıp kilo düşürmemiz lazım
tamam inşallah canıaaa ilk haftadan böyle yapmak yok kabul edilmedi
kabul ediyorum ama haftaya hedefe ulaşma şartın var 1 kilodan fazla gidicek
Haftaya eğitim için şehir dışındayım otelde kaçamak egzersizler yapcam ya da İstanbul her yerini gece gezicem.aaa ilk haftadan böyle yapmak yok kabul edilmedi
kabul ediyorum ama haftaya hedefe ulaşma şartın var 1 kilodan fazla gidicek
her taraf çalışıyor plankta muhteşem şekilleniyorsun bende ypmaya başlayım aslında 1 aylık programı vr plankin .Plank felaket 3 günden beri kaşların ağrıyor popo bacak ve kalça in kaslarim mekik bile beni bu kadar zorlamadi.
yaparsın canım güveniyorum sana .tamam inşallah canı
tatlı ve hamur işi yeme bol bol yürü egzersiz yap aletler varsa aletlerden yararlanHaftaya eğitim için şehir dışındayım otelde kaçamak egzersizler yapcam ya da İstanbul her yerini gece gezicem.
aynen cnm benim ihtiyacım spor ve temiz beslenme ben ramazan da 60a ıkı günde düşüyorm zaten eğerki spor yapabilirsem iyi sonuç görürüm göbeğim de çizgilerim duruyor diyet yapmadığım halde hep cardıo faydası diye düşünüyorummagickk ile sen bu odak da olmalısınız zaten hatta orkide1453 için de bu geçerli canım sizin için önemli olan kas kütlesinin artıp görüntünün değişmesi artık ama malesef biz diğerleri için önce hala baya yağ atıp kilo düşürmemiz lazım
Eşim şimdi biraz daha iyi çok ciddi bir kazadan ucuz kurtuldu canım direksiyon hakimiyetini kaybetmiş Allahtan çabuk toparlamış panik yapmamış da düzeltebilmiş hizli gidiyordu yüksek ihtimal çok uyarırım onu yavaş git diye 3 gün yatti ama belini incitmiş sadece onu toparladım derken ufak alerji oldu yüzü gözü şişti ben ise başladım nereye yetişeceğim derken şaşırdımAMAN BU İŞTAH BANA GELSİN HAFTA SONU
GEÇMİŞ OLSUN CANIM EŞİN NASIL SEN TOPARLAMIŞSIN . BİLİYORUM İSTEMEDEN OLDUĞUNU MERAK ETTİM BU KDAR SESSİZ KALMAZDIN ÇÜNKÜ . YOK CANIM NE ATILMASI MERAK ETTİM SENİ SADECE HASTAYDIN CUMA GÜNÜ
ŞEKERSİZ İÇENLERDENİM . ÜTÜN İÇNE KOYSAM NASIL OLUR ACABA YAD YEMEĞE EKLESEM ETKİSİ İLLA KAHVEDE Mİ OLUYORMUŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?