- 14 Temmuz 2013
- 6.174
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #308.961
Tamam canım.Tebrikler canımprofildeki güncel kilonada 68 yaz canım seni 72 sanmayalım
Evet yumurtada cok lezzetliİndirmedim canım youku diye bir çin sitesi var orda arat çıkıyor videolar biri p90x yoga diğeri p90x3 yoga
Oyyyyy yapıp yiyesim geldi ama haşlanmış yumurta da çok lezzetli ki amca mis gibi mmmm mmm mis
Mersi bebekahhh ahhh o keplerden çok istemiştim ama şansıma yeni sistemde yok galiba
HADİ YA BEN KENDİ VİDEOLARIMA BAKAYIM EN İYİSİİndirmedim canım youku diye bir çin sitesi var orda arat çıkıyor videolar biri p90x yoga diğeri p90x3 yoga
Oyyyyy yapıp yiyesim geldi ama haşlanmış yumurta da çok lezzetli ki amca mis gibi mmmm mmm mis
afiyet olsun canım bir resim ataydın .Kahvaltı: bir fincan zencefil çayı bir dilim peynir bir yumurta domates salatalık bir kaşık bal(karabiberli) beş siyah üç yeşil zeytin. Yarım Akdeniz ekmeği(ihe)
gördüm gördüm güzel gidiyorsun vallaTartıldım canım 68.80 çıktım. Aynen yürüyüşe gittim döndüm gene aynı kilodayım fark yok.
Yumurta yıyesım vardı ama hazır patates vardı bol yesıllıjlı soganlı tukettımKız güne patatesle mı basladinafiyet olsun canım ama keşke güzel bir kahvaltı yapsaydın
Haklısın hazır olan patatesi yıyım dedimyumurta peynir yeşillik olsa daha iyi olurdu aslında
Afiyet olsun.Afiyet olsun kızlar çok güzel
Size yetişmeden bizi dinlenmek haram.
cok hizli degil ki 5 kilocuk canim aramizda 5 kilonun lafimi olur
Kilolari verdikten sonra bol bol dinlenirsimdi dinlenme yok simdiye kadar yediklerime sayayim
Ben sadece detoksda tükettim onun amacı da farklı idi zaten diyetisywn yaptırdı onun dışında hiç bir çeşit diyet de patates yemiyorum canım sende yememeye çalış zaten sırf sebze diyeti bile olsa patates,havuç,Bedel ye yemeyin diyorlar bu üçü çok şeker içeriyor her diyette yasak oluyor ondan canım patates direk nişasta canım onun için spor yap vücut o şekeri yaksın yoksa depo eder bir de vücuda şeker,nişasta ,yüksek karbonhidrat girdiğinde vücut sporda önce bunları yaktığı için yağ yakımı yapamamış oluyor bilgin olsunYumurta yıyesım vardı ama hazır patates vardı bol yesıllıjlı soganlı tukettım
wwwwooooooowwww müthiş tebrikler 2.40 ben bu rakamı tam 1 ayda veriyorum yanlış anlama gözüm yok bak hiç gözüm kalmış gibi bir halim var mı
Size yetişmeden bizi dinlenmek haram.
haydaaaaa
79 İLE BAŞLAMAMIŞMIYDIN REGLİ Mİ OLCAKSINkızlar ben tartıldım 81.4 gordum ve kocaman yuh diyorum kendime ne guzel 70 leri gormuşken ama morel bozmak yok yine yeniden başlıyorum
Benim hedef bu hafta 68.2 olsun tam 1 kiloben haftaya ensenize varırım canım istediğiniz kadar koşunhtc71 sen ne diyorsun bu konuda
evet yaaaa 68 sayılırım yarın ve pazar günü sebze ğırlıklı beslenecem kabak brokoli tarzı 67 belki 66 olurum ucundan kıyısından kesin görürsün 68 i canım sende
yaa evet yoksa bu kdar hızlı veremeyebilirdim takıldığım kilolardı çünkü artık takılmadan ilerlerim .
senin hedef kaçtı
gülüyorum sadece
kuzum takıldığım kiloyu kırdım sabitimi zor görürsünüz artık
süper gidiyorsun tebrik ederim listeye ekle canım yüzdeleri kontrol ediyoruz zaten yanlışlık olursa düzeltiyoruz
illa ki birimiz yakalcak sizihaydaaaaa
O diyetisyen senden şişmanmıydı.Canım kesinlikle tek düşüncem pazartesi diyetisyen de eğer güzel yağ vermiş çıkmazsam asla o diyet listesini yapmam
Kendi diyetimlerimle kaç hafta 900gram 1kilo falan verdim ben ya hemde sağlıklı ve aç kalmadandıonun için çok gıcık oldum eğer pazartesi o analizde vücudunuz güzel yağ yakmış ama değmeden ötürü şu tutumumunsan total kilonuz aynı gibi çıkıyor yoksa yağ /kas oranında güzel değişme var gibi birşeyler çıkmazsa ben de bu diyetisyen diyeti ni bidaha asla yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?