- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.061
Seninkini de ekledim canim kendiminkiyle birlikteHedef 98-96.5
Canım atamıyorum ki ya bende var bişey yada telefondaSEN NİYE RESİM ATMADIN BİZE ATAYDIN YORUM YAPARDIK BLKİ SADECE BÖLGESELE İHTİYACIN VARDIR
Teşekkürler cnm. Bı türlü beceremedim telefondan. Artık yazıyim en iyisi kısacık dedim.Seninkini de ekledim canim kendiminkiyle birlikte
hala akıllanamadım sana şaka yapmama konusunda
HAYİN PLANLAR YAPMA KONUSUNA KATILIYORUM BEN GİZLİDEN DETOKS YAPCAMYapmadim kiii
insallah verecegiz hep birlikte mezun olacağız canim benimde hedefe son 7 kilo kaldi
Vayy bir rakip daha geldi
evet masallah napsak el ele verip hayin planlar yapalim suca tesvik edelim
Darisi basimiza canimbiz yolu daha anca yarıladık sen bitirdin sayilir
Gecmis olsun canim
Tamam canım yapicam bugünYAPILABİLİR CANIM AMA 2 KİLO BİRAZ ZORLAR BAŞTAN SÖYLEYİM :)
LESLİE 3 MİL YAP O ZAMAN KABAK DETOKSU İLE BERABER BAK 59 U GÖRCEKSİN O ZAMAN
hedef kaçtı seninCanım atamıyorum ki ya bende var bişey yada telefondaama yellowa atacağım o size bilgi verir de bölgesel ihtiyacım var etim çok gevşek sıkılasmam lazım
58 canım normalde 60 istiyodum ama vazgeçtim arada kilo farkı olsunki yeniden aldiğimda moralim bozulmasınhedef kaçtı senin
HAYİN PLANLAR YAPMA KONUSUNA KATILIYORUM BEN GİZLİDEN DETOKS YAPCAM
Komik ve tatlı kız seni uğraş benimle sorun yok kendime geleyim şöyle silkeleneyim ihtiyacım var
Harika denemelidetoks suyu :1 litre su
1 soda
yarım limon
1 çubuk tarçın
1 fındık büyüklüğü zencefil
akşamdan yapıp ertesi gün içiyoruz
Ben kesinlikle verememde 1 kilo birde regl olacağım hemde veremiyorum pek 100 gr yazayım en iyisiBu hafta nedense 1 kilo verebilecegime inanmiyorum oraya 1 kilo yazsam sanki olmayacak gibi geliyor o yuzden 900 gr da kalsin daha rahat hissedeceğim 1 kilo olunca gözümde büyüdüsimdiye kadar hep verdim son 2 haftadir da 800gr ilk zamanlarin odemi falan gidince azaldi kilo vermemde bakalim haftaya ne yapicam
Canım sen baya da cardio falan yapıyorsun aslında yediklerini mı degistirsen acabaKomik ve tatlı kız seni uğraş benimle sorun yok kendime geleyim şöyle silkeleneyim ihtiyacım varof sıkıldım şu 60 dan
Ben içine karanfil ve tane karabiberde ekliyorumdetoks suyu :1 litre su
1 soda
yarım limon
1 çubuk tarçın
1 fındık büyüklüğü zencefil
akşamdan yapıp ertesi gün içiyoruz
Senin hedefe az bir sayı kalmış yaparsın canım sende var o azimYapmadim kiii
insallah verecegiz hep birlikte mezun olacağız canim benimde hedefe son 7 kilo kaldi
Gecmis olsun canim
Benim zaafımla kendi kendimi suça sokuyorum.Yapmadim kiii
Gecmis olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?