Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar 68.80 tabiki gönül isterki cuma 65.00 olmak fakat ben de sanırım. 0.80 veririm. 68.00 mantıklı geldi. Fakat bir sorunum var kızlar cuma günü gece tartışmak zorunda kalabilirim ben. Sanırım gece dönmüş olurum eve ya da kıyafetle tartılır size bilgi veririm. Ay gene çok boş yazdım ben yaaaa

58 canım normalde 60 istiyodum ama vazgeçtim arada kilo farkı olsunki yeniden aldiğimda moralim bozulmasın
58 e 2 kilo klmış cnım hemen verilir aslında bir detoks patlat 1 hafta ara ver tekrar 1 detoks oldu bitti işte
neden tatlı kız pes etmek yok daha tuğba ve sarı kızı yakalayacaz
peki kimseye söylemem çaktırma ben ne yapsam ki
sende detoks yap kuzu beraber 67 i görelim olmaz mı
detoks suyu :1 litre su
1 soda
yarım limon
1 çubuk tarçın
1 fındık büyüklüğü zencefil
akşamdan yapıp ertesi gün içiyoruz
tadı nasıl bunun

haftaya cuma tartılmazsın olmazsa cumartesi bilgi verirsin kontrol amaçlı zaten aday listesindesin bana perşembe günü hatırlat ama olur mu .fazla çıkarsın akşam ve kıyafetler ile moralin bozulur

Olur fistigim yapalim ama ne detoxu ben ac kalmaya gelemem sonra saldiririm kitliktan cikmis gibi detox cop olmasin kabak mi yapsam sen ne planliyorsun

Olur fistigim yapalim ama ne detoxu ben ac kalmaya gelemem sonra saldiririm kitliktan cikmis gibi detox cop olmasin kabak mi yapsam sen ne planliyorsun
kabak yap ara öğünlerde meyve var kahvaltısı 2 yumurta 1 parça peynir ben 1 dilim ekmekte ekliyorum. doyana kadar yersin ölçü kısıtlamazsın ama ters tepecekse hiç bulaşma hergün 45 dk leslie yap

kabak yap ara öğünlerde meyve var kahvaltısı 2 yumurta 1 parça peynir ben 1 dilim ekmekte ekliyorum. doyana kadar yersin ölçü kısıtlamazsın ama ters tepecekse hiç bulaşma hergün 45 dk leslie yap
Tam benlikmis 2 yumurtali Ac kalmadigim surece sorun yok canim ama uzun sure ac kaldim mi ne bulursam onu yiyorum kabak detoxsu hic detox gibi degil sanki normal diyete daha yakin oyuzden onu yapabilirim

Tam benlikmis 2 yumurtali Ac kalmadigim surece sorun yok canim ama uzun sure ac kaldim mi ne bulursam onu yiyorum kabak detoxsu hic detox gibi degil sanki normal diyete daha yakin oyuzden onu yapabilirim
EVET ÖĞÜNE 2 CEVİZDE EKLİYORSUN AKŞAM VE ÖĞLENE TAM DOYUYOR İNSAN

Ne zaman baslayacagiz bizim pazar pazartesi gunu kuruluyor o zaman alirim kabagi sen ne zaman yapacaksin kuzu ama simdi yapacaksak marketlerden falanda bulup alabilirim

kötü değil içilir yani

bekliyorum olacağım canım.

3. cuma listedesin ama artı ya da sabit çıkmaman gerekli listeye girene kadar
Tamam canım kaldı iki cuma o zaman
Bu kabak detoksunu araştırdım biraz ama farklı bikaç yer gördüm tarif aynı ama yenilen saatler farklı siz nasıl yapıyorsunuz kısaca anlatır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…