- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.081
Senin hedefe az bir sayı kalmış yaparsın canım sende var o azim
Ama seninde bitmiş sayilir canimBen kesinlikle verememde 1 kilo birde regl olacağım hemde veremiyorum pek 100 gr yazayım en iyisi
58 e 2 kilo klmış cnım hemen verilir aslında bir detoks patlat 1 hafta ara ver tekrar 1 detoks oldu bitti işte58 canım normalde 60 istiyodum ama vazgeçtim arada kilo farkı olsunki yeniden aldiğimda moralim bozulmasın
neden tatlı kız pes etmek yok daha tuğba ve sarı kızı yakalayacazBu hafta nedense 1 kilo verebilecegime inanmiyorum oraya 1 kilo yazsam sanki olmayacak gibi geliyor o yuzden 900 gr da kalsin daha rahat hissedeceğim 1 kilo olunca gözümde büyüdüsimdiye kadar hep verdim son 2 haftadir da 800gr ilk zamanlarin odemi falan gidince azaldi kilo vermemde bakalim haftaya ne yapicam
sende detoks yap kuzu beraber 67 i görelim olmaz mıpeki kimseye söylemem çaktırma ben ne yapsam ki
tadı nasıl bunundetoks suyu :1 litre su
1 soda
yarım limon
1 çubuk tarçın
1 fındık büyüklüğü zencefil
akşamdan yapıp ertesi gün içiyoruz
haftaya cuma tartılmazsın olmazsa cumartesi bilgi verirsin kontrol amaçlı zaten aday listesindesin bana perşembe günü hatırlat ama olur mu .fazla çıkarsın akşam ve kıyafetler ile moralin bozulurKızlar 68.80 tabiki gönül isterki cuma 65.00 olmak fakat ben de sanırım. 0.80 veririm. 68.00 mantıklı geldi. Fakat bir sorunum var kızlar cuma günü gece tartışmak zorunda kalabilirim ben. Sanırım gece dönmüş olurum eve ya da kıyafetle tartılır size bilgi veririm. Ay gene çok boş yazdım ben yaaaa
Afiyet olsunPazardan balık aldim aksama salata , sehriye corbasi ve sardalya var bende
sardalya en sevdiğim yerime de hüpletPazardan balık aldim aksama salata , sehriye corbasi ve sardalya var bende
Tamam canım perşembe bilgilendiririm seni.haftaya cuma tartılmazsın olmazsa cumartesi bilgi verirsin kontrol amaçlı zaten aday listesindesin bana perşembe günü hatırlat ama olur mu .fazla çıkarsın akşam ve kıyafetler ile moralin bozulur
Normal listeye ne zaman gircez peki biz canımhaftaya cuma tartılmazsın olmazsa cumartesi bilgi verirsin kontrol amaçlı zaten aday listesindesin bana perşembe günü hatırlat ama olur mu .fazla çıkarsın akşam ve kıyafetler ile moralin bozulur
Olur fistigim yapalim ama ne detoxu ben ac kalmaya gelemem sonra saldiririm kitliktan cikmis gibi58 e 2 kilo klmış cnım hemen verilir aslında bir detoks patlat 1 hafta ara ver tekrar 1 detoks oldu bitti işte
neden tatlı kız pes etmek yok daha tuğba ve sarı kızı yakalayacaz
sende detoks yap kuzu beraber 67 i görelim olmaz mı
tadı nasıl bunun
bekliyorum olacağım canım.Tamam canım perşembe bilgilendiririm seni.
3. cuma listedesin ama artı ya da sabit çıkmaman gerekli listeye girene kadarNormal listeye ne zaman gircez peki biz canım
kabak yap ara öğünlerde meyve var kahvaltısı 2 yumurta 1 parça peynir ben 1 dilim ekmekte ekliyorum. doyana kadar yersin ölçü kısıtlamazsın ama ters tepecekse hiç bulaşma hergün 45 dk leslie yapOlur fistigim yapalim ama ne detoxu ben ac kalmaya gelemem sonra saldiririm kitliktan cikmis gibidetox cop olmasin kabak mi yapsam sen ne planliyorsun
Tam benlikmis 2 yumurtalikabak yap ara öğünlerde meyve var kahvaltısı 2 yumurta 1 parça peynir ben 1 dilim ekmekte ekliyorum. doyana kadar yersin ölçü kısıtlamazsın ama ters tepecekse hiç bulaşma hergün 45 dk leslie yap
EVET ÖĞÜNE 2 CEVİZDE EKLİYORSUN AKŞAM VE ÖĞLENE TAM DOYUYOR İNSANTam benlikmis 2 yumurtaliAc kalmadigim surece sorun yok canim ama uzun sure ac kaldim mi ne bulursam onu yiyorum kabak detoxsu hic detox gibi degil sanki normal diyete daha yakin oyuzden onu yapabilirim
Ne zaman baslayacagiz bizim pazar pazartesi gunu kuruluyor o zaman alirim kabagi sen ne zaman yapacaksin kuzu ama simdi yapacaksak marketlerden falanda bulup alabilirimkabak yap ara öğünlerde meyve var kahvaltısı 2 yumurta 1 parça peynir ben 1 dilim ekmekte ekliyorum. doyana kadar yersin ölçü kısıtlamazsın ama ters tepecekse hiç bulaşma hergün 45 dk leslie yap
kötü değil içilir yani58 e 2 kilo klmış cnım hemen verilir aslında bir detoks patlat 1 hafta ara ver tekrar 1 detoks oldu bitti işte
neden tatlı kız pes etmek yok daha tuğba ve sarı kızı yakalayacaz
sende detoks yap kuzu beraber 67 i görelim olmaz mı
tadı nasıl bunun
Yogurtta vardi galiba simdi tekrar bakarim canimEVET ÖĞÜNE 2 CEVİZDE EKLİYORSUN AKŞAM VE ÖĞLENE TAM DOYUYOR İNSAN
Tamam canım kaldı iki cuma o zamanbekliyorum olacağım canım.
3. cuma listedesin ama artı ya da sabit çıkmaman gerekli listeye girene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?