Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gerçi kısmen anlatmışsınız ben kahvaltı da iki yumurta maydanoz yedim öğlen gene Sütlü kahve içtim akşam o kabaktan yesem detoksun ilk günü olur mu mesela normal çay kahve yasağı var mı
Olmaz diye biliyorum canim oglen de aksam da kabak yeniliyor yaninda da yogurt var bide ceviz onun disinda baska farkli bir yemek yemiyorsun ama kabaktan doyana kadar

Yapicam canım kabak seviyorum ve detoksunu daha önce çok yaptım iyide verdim ama bu hafta regl haftam elime yüzüme bulaştırmamak istiyorum malum ıstah tavan yapıyor bakayım deneyeceğim yinede

Canım sen baya da cardio falan yapıyorsun aslında yediklerini mı degistirsen acaba
Sonunda diyetisyeni boylayacağım galiba canım bilmiyorum bi ayar çekmem lazım geçen hafta spor yapamama rağmen 400 gr gitti bu hafta nolduysa artık

Gerçi kısmen anlatmışsınız ben kahvaltı da iki yumurta maydanoz yedim öğlen gene Sütlü kahve içtim akşam o kabaktan yesem detoksun ilk günü olur mu mesela normal çay kahve yasağı var mı
Ben içmiştim canım sabah çayımı falan ama kahve içmedim galiba

kötü değil içilir yani
denemek lazım o zaman
Yogurtta vardi galiba simdi tekrar bakarim canim
evet 4 yk yoğrut ekliyorum ben birde salata yapyorum yada maydonoz marul yiyorum
Tamam canım kaldı iki cuma o zaman
Bu kabak detoksunu araştırdım biraz ama farklı bikaç yer gördüm tarif aynı ama yenilen saatler farklı siz nasıl yapıyorsunuz kısaca anlatır mısın
kabak sote yapıyorum 1 yk .yağı ekliyorum. yerken yanına 4 yk yoğrut 2 ceviz ben birebir uymuyorum yanına salata yapıyorum ara öğünde 1 er meyve onun dışında çay kahve içiyorum ama abartmıyoum
SchonerDuft detoxu ayni gunler yapalim birbirimizi takip edelim canim bozmayalim sen de mi kabak yapacaksin
pazar günü yaparım yarında sebze yerim evde ne varsa tüketirim . 1 gün yaparım bu arada 2 gün yapmıyorum çünkü sık sık yapcam
bugün olmaz canım 3+3 şeklinde olcak öğünler
Yapicam canım kabak seviyorum ve detoksunu daha önce çok yaptım iyide verdim ama bu hafta regl haftam elime yüzüme bulaştırmamak istiyorum malum ıstah tavan yapıyor bakayım deneyeceğim yinede
hazır hissettiğinde yap canım

Ondan sanırım canım ya yoksa kaçamak falanda yok sadece dün hastanede olduğum için 1 lt ancak icmisimdir
Bence ondam cunku ben gecen sefer yaristigimda simdiki listeye belki lazim olur diye bakmistim mezun oldugum tarih icin
Sayfalarda ta basladigim tarohe kadar gittim son zamanlar bir sabit biraz eksi bir sabit biraz eksi olmus

Nasıl yani 3+3 dediğin canım

son kilolar zor gidiyor canım

pazar günü yapcam ben canım

oo hızlıyız bakıyorum
Evet taktım kafaya bir kere ne şartlarda yapıyorum şu diyeti bilsen dün akşam eşim baklava almış ye diye tutturdu hemde antep fıstıklı of ya yemem diyorum kokla o zaman diyo sabah tartılıyor hiç almamış bak diyor yememe rağmen almıyorum sınır bozucu

Bence ondam cunku ben gecen sefer yaristigimda simdiki listeye belki lazim olur diye bakmistim mezun oldugum tarih icin
Sayfalarda ta basladigim tarohe kadar gittim son zamanlar bir sabit biraz eksi bir sabit biraz eksi olmus
Evet canım kesinlikle birde direnç kiloları bu 60 in altına senelerdir inemedim bu sefer inmeye karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…