- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #309.101
Ben daha once hic yapmadim canimTamam canım kaldı iki cuma o zaman
Bu kabak detoksunu araştırdım biraz ama farklı bikaç yer gördüm tarif aynı ama yenilen saatler farklı siz nasıl yapıyorsunuz kısaca anlatır mısın
Olmaz diye biliyorum canim oglen de aksam da kabak yeniliyor yaninda da yogurt var bide ceviz onun disinda baska farkli bir yemek yemiyorsun ama kabaktan doyana kadarGerçi kısmen anlatmışsınız ben kahvaltı da iki yumurta maydanoz yedim öğlen gene Sütlü kahve içtim akşam o kabaktan yesem detoksun ilk günü olur mu mesela normal çay kahve yasağı var mı
Aksama kadar cok ac kalmayasin oglen sadece kahveyle mi duracaksin yoksa baska seylerde yiyecekmisin belkide olur ama skmdi yapma benceOlmaz canim oglen de aksam da kabak yeniliyor yaninda da yogurt var bide ceviz onun disinda baska farkli bir yemek yemiyorsun ama kabaktan doyana kadar
Yapicam canım kabak seviyorum ve detoksunu daha önce çok yaptım iyide verdim ama bu hafta regl haftam elime yüzüme bulaştırmamak istiyorum malum ıstah tavan yapıyor bakayım deneyeceğim yinede58 e 2 kilo klmış cnım hemen verilir aslında bir detoks patlat 1 hafta ara ver tekrar 1 detoks oldu bitti işte
neden tatlı kız pes etmek yok daha tuğba ve sarı kızı yakalayacaz
sende detoks yap kuzu beraber 67 i görelim olmaz mı
tadı nasıl bunun
Ondan sanırım canım ya yoksa kaçamak falanda yok sadece dün hastanede olduğum için 1 lt ancak icmisimdirAma seninde bitmiş sayilir canim
benim de hedef kiloya yaklastigimda ya sabit ya 500gr falan gidiyordu
Sonunda diyetisyeni boylayacağım galiba canım bilmiyorum bi ayar çekmem lazım geçen hafta spor yapamama rağmen 400 gr gitti bu hafta nolduysa artıkCanım sen baya da cardio falan yapıyorsun aslında yediklerini mı degistirsen acaba
Hadi beraber yapalım kızlarOlur fistigim yapalim ama ne detoxu ben ac kalmaya gelemem sonra saldiririm kitliktan cikmis gibidetox cop olmasin kabak mi yapsam sen ne planliyorsun
Şimdi elma yiyorum bir tane o zaman yarın başlıyım sende başlıcaksan beraber başlayalım istersenAksama kadar cok ac kalmayasin oglen sadece kahveyle mi duracaksin yoksa baska seylerde yiyecekmisin belkide olur ama skmdi yapma bence
Ben içmiştim canım sabah çayımı falan ama kahve içmedim galibaGerçi kısmen anlatmışsınız ben kahvaltı da iki yumurta maydanoz yedim öğlen gene Sütlü kahve içtim akşam o kabaktan yesem detoksun ilk günü olur mu mesela normal çay kahve yasağı var mı
denemek lazım o zamankötü değil içilir yani
evet 4 yk yoğrut ekliyorum ben birde salata yapyorum yada maydonoz marul yiyorumYogurtta vardi galiba simdi tekrar bakarim canim
kabak sote yapıyorum 1 yk .yağı ekliyorum. yerken yanına 4 yk yoğrut 2 ceviz ben birebir uymuyorum yanına salata yapıyorum ara öğünde 1 er meyve onun dışında çay kahve içiyorum ama abartmıyoumTamam canım kaldı iki cuma o zaman
Bu kabak detoksunu araştırdım biraz ama farklı bikaç yer gördüm tarif aynı ama yenilen saatler farklı siz nasıl yapıyorsunuz kısaca anlatır mısın
pazar günü yaparım yarında sebze yerim evde ne varsa tüketirim . 1 gün yaparım bu arada 2 gün yapmıyorum çünkü sık sık yapcamSchonerDuft detoxu ayni gunler yapalim birbirimizi takip edelim canim bozmayalim sen de mi kabak yapacaksin
bugün olmaz canım 3+3 şeklinde olcak öğünlerGerçi kısmen anlatmışsınız ben kahvaltı da iki yumurta maydanoz yedim öğlen gene Sütlü kahve içtim akşam o kabaktan yesem detoksun ilk günü olur mu mesela normal çay kahve yasağı var mı
hazır hissettiğinde yap canımYapicam canım kabak seviyorum ve detoksunu daha önce çok yaptım iyide verdim ama bu hafta regl haftam elime yüzüme bulaştırmamak istiyorum malum ıstah tavan yapıyor bakayım deneyeceğim yinede
Bence ondam cunku ben gecen sefer yaristigimda simdiki listeye belki lazim olur diye bakmistim mezun oldugum tarih icinOndan sanırım canım ya yoksa kaçamak falanda yok sadece dün hastanede olduğum için 1 lt ancak icmisimdir
son kilolar zor gidiyor canımSonunda diyetisyeni boylayacağım galiba canım bilmiyorum bi ayar çekmem lazım geçen hafta spor yapamama rağmen 400 gr gitti bu hafta nolduysa artık
pazar günü yapcam ben canımHadi beraber yapalım kızlar
oo hızlıyız bakıyorum
Nasıl yani 3+3 dediğin canımdenemek lazım o zaman
evet 4 yk yoğrut ekliyorum ben birde salata yapyorum yada maydonoz marul yiyorum
kabak sote yapıyorum 1 yk .yağı ekliyorum. yerken yanına 4 yk yoğrut 2 ceviz ben birebir uymuyorum yanına salata yapıyorum ara öğünde 1 er meyve onun dışında çay kahve içiyorum ama abartmıyoum
pazar günü yaparım yarında sebze yerim evde ne varsa tüketirim . 1 gün yaparım bu arada 2 gün yapmıyorum çünkü sık sık yapcam
bugün olmaz canım 3+3 şeklinde olcak öğünler
hazır hissettiğinde yap canım
Evet taktım kafaya bir kere ne şartlarda yapıyorum şu diyeti bilsen dün akşam eşim baklava almış ye diye tutturdu hemde antep fıstıklı of ya yemem diyorum kokla o zaman diyoson kilolar zor gidiyor canım
pazar günü yapcam ben canım
oo hızlıyız bakıyorum
Evet canım kesinlikle birde direnç kiloları bu 60 in altına senelerdir inemedim bu sefer inmeye karar verdimBence ondam cunku ben gecen sefer yaristigimda simdiki listeye belki lazim olur diye bakmistim mezun oldugum tarih icin
Sayfalarda ta basladigim tarohe kadar gittim son zamanlar bir sabit biraz eksi bir sabit biraz eksi olmus
denemek lazım o zaman
evet 4 yk yoğrut ekliyorum ben birde salata yapyorum yada maydonoz marul yiyorum
kabak sote yapıyorum 1 yk .yağı ekliyorum. yerken yanına 4 yk yoğrut 2 ceviz ben birebir uymuyorum yanına salata yapıyorum ara öğünde 1 er meyve onun dışında çay kahve içiyorum ama abartmıyoum
pazar günü yaparım yarında sebze yerim evde ne varsa tüketirim . 1 gün yaparım bu arada 2 gün yapmıyorum çünkü sık sık yapcam
bugün olmaz canım 3+3 şeklinde olcak öğünler
hazır hissettiğinde yap canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?