- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #310.161
Şey zaten o börekten kendime 3 dilim ayırdım difrize itiraf ediyorumAkşam olmamış canım. 1 kase yoğurt salata olaydı daha iyiydi.
az mı geldi tatlı kız. 100 de makas mi ekliyelim diyorsun
Ahaha annem difrize atar kaldığında keşke sende öyle yapaydın
Akşam nerde
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2257603
Bu da aksam
Keki akşam yemeğine saydım normalde planım çorba içmekti de yarın artı çıkmamak için böyle yapıyım dedimAkşam olmamış canım. 1 kase yoğurt salata olaydı daha iyiydi.
az mı geldi tatlı kız. 100 de makas mi ekliyelim diyorsun
Ahaha annem difrize atar kaldığında keşke sende öyle yapaydın
Akşam nerde
Sporun ile denge kurmussundur canım 1 dilim ekmek azalt tam denge olurKeki akşam yemeğine saydım normalde planım çorba içmekti de yarın artı çıkmamak için böyle yapıyım dedim
Bende hedef tutturamadım canımEkle eklesiz hedefi bir tutturmayin bende eklicem size
Kuzum afiyet olsun karataydan vazgeçemedin sanırımBugün
Kahvaltı yulaflı peynirli iki dilim sucuklu tost domates 6 zeytin
Ara 1 elma 8 fındık
Akşam 1 tabak karnıbahar yemeği 1 kase yoğurt az et sote
2.5 lt su
Bugün arkadaşım vardı spor yapamadım belki sonra yapabilirsem yaparım bilmiyorum kızlar
Canım karatayda yulaf yok bugün karataya uymadım arada böyle yapıyorum karataydan sıkıldıgım içinKuzum afiyet olsun karataydan vazgeçemedin sanırım
Kabak detoksu yaptın mı?Canım karatayda yulaf yok bugün karataya uymadım arada böyle yapıyorum karataydan sıkıldıgım için
Yok canım tam yapamadım sadece akşam geçen gün detoks uygun şekilde kabak yaptım diğer öğünler aynı beslendimKabak detoksu yaptın mı?
Afiyet olsun canımBugün
Kahvaltı yulaflı peynirli iki dilim sucuklu tost domates 6 zeytin
Ara 1 elma 8 fındık
Akşam 1 tabak karnıbahar yemeği 1 kase yoğurt az et sote
2.5 lt su
Bugün arkadaşım vardı spor yapamadım belki sonra yapabilirsem yaparım bilmiyorum kızlar
Çok tatlis bu ya
Sağol tatlım sanada afiyet olsunAfiyet olsun canım
Merak ettimBugün müsait olduğum bir ara özelden sana da detaylı yazarım canım 2gün biyunce ve 3öğün olacak şekilde 5er saat ara ile sadece patetes yeniyor yağsız,tuzsuz olucak başka herşey yasak ama bazı çaylar ve detoks suları var onlar mutlaka içilecek asıl etkiyi onlar sağlıyor zaten canım bide bazı detayları ve 2gün de detoks sonrası programı var ben hepsini detoks şu tarifi ile beraber istersen özelden yazayım bir ara sanada canım bu arada tebrikler 65lere geçmişsin canım harikasın
chaos1023 canım listenin son alıntısı bu canım puanını hesaplıyınca buraya alıntıla canım
08/04/2019 - 14/04/2019
yellow girl / 570+425+
SchonerDuft / 150 +
tgb1907 / 150+
htc71 / 112.5+112.5
sena zeynep / 545+
berkas / 220+
Turkuazmavi90 / 520+465+140
Rabia- / 150+
chaos1023 /
magickk /45+180
ELF_LR35/
Buki_89/ 150+195+
Mideler konuşcak desenizeHayır canım bir kaşık yoğurt bile yenmiycek iki gün boyunca patetes dışında tek lokma birşey yemiyceksin patatesi de 5 saatin dolmadan da yemiyceksin yağ tuz koymıycaksin ya suda başlıycam yada yağlı fırın kağıtları oluyor ya ona dizip fırınlıya bilirsin bu şekilde hazırlayıp öğün saatin geldiğinde patatesi doyama kadar yiyebilirsin baya sıkı bir detoks yani kabaktaki gibi kolay değil kahvaltı filan yok ara öğün ouok 5 saat dolmadan patateside yemek yasak canım
Aynen hafta sonu detox yapıcam sporla desteklicemInsallah iner tatlim bekliyorum seni 68 lerde cabuk gel
bir ara takildi 69 da 4 gun falan ama yine gitmeye basladi gibi
tutabilene ask olsun ucuyorsun tebrrik ederim canim
masallah 1 2 hafta ya da mezun olursun bu gidisle o nasil bir hiz
Gel tatli kizama bende bos durmuyorum kendime guzel guzel yemekler yaptim lahana pişirdim kabak pisirdim tavuk hasladim ondan da corba yaparim
Birsey kalmamis canim donunce tam gaz devam
Yakaladi hemde bizden once yakaladi
Başı ağrıyordur. Garip hareketleri var mı sadece iştahsız mı?Bahçede yıllardır baktigim kedim var soğuklarda içeri alıyorum . Hatayı çok yerindedir ama dünden beri yemiyor dün de çiçek yemeye çalışırken gördüm hasta gibi durmuyor ama yemiyor neden olabilirki
Yok sadece istahsz ama yedi birazBaşı ağrıyordur. Garip hareketleri var mı sadece iştahsız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?