- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #310.321
Planktan yirttim kaslarima kramp girecekti12/04/2019 CUMA HEDEFLERİ
htc71=69,20 -68.30
SchonerDuft = 69,00 - 67,90
yellow girl =66,2 - 64,9
tgb1907= 66,00 - 65,00
magickk=60,40-59,8
ucukgenclik=68,80 - 68,00
berkas = 67,30 - 65,00
Turkuazmavi90= 85,40 - 84,00
Rabia- = 78,30 - 77,00
arden32 = 81.40 - 79.90
sena zeynep = 57,40- 56,50
drdotty= 80 - 78
chaos1023 =98.00 -96.50
HEDEFİNE ULAŞANLARI TEBRİK EDERİM
CEZA ALANLAR BİRAZ DAHA SIKI LÜTFEN
CEZA : 15 DK LESLİE - 100 JAMPİNG JACK - 100 MEKİK - 3 DK PLANK
harikasınız kızlar valla çok duygulandım yellew tubiş sena magick valla başardınız canı gönülden tebrik ederim kendim vermiş kadar sevindim
hakettik tabi olacaz
hazır olcaz tabi
Canım çoooookkk sevindim bende bugün en çok seni merak ediyorduk çünki hafta boyu menülerin sporun kusursuz derecede güzeldi kesin çok güzel bir sonuç alacak diye düşünüyordumÇok mutluyummmmm 1,6 kg vermisim hedef bu hafta 85.3 den 84 olmaktı ve ben 83,7 çıktım .
SchonerDuft blonde ambition
Güncel kilo 83.7 haftaya hedef 82.5
İnşallah canım benim ama öyle deme 600 Gr da birşey valla hiç veremeyince onu bile arıyor insan. Spor yapmaya çalış daha güzel gidiyor o zaman.kızlar hepinize kocaman
çok iyidiniz
her hafta bu motiveyle devam edersek hepimiz çok kısa sürede hedeflerimize ulaşırız
Aaahaaahaahakettik tabi olacaz
ben bu hafta metabolizmama teessüf ettimgerçekten çok iyi beslendim hiç kaçamaksız 600 gram ne yaaa
ahh ahhh eskiden bi gün dikkatle verirdim o kadar
haklısın canım spor şart artıkİnşallah canım benim ama öyle deme 600 Gr da birşey valla hiç veremeyince onu bile arıyor insan. Spor yapmaya çalış daha güzel gidiyor o zaman.
Aaahaaahaa500gram öndeyim
Canım çoooookkk sevindim bende bugün en çok seni merak ediyorduk çünki hafta boyu menülerin sporun kusursuz derecede güzeldi kesin çok güzel bir sonuç alacak diye düşünüyordumöylede olmuş tebrik ederim canım hep böyle devam eder inşallah 2-3 haftaya 80lere veda eder 70lere geçiş yaparsın sen bu arada bu hafta içimizde kilo verme birincisi sen oldun Tebrik ederim
Çok çok güzel gidiyorsun canım böyle devam et maşallah sanaAyy daha da mutlu oldum şimdii çok tsekuurlerrr bu motivasyon bana 1 hafta giderhaftaya adet olucam ama tartıda versem bile görünmeyebilir diye korkuyorum . Neyse benim de ilk hedefim 79 .. inşallah en.yakin zamanda ulaşırım . Bu gurup da benim.icin çok iyi oldu iyiki katıldım . Hepinize çok teşekkür ederim . Insan motive oluyor hep beraber diyet spor yapınca . hepberaber kilolarla savaşimiza devamm
Haftaya beni yakala ama geçme haaaahaklısın canım spor şart artık
bakalım eliptik bisikletim var onu çıkarıcam bi süreliğine
yürüyüşüm zaten her gün 15000 garanti
yarış bitmedi devam ediyor
Çok sağol cnm .. Bu yürüyüş hafif koşular çok ise yarıyor onu anladım . Bir de akşam ne kadar hafif az yersek gece malesef ac uyursak ve kaçamak yapmazsak süper oluyor . Ara öğün hep sekersiz az sütlü nescafe yanina cilek ceviz cig findik bazen bir avuç leblebi ya da 1 kare acı bitter. Akşam çok tatlı istersem de 1 kivi Yarim muz filan yiyorum . Cikolatasiz bir gün dahi yapamayan ben 1.5 aydır azcik bitter hariç hiç yemedim . Simite de bayılırım başka hamur işi yemem zaten . Haftada bir simit yerdim şimdi 1 ayda 1 kez yiyorum . Boyl4 böyle gider insalahÇok çok güzel gidiyorsun canım böyle devam et maşallah sana
Planktan yirttim kaslarima kramp girecekti
ay hç sorma bende çok berbat oldum kaçamak yaparken daha iyi verirdimhakettik tabi olacaz
ben bu hafta metabolizmama teessüf ettimgerçekten çok iyi beslendim hiç kaçamaksız 600 gram ne yaaa
ahh ahhh eskiden bi gün dikkatle verirdim o kadar
tek değişik olan ben değilmişim ben wcden wcden sonra tartılıyorumBende veremicem sandım son dakikaya kadar ama şükürsabah 4te tartildim o zamanda dedim yok sabitim bu hafta ama bu kadar beklemiyordum gerçekten.
Ayy daha da mutlu oldum şimdii çok tsekuurlerrr bu motivasyon bana 1 hafta giderhaftaya adet olucam ama tartıda versem bile görünmeyebilir diye korkuyorum . Neyse benim de ilk hedefim 79 .. inşallah en.yakin zamanda ulaşırım . Bu gurup da benim.icin çok iyi oldu iyiki katıldım . Hepinize çok teşekkür ederim . Insan motive oluyor hep beraber diyet spor yapınca . hepberaber kilolarla savaşimiza devamm
aynen canım bende burası olmasa asla bukadar veremezdim en kısa zaman da 79u göreceksin sonrada bir gün bir bakacaksın tartıda 69 yazıyor hepimiz nelerden nerelere geldik isteyince oluyor hep olumlu düşün canım bak bu hafta benim de regl haftandı ve bugün reglenin 3.günü olcak ve 1.300 grm verdim canım regle haftası da gidiyor yeterki spor ve menü iyi olsun zaten rebelde metobolizmada hızlanıyor hatta benim bugüne kadar ki en iyi haftalık kilo verme rakamım oldu şuan da bu hemde regle haftam da belki senin de olur sporu diyeti bole devam et haftaya bakmışsın 2kilo bir den gitmiş bence gider
19/04/2019 CUMA HEDEFLERİ
htc71=
SchonerDuft = 69,30 - 68,80
yellow girl =
tgb1907=
magickk=
ucukgenclik=
berkas =
Turkuazmavi90=
Rabia- = 77 -
arden32 =
sena zeynep =
drdotty=
chaos1023 =
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?