Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah bir haşlanmış yumurta bir tane yeşil elma.

Ara bir sütlü kahve 5 fındık 3 badem bir kuru kayısı.

Öğlen bir kase mantar çorbası.

Akşam ev pizzasi yapicam iki dilim yerim (ne zamandan beri yapmiyorum kızım istedi diye yapicam) neyse odul olsun sporu çok yaparım napayim su 3 lt olur.

Sabah
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
Yarim dilim tam bugday ekmegi
1 bardak ayran
2 çeri domates

Ara
1 sekersiz türk kahvesi 2 ceviz 3 çiğ findik

Öğlen

7 tane sardalya ( bu sefer yagi az sürmüşüm tost makinasında yapışmış yahni oldu malesef )
Yanında birşey yemedim
2 domates
1 bardak su

Akşam

belli zaten .
Şehriye corbasi
1 kase salatalık rendeli yogurt .

Spor 53 dk yoğun tempolu cardio , 5 km yürüyüş
Şimdi yine gidiyorum spora 5 km daha tempolu yürüyüş yapicam . Öpüyorum

şuan canım zaten birşey istemiyor tavuğuda fırında az yağlı yapcam valla yanına salata bolca doyana kadar yicem
tugbaFB bilir asla birebir uymam listeye biraz rahatladım bugün ama çok halsiz hissediyorum eve gidip uyucam direk
yaaa çok tatlı bizimki dişi konuşmuyor ama fırlamanın önde gideni eşim elmasını , maydonozunu , marulunu verir ona gitmez bana gelir ayten derim hemen elime gelir .
geçen zumba yapıyorum bktım omzuma gelmiş
Bekliyorum baby

Ya ben onu schoner icin dmedim ki kilo verip de gozumden kacan varsa toplu tebrik şeysi iste mesaji artidan iyi düştü tebrik ederim tatli kizbu kokorec kacamaklarinin devamini beklerim
tek kilo vermeyen benim tatlı kız
o kokoreci yicem ve kilo verecem

Bekliyorum baby

Ya ben onu schoner icin dmedim ki kilo verip de gozumden kacan varsa toplu tebrik şeysi iste mesaji artidan iyi düştü tebrik ederim tatli kizbu kokorec kacamaklarinin devamini beklerim
Bırak bırak dalga geçmişsin işte itiraf et nekadar ayıp yaa utan utan az beni örnek al benim hiç tuğba ile dalga geçtiğimi gördün mü hanım hanımcık teselli ediyorum

Ayy çok tatlı maşallah bende çok kuş besledim ve hep konuştular ama bu sefer aldığım hala konusmadi tabi diğerlerine bekarken bakmıştım şimdi çocuklar falan pek bize uyamadı hala korkuyor

Oylemi bilmiyordum o zaman hafta ya en cok sen vereceksin hatta takim ortalamamizi gormek icin bikac sayfa gerilere gittim listeyi bulamamistim

Bırak bırak dalga geçmişsin işte itiraf et nekadar ayıp yaa utan utan az beni örnek al benim hiç tuğba ile dalga geçtiğimi gördün mü hanım hanımcık teselli ediyorum
Hic dimi ne kadar terbiyesizim haftaya vermemis olsun o zaman yandi arayi acamazsam da ben yandim SchonerDuft artik iyi dalga gecer

Kahvaltı : 1dilim siyez buğdayından tam çavdar r,peynir,4zeytin,domates, çay,1kaşık nutella çok uzun aradan beri ilk kaçamağım çok da pişman oldum

Ara: yarım elma,1kupa sütlü kahve

Öğlen: kaşarlı istiridye mantarı, 1dilim
siyez buğdayından tam çavdar

Ara: 1kupa sütlü kahve,4çilek

Akşam: fırın Levrek ,salata, 2parça brokoli salatası

Bugün menüm dolu dolu oldu kızlar bari şu nutella olmasaydı kaç regle etkisi ile birden dayanamayıp kaşığı daldırdım yarın dengeliycem

Tek kilo veremeyen o olunca alındı işte
onumuzdeki maclara bakicaz artik bu hafta geçti SchonerDuft haftaya guzel bir eksi bekliyorum senden
Bol ekmenen yi emi kuzum ekmeksiz doymazsin falan aç kalma seni dusunuyorum yoksa hayin falan degilim yani

Afiyet Olsun canım regl iken hepimiz sapıtıyoruz resmen gözümüzün önünde çikolatalar ucuyo sen yine iyisin 1 çay kaşığı sorun olmaz bende bugün yarın olucam fenalardayım sorma evdeki çikolataya gelip gidiyorum ye beni diyo

Ben ruyamda halley gördüydüm görmüyordum omrumde ruyamda oyle yiyecek cikolata birseylere saldirdirip yedigimi gormedim (tabi surekli yedigim icin niye goreyim )diyet nelere kadirsin ac tavuk kendini dari ambarinda sanarmis dedikleri bu olsa gerek

Kahvaltıda
2 haşlanmış yumurta (artık yumurta kusçam)
3 tane siyah zeytin
2 dal maydanoz
2 bardak şekersiz çay
1 dilim peynir
Öğlen
1 elma
Sütlü şekersiz türk kahvesi
Akşam
3 tane biftek
1 kase pulbiberli limonlu yoğurt
Spor listemde
66 dk cardio
200 makas hareketi
100 pilates topuyla köprü hareketi
300 pilates çemberiyle iç bacak
100 tekrar parktaki şu iki bacağı yana açılan spor aleti
6500 adım ve
Hedef cezası
Bence yarın 40 kilo çıkçam tartıda

Aynen canım reglenin 3.günü ve 3gündür o nutella ye beni ye beni dedikçe ben cumayı düşünüp kendimi tuttum cumayı atlatıncada bu sabah kaşığı daldırmış buldum kendimi malesef çay kaşığı diil orda çay yazıyordu onu görmüşsün canım tatlı kaşığı hemde dolu dolu bi tatlı kaşığı

Yumurtadan ötürü sende bendensin canim bende yumurta gormek istfmiycem bu gidişle menün sporun cok güzel tatlım

Oylemi bilmiyordum o zaman hafta ya en cok sen vereceksin hatta takim ortalamamizi gormek icin bikac sayfa gerilere gittim listeyi bulamamistim

Vala bu kadar aç kaldığımı anımsamıyorum kesin çok veririm bu hafta :)
Sen çok yoruldun yolun kenarında soluklan kola iç için serinlesin
Hic dimi ne kadar terbiyesizim haftaya vermemis olsun o zaman yandi arayi acamazsam da ben yandim SchonerDuft artik iyi dalga gecer
Yandın tabee ağzına bal çaldım şimdilik
onumuzdeki maclara bakicaz artik bu hafta geçti SchonerDuft haftaya guzel bir eksi bekliyorum senden

Bol ekmenen yi emi kuzum ekmeksiz doymazsin falan aç kalma seni dusunuyorum yoksa hayin falan degilim yani
Şöyle yarım ekmeğe bol acılı off .
Bana detoksu bozdurcaksin iyiki araba yok bugün yoksa dayanamazdım sanırım
Kızlar bana feciii tatlı krizi geldi canım deli gibi şerbetli tatlılar istiyor başımada feci bir ağrı girdi napıcam ooofff kötüyüm
Evde kuru kayısı var mı .
Ya da tarçınlı süt iç.
Kesmezse muzun üstüne kakao serp ye

Muzun üstüne tarçın serptim bide sütlü kahve yaptım bastırdı kendime geldim ooff çok da halsizim bugün hep yattım Allahım bugün kalorim çok yüksek oldu çok mutsuzum yaaaa yarın kabak mı yapsam bende ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…