- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #310.401
şuan canım zaten birşey istemiyor tavuğuda fırında az yağlı yapcam valla yanına salata bolca doyana kadar yicemCanım benimde hayatım da ilk kez tamı tamına uyguladığım şey bu patates olmuştu gerçekten miğferi küçülüyor insanın ve ondan sonra lezzetli yiyecek arama olayı da ortadan kaldırıyor diyet yapmak daha kolay hala geliyor dayan bugün de bitti mi yarına öğlen de tavuk+salata ye canım
yaaa çok tatlı bizimki dişi konuşmuyor ama fırlamanın önde gideni eşim elmasını , maydonozunu , marulunu verir ona gitmez bana gelirSagol cnm . Olsun sağlığı yerinde olsun ınsallahh son ana kadar hep . Bnmki 15 kelime biliyor . Papagan maşallahingiliz kırması erkek .
28 günlükken aldim şuan 4 yaşında . Cümle bile kuruyor.
Napiyomus benim yakışıklı oğlum, anneciğim seni çok seviyorum falan diyo aştı
tek kilo vermeyen benim tatlı kızBekliyorum baby
Ya ben onu schoner icin dmedim ki kilo verip de gozumden kacan varsa toplu tebrik şeysi iste mesajiartidan iyi düştü tebrik ederim tatli kiz bu kokorec kacamaklarinin devamini beklerim
Bırak bırak dalga geçmişsin işte itiraf etBekliyorum baby
Ya ben onu schoner icin dmedim ki kilo verip de gozumden kacan varsa toplu tebrik şeysi iste mesajiartidan iyi düştü tebrik ederim tatli kiz bu kokorec kacamaklarinin devamini beklerim
Kilo vermese onu da onlıycaz da bide gene kilo almışTek kilo veremeyen o oluncaalındı işte
Ayy çok tatlı maşallah bende çok kuş besledim ve hep konuştular ama bu sefer aldığım hala konusmadi tabi diğerlerine bekarken bakmıştım şimdi çocuklar falan pek bize uyamadı hala korkuyorSagol cnm . Olsun sağlığı yerinde olsun ınsallahh son ana kadar hep . Bnmki 15 kelime biliyor . Papagan maşallahingiliz kırması erkek .
28 günlükken aldim şuan 4 yaşında . Cümle bile kuruyor.
Napiyomus benim yakışıklı oğlum, anneciğim seni çok seviyorum falan diyo aştı
Oylemi bilmiyordumşuan canım zaten birşey istemiyor tavuğuda fırında az yağlı yapcam valla yanına salata bolca doyana kadar yicem
tugbaFB bilir asla birebir uymam listeye biraz rahatladım bugün ama çok halsiz hissediyorum eve gidip uyucam direk
yaaa çok tatlı bizimki dişi konuşmuyor ama fırlamanın önde gideni eşim elmasını , maydonozunu , marulunu verir ona gitmez bana gelirayten derim hemen elime gelir .
geçen zumba yapıyorum bktım omzuma gelmiş
tek kilo vermeyen benim tatlı kız
o kokoreci yicem ve kilo verecem
Hic dimi ne kadar terbiyesizimBırak bırak dalga geçmişsin işte itiraf etnekadar ayıp yaa utan utan az beni örnek al benim hiç tuğba ile dalga geçtiğimi gördün mü hanım hanımcık teselli ediyorum
Tek kilo veremeyen o oluncaalındı işte
Bol ekmenen yi emi kuzumşuan canım zaten birşey istemiyor tavuğuda fırında az yağlı yapcam valla yanına salata bolca doyana kadar yicem
tugbaFB bilir asla birebir uymam listeye biraz rahatladım bugün ama çok halsiz hissediyorum eve gidip uyucam direk
yaaa çok tatlı bizimki dişi konuşmuyor ama fırlamanın önde gideni eşim elmasını , maydonozunu , marulunu verir ona gitmez bana gelirayten derim hemen elime gelir .
geçen zumba yapıyorum bktım omzuma gelmiş
tek kilo vermeyen benim tatlı kız
o kokoreci yicem ve kilo verecem
Afiyet Olsun canım regl iken hepimiz sapıtıyoruz resmen gözümüzün önünde çikolatalar ucuyo sen yine iyisin 1 çay kaşığı sorun olmaz bende bugün yarın olucam fenalardayım sorma evdeki çikolataya gelip gidiyorum ye beni diyoKahvaltı : 1dilim siyez buğdayından tam çavdar r,peynir,4zeytin,domates, çay,1kaşık nutellaçok uzun aradan beri ilk kaçamağım çok da pişman oldum
Ara: yarım elma,1kupa sütlü kahve
Öğlen: kaşarlı istiridye mantarı, 1dilim
siyez buğdayından tam çavdar
Ara: 1kupa sütlü kahve,4çilek
Akşam: fırın Levrek ,salata, 2parça brokoli salatası
Bugün menüm dolu dolu oldu kızlar bari şu nutella olmasaydı kaç regle etkisi ile birden dayanamayıp kaşığı daldırdım yarın dengeliycem
Ben ruyamda halley gördüydüm görmüyordumAfiyet Olsun canım regl iken hepimiz sapıtıyoruz resmen gözümüzün önünde çikolatalar ucuyo sen yine iyisin 1 çay kaşığı sorun olmaz bende bugün yarın olucam fenalardayım sorma evdeki çikolataya gelip gidiyorum ye beni diyo
Aynen canım reglenin 3.günü ve 3gündür o nutella ye beni ye beni dedikçe ben cumayı düşünüp kendimi tuttumAfiyet Olsun canım regl iken hepimiz sapıtıyoruz resmen gözümüzün önünde çikolatalar ucuyo sen yine iyisin 1 çay kaşığı sorun olmaz bende bugün yarın olucam fenalardayım sorma evdeki çikolataya gelip gidiyorum ye beni diyo
Yumurtadan ötürü sende bendensin canim bende yumurta gormek istfmiycem bu gidişle menün sporun cok güzel tatlımKahvaltıda
2 haşlanmış yumurta (artık yumurta kusçam)
3 tane siyah zeytin
2 dal maydanoz
2 bardak şekersiz çay
1 dilim peynir
Öğlen
1 elma
Sütlü şekersiz türk kahvesi
Akşam
3 tane biftek
1 kase pulbiberli limonlu yoğurt
Spor listemde
66 dk cardio
200 makas hareketi
100 pilates topuyla köprü hareketi
300 pilates çemberiyle iç bacak
100 tekrar parktaki şu iki bacağı yana açılan spor aleti
6500 adım ve
Hedef cezası
Bence yarın 40 kilo çıkçam tartıda
Çok sağol canımYumurtadan ötürü sende bendensin canim bende yumurta gormek istfmiycem bu gidişle menün sporun cok güzel tatlım
Oylemi bilmiyordumo zaman hafta ya en cok sen vereceksin hatta takim ortalamamizi gormek icin bikac sayfa gerilere gittim listeyi bulamamistim
Yandın tabee ağzına bal çaldım şimdilikHic dimi ne kadar terbiyesizimhaftaya vermemis olsun o zaman yandi arayi acamazsam da ben yandim SchonerDuft artik iyi dalga gecer
Şöyle yarım ekmeğe bol acılı off .onumuzdeki maclara bakicaz artik bu hafta geçti SchonerDuft haftaya guzel bir eksi bekliyorum senden
Bol ekmenen yi emi kuzumekmeksiz doymazsin falan aç kalma seni dusunuyorum yoksa hayin falan degilim yani
Evde kuru kayısı var mı .Kızlar bana feciii tatlı krizi geldicanım deli gibi şerbetli tatlılar istiyor başımada feci bir ağrı girdi napıcam ooofff kötüyüm
Muzun üstüne tarçın serptim bide sütlü kahve yaptım bastırdı kendime geldim ooff çok da halsizim bugün hep yattım
Vala bu kadar aç kaldığımı anımsamıyorum kesin çok veririm bu hafta :)
Sen çok yoruldun yolun kenarında soluklan kola iç için serinlesin
Yandın tabee ağzına bal çaldım şimdilik
Şöyle yarım ekmeğe bol acılı off .
Bana detoksu bozdurcaksin iyiki araba yok bugün yoksa dayanamazdım sanırım
Evde kuru kayısı var mı .
Ya da tarçınlı süt iç.
Kesmezse muzun üstüne kakao serp ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?