Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afoyet olsun canim zaten gunu hafif geçirmişsin
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim kalorisi yuksek mi bemce gayet iyi çikolatida sabah yemişsin onuda eritmissindir
Spor cok iyi canim afiyet olsun ama ogleni neden gecistirdin
Kola sevmem ki ben pogaca diyeceksin kuzu hamur kizartmasi falan o zaman kanabilirim sana

Kahvalti
1.5 haslanmis yumurta
2 dilim ekmek
6 zeytin
Birer cay kasigi tereyag, bal , tahin pekmez karisimi
Kk peyaz peynir
Ara
Ceyrek muz
4 cilek
Oglen
5 6 yk kiymali kabak yemegi
3yk yogurt
1 kase sehriyesiz bol tavuklu corba
Cok az ekmek 2 k. kutusu kadar
Aksam
6yk kiymali kapuska
3 yk yogurt
Su 1.5 lt oldu 2 ye tamamlarim
Aksama misafirlige gidiyoruz yersem cayla birkac kuruyemis dışında birsey yemem

Kız ben pizzayı gömdüm Nutella onun yanında hiç kalir

Ohhh afiyet olsun kuzum

Fırsat olmuyo canım ya öğlen gibi başlıyorm spor yapmaya bitince 3 gibi oluyo aşağı yukarı e hemen bişey yenmiyo ya kahve içiyorm snra direkt akşam yemeği saati geliyo

Afiyet olsun canım sporda çok güzel

Kız ben pizzayı gömdüm Nutella onun yanında hiç kalir
Canım yaaaa ben ara ara böyle bir panik korku bir şeylere kapılıp gidiyorum hedefe varamıycam galiba yaz geliyo nolcak filan panik korkusu bir giriyo bana ondan galiba 58 gelip biraz rahat ve edebimen kilom açısından mutlu olabilmem için hala vermem gereken 7 kilo var yaz da yaklaşınca ara ara bir panik bir korku moral bozulması oluyo bende böyle birden modum düşü veriyor

Ohhh afiyet olsun kuzum
Sagol canim
Dusmesin kuzum cok degil yediklerin arada da olur oyle minik kacamaklar stres yapma vericeksin bak bu hafta ne kadar guzel verdin

slm kızlar ben sizlerden çok özür diliyorum o kadar yoğunumki günleri bile şaşırdım kızım
şukur bugün biraz toparlandı ama 1haftadır oyle bi uykusuzum ki şuraya uzansam uyuyacağım haliyle menuyede dikkat edemwdim az kaldı inşallah pazartesi çok guzel toparlanma ile geleceğim önce bi detoks gibi bişeyler yapıp sıfırdan başlayacam geri dönmemek uzere

Birşey olmaz o kadardan canım insanız canımız çekiyor haliyle napalim arada ye ne olucak sen bir hafta boyunca reglye rağmen 1,3 kilo vermiş insansın bir kaşık çikolatanın lafı mı olur. Sporunu 1 saat fazla yap iki gün birşey olmz.

Bence yapma zaten kalorin çok az spor ile kapatırsın açığı.
Aaa bende 3 tepsi Poağaça yapıyorum kıymalı peynirli patatesli hemen paket yapıp göndereyim. Içine de bir kova pişi koyayım çayla iyi gider

Bugün
Kahvaltı patatesli omlet az peynir 6 zeytin domates
Ara 1 portakal 2 ceviz
Akşam 1 tabak kiymali karnıbahar salata 1 kase yoğurt
2.5 lt su
45 dk leslie fast mil
Afiyet olsun canım çok güzel menu

Ooofff pişi çok severim yanında tulum peyniri ve çay olcak oohh misss

Kıızzllarr kendime geldim sağolun diyet+spor+regle vücut çok halsiz düştü kalori kıtlığı çekti bir an galiba zaten uzandım dinlendim iyiki varsınız yaa hem siz hemde eşim baya teselli verdi kendime geldim yok yok başarıcam başarıcam başarıcam bu yaz napıp edip zayıf olucam mutlu mutlu gidicem o etekleri,elbiseleri,şortları bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…