- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #310.421
Afoyet olsun canim zaten gunu hafif geçirmişsinSabah bir haşlanmış yumurta bir tane yeşil elma.
Ara bir sütlü kahve 5 fındık 3 badem bir kuru kayısı.
Öğlen bir kase mantar çorbası.
Akşam ev pizzasi yapicam iki dilim yerim (ne zamandan beri yapmiyorum kızım istedi diye yapicam) neyse odul olsunsporu çok yaparım napayim su 3 lt olur.
Afiyet olsun canimSabah
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
Yarim dilim tam bugday ekmegi
1 bardak ayran
2 çeri domates
Ara
1 sekersiz türk kahvesi 2 ceviz 3 çiğ findik
Öğlen
7 tane sardalya ( bu sefer yagi az sürmüşüm tost makinasında yapışmış yahni oldu malesef )
Yanında birşey yemedim
2 domates
1 bardak su
Akşam
belli zaten .
Şehriye corbasi
1 kase salatalık rendeli yogurt .
Spor 53 dk yoğun tempolu cardio , 5 km yürüyüş
Şimdi yine gidiyorum spora 5 km daha tempolu yürüyüş yapicam . Öpüyorum
Afiyet olsun canim kalorisi yuksek miKahvaltı : 1dilim siyez buğdayından tam çavdar r,peynir,4zeytin,domates, çay,1kaşık nutellaçok uzun aradan beri ilk kaçamağım çok da pişman oldum
Ara: yarım elma,1kupa sütlü kahve
Öğlen: kaşarlı istiridye mantarı, 1dilim
siyez buğdayından tam çavdar
Ara: 1kupa sütlü kahve,4çilek
Akşam: fırın Levrek ,salata, 2parça brokoli salatası
Bugün menüm dolu dolu oldu kızlar bari şu nutella olmasaydı kaç regle etkisi ile birden dayanamayıp kaşığı daldırdım yarın dengeliycem
Spor cok iyi canim afiyet olsun ama ogleni neden gecistirdinKahvaltıda
2 haşlanmış yumurta (artık yumurta kusçam)
3 tane siyah zeytin
2 dal maydanoz
2 bardak şekersiz çay
1 dilim peynir
Öğlen
1 elma
Sütlü şekersiz türk kahvesi
Akşam
3 tane biftek
1 kase pulbiberli limonlu yoğurt
Spor listemde
66 dk cardio
200 makas hareketi
100 pilates topuyla köprü hareketi
300 pilates çemberiyle iç bacak
100 tekrar parktaki şu iki bacağı yana açılan spor aleti
6500 adım ve
Hedef cezası
Bence yarın 40 kilo çıkçam tartıda
Kola sevmem ki ben
Vala bu kadar aç kaldığımı anımsamıyorum kesin çok veririm bu hafta :)
Sen çok yoruldun yolun kenarında soluklan kola iç için serinlesin
Yandın tabee ağzına bal çaldım şimdilik
Şöyle yarım ekmeğe bol acılı off .
Bana detoksu bozdurcaksin iyiki araba yok bugün yoksa dayanamazdım sanırım
Evde kuru kayısı var mı .
Ya da tarçınlı süt iç.
Kesmezse muzun üstüne kakao serp ye
Kız ben pizzayı gömdüm Nutella onun yanında hiç kalirKahvaltı : 1dilim siyez buğdayından tam çavdar r,peynir,4zeytin,domates, çay,1kaşık nutellaçok uzun aradan beri ilk kaçamağım çok da pişman oldum
Ara: yarım elma,1kupa sütlü kahve
Öğlen: kaşarlı istiridye mantarı, 1dilim
siyez buğdayından tam çavdar
Ara: 1kupa sütlü kahve,4çilek
Akşam: fırın Levrek ,salata, 2parça brokoli salatası
Bugün menüm dolu dolu oldu kızlar bari şu nutella olmasaydı kaç regle etkisi ile birden dayanamayıp kaşığı daldırdım yarın dengeliycem
Ohhh afiyet olsun kuzumKahvalti
1.5 haslanmis yumurta
2 dilim ekmek
6 zeytin
Birer cay kasigi tereyag, bal , tahin pekmez karisimi
Kk peyaz peynir
Ara
Ceyrek muz
4 cilek
Oglen
5 6 yk kiymali kabak yemegi
3yk yogurt
1 kase sehriyesiz bol tavuklu corba
Cok az ekmek 2 k. kutusu kadar
Aksam
6yk kiymali kapuska
3 yk yogurt
Su 1.5 lt oldu 2 ye tamamlarim
Aksama misafirlige gidiyoruz yersem cayla birkac kuruyemis dışında birsey yemem
Fırsat olmuyo canım ya öğlen gibi başlıyorm spor yapmaya bitince 3 gibi oluyo aşağı yukarı e hemen bişey yenmiyo ya kahve içiyorm snra direkt akşam yemeği saati geliyoAfoyet olsun canim zaten gunu hafif geçirmişsin
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim kalorisi yuksek mibemce gayet iyi çikolatida sabah yemişsin onuda eritmissindir
Spor cok iyi canim afiyet olsun ama ogleni neden gecistirdin
Kola sevmem ki benpogaca diyeceksin kuzu hamur kizartmasi falan o zaman kanabilirim sana
Afiyet olsun canım sporda çok güzelKahvaltıda
2 haşlanmış yumurta (artık yumurta kusçam)
3 tane siyah zeytin
2 dal maydanoz
2 bardak şekersiz çay
1 dilim peynir
Öğlen
1 elma
Sütlü şekersiz türk kahvesi
Akşam
3 tane biftek
1 kase pulbiberli limonlu yoğurt
Spor listemde
66 dk cardio
200 makas hareketi
100 pilates topuyla köprü hareketi
300 pilates çemberiyle iç bacak
100 tekrar parktaki şu iki bacağı yana açılan spor aleti
6500 adım ve
Hedef cezası
Bence yarın 40 kilo çıkçam tartıda
Canım yaaaa ben ara ara böyle bir panik korku bir şeylere kapılıp gidiyorum hedefe varamıycam galiba yaz geliyo nolcak filan panik korkusu bir giriyo bana ondan galibaKız ben pizzayı gömdüm Nutella onun yanında hiç kalir
Tarçınlı süt iç canım faydası olurKızlar bana feciii tatlı krizi geldicanım deli gibi şerbetli tatlılar istiyor başımada feci bir ağrı girdi napıcam ooofff kötüyüm
Sagol canimOhhh afiyet olsun kuzum
Dusmesin kuzum cok degil yediklerin arada da olur oyle minik kacamaklar stres yapma vericeksin bak bu hafta ne kadar guzel verdinCanım yaaaa ben ara ara böyle bir panik korku bir şeylere kapılıp gidiyorum hedefe varamıycam galiba yaz geliyo nolcak filan panik korkusu bir giriyo bana ondan galiba58 gelip biraz rahat ve edebimen kilom açısından mutlu olabilmem için hala vermem gereken 7 kilo var yaz da yaklaşınca ara ara bir panik bir korku moral bozulması oluyo bende böyle birden modum düşü veriyor
Birşey olmaz o kadardan canım insanız canımız çekiyor haliyle napalim arada ye ne olucak sen bir hafta boyunca reglye rağmen 1,3 kilo vermiş insansın bir kaşık çikolatanın lafı mı olur. Sporunu 1 saat fazla yap iki gün birşey olmz.Canım yaaaa ben ara ara böyle bir panik korku bir şeylere kapılıp gidiyorum hedefe varamıycam galiba yaz geliyo nolcak filan panik korkusu bir giriyo bana ondan galiba58 gelip biraz rahat ve edebimen kilom açısından mutlu olabilmem için hala vermem gereken 7 kilo var yaz da yaklaşınca ara ara bir panik bir korku moral bozulması oluyo bende böyle birden modum düşü veriyor
Bence yapma zaten kalorin çok az spor ile kapatırsın açığı.Muzun üstüne tarçın serptim bide sütlü kahve yaptım bastırdı kendime geldim ooff çok da halsizim bugün hep yattımAllahım bugün kalorim çok yüksek oldu çok mutsuzum yaaaa yarın kabak mı yapsam bende ?
Aaa bende 3 tepsi Poağaça yapıyorum kıymalı peynirli patatesli hemen paket yapıp göndereyim. Içine de bir kova pişi koyayım çayla iyi giderAfoyet olsun canim zaten gunu hafif geçirmişsin
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim kalorisi yuksek mibemce gayet iyi çikolatida sabah yemişsin onuda eritmissindir
Spor cok iyi canim afiyet olsun ama ogleni neden gecistirdin
Kola sevmem ki benpogaca diyeceksin kuzu hamur kizartmasi falan o zaman kanabilirim sana
Afiyet olsun canım çok güzel menuBugün
Kahvaltı patatesli omlet az peynir 6 zeytin domates
Ara 1 portakal 2 ceviz
Akşam 1 tabak kiymali karnıbahar salata 1 kase yoğurt
2.5 lt su
45 dk leslie fast mil
Ooofff pişi çok severim yanında tulum peyniri ve çay olcak oohh misssBence yapma zaten kalorin çok az spor ile kapatırsın açığı.
Aaa bende 3 tepsi Poağaça yapıyorum kıymalı peynirli patatesli hemen paket yapıp göndereyim. Içine de bir kova pişi koyayım çayla iyi gider
YaaaOoofff pişi çok severim yanında tulum peyniri ve çay olcak oohh misss
Yaaadaha düne kadar bi oturuşta 10 pişi yerdim ben annem çok yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?