- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #310.381
Tebrik ederim cok iyiKilo bildirimi: 96.4SchonerDuft
Bugün hiç enerjim yok yarın koşmaya başlıyorummmmmbak bir kilo yazdim hedefe yani 67.6 takilmam gecti tuttururum muhtemelen koş koş
Bi düsünmem lazımAynını düşündümhatta şimdi bu bana +lara geçsin inşallah diye beddua eder 65i geri gördürür diye korkuyorum yapma tuğba acı bana
Üsteki yazdıgımı geri mi alsam hala benle dalga geçiyor yaaTubi berkas haftaya eşit olcaksınız demekgerçi berkas 'daki potansiyele bakınca geçer bile
Kilo veren dedinKilo veren herkesi tebrik ederim kizlar
Neyi kimi unutmadık mıBir an once kalk o zaman kuzum ben kosmaya devam ediyorum hatta bu hafta uçmaya
Yaaadaha unutmadiniz mi onu
Tesekkur ederim canim
tebrik ederim sari kiz cok iyisin bu hafta
Ben 2 3 gun once ölçtüm canim 83 den 78 olmus
Canim yacok kalmadi azcik kaldi darisi basimiza son 6.5 kilo kaldi 12 kiloydu
Tebrik ederim canim guzel vermişsin
Evet cnm kapatıp açınca geçiyor sonra tekrar hata veriyor . Servis geldi baktı biz geldiğimizde hata vermeli dedi m yapamadan gitti sorunu anlayamadığı için keşke kapatıp açmasaydım hata verrken. Birdaha hata verince çağırcaz artık .Doğal gaza bağlı olan kombi mi bozuldu
Yarıs halide güzel oldu bizim içinAynen canım bu haftalık hedef super oldu yeni haftaya bakalım ne hedeflerimiz var
valla hayatımda ilk defa tamıtamına uydum vallaKilo veren dedinSchonerDuft i üzdün şimdi onunda cabasini tebrik et kızın içi dışı patates oldu ilk defa harfiyen bi diyet uyguladi
yaaa çok tatlı benim de aytenim var ama çok yaşlandı
Canım benimde hayatım da ilk kez tamı tamına uyguladığım şey bu patates olmuştu gerçekten miğferi küçülüyor insanın ve ondan sonra lezzetli yiyecek arama olayı da ortadan kaldırıyor diyet yapmak daha kolay hala geliyor dayan bugün de bitti mi yarına öğlen de tavuk+salata ye canımvalla hayatımda ilk defa tamıtamına uydum vallamidem küçüldü ama o da birşeydir
htc71 senden de hiç beklemezdim ya neyse
yaaa çok tatlı benim de aytenim var ama çok yaşlandıaafiyet olsun
Merak ettim patates detoksunu sen yaptın canım daha yeni biliyorum banada yollarsan listeyi yada burda paylaşırsan ihtiyacım olduğunda kabak detoksu gibi aklımda bulunsunCanım benimde hayatım da ilk kez tamı tamına uyguladığım şey bu patates olmuştu gerçekten miğferi küçülüyor insanın ve ondan sonra lezzetli yiyecek arama olayı da ortadan kaldırıyor diyet yapmak daha kolay hala geliyor dayan bugün de bitti mi yarına öğlen de tavuk+salata ye canım
Aaaaa ama sen anlamadın galiba
Sagol cnm . Olsun sağlığı yerinde olsun ınsallahh son ana kadar hep . Bnmki 15 kelime biliyor . Papagan maşallahvalla hayatımda ilk defa tamıtamına uydum vallamidem küçüldü ama o da birşeydir
Bekliyorum babyBugün hiç enerjim yok yarın koşmaya başlıyorummmmm67 zor da 68 i kesin görürüm
Kilo veren dedinSchonerDuft i üzdün şimdi onunda cabasini tebrik et kızın içi dışı patates oldu ilk defa harfiyen bi diyet uyguladi
Ya ben onu schoner icin dmedim ki kilo verip de gozumden kacan varsa toplu tebrik şeysi iste mesajivalla hayatımda ilk defa tamıtamına uydum vallamidem küçüldü ama o da birşeydir
Tek kilo veremeyen o oluncaBekliyorum baby
Ya ben onu schoner icin dmedim ki kilo verip de gozumden kacan varsa toplu tebrik şeysi iste mesajiartidan iyi düştü tebrik ederim tatli kiz bu kokorec kacamaklarinin devamini beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?