Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynını düşündüm hatta şimdi bu bana +lara geçsin inşallah diye beddua eder 65i geri gördürür diye korkuyorum yapma tuğba acı bana
Bi düsünmem lazım
Neyse hadi geri aldım duamı (senin için bedduamı ) dinimiz aminnn
Tubi berkas haftaya eşit olcaksınız demek gerçi berkas 'daki potansiyele bakınca geçer bile
Üsteki yazdıgımı geri mi alsam hala benle dalga geçiyor yaa

Neyi kimi unutmadık mı
Fesat seni

Doğal gaza bağlı olan kombi mi bozuldu
Evet cnm kapatıp açınca geçiyor sonra tekrar hata veriyor . Servis geldi baktı biz geldiğimizde hata vermeli dedi m yapamadan gitti sorunu anlayamadığı için keşke kapatıp açmasaydım hata verrken. Birdaha hata verince çağırcaz artık .

Kilo veren dedin SchonerDuft i üzdün şimdi onunda cabasini tebrik et kızın içi dışı patates oldu ilk defa harfiyen bi diyet uyguladi
valla hayatımda ilk defa tamıtamına uydum valla midem küçüldü ama o da birşeydir
htc71 senden de hiç beklemezdim ya neyse
Eki Görüntüle 2257945

Ara menüme ortak çıktı benim paşa
yaaa çok tatlı benim de aytenim var ama çok yaşlandı aafiyet olsun

19/04/2019 CUMA HEDEFLERİ

htc71=68.60 - 67.6

SchonerDuft = 69,30 - 68,80
yellow girl =64.9 - 64.2
tgb1907= 65.40 - 64.90
magickk=59.5-58.5
ucukgenclik=
berkas = 65.80 - 64.90
Turkuazmavi90= 83,70-82,50
Rabia- = 77 - 76,50
arden32 =
sena zeynep = 56,50 - 55,60
drdotty=
chaos1023 =

[/QUOTE]

valla hayatımda ilk defa tamıtamına uydum valla midem küçüldü ama o da birşeydir

Canım benimde hayatım da ilk kez tamı tamına uyguladığım şey bu patates olmuştu gerçekten miğferi küçülüyor insanın ve ondan sonra lezzetli yiyecek arama olayı da ortadan kaldırıyor diyet yapmak daha kolay hala geliyor dayan bugün de bitti mi yarına öğlen de tavuk+salata ye canım

Merak ettim patates detoksunu sen yaptın canım daha yeni biliyorum banada yollarsan listeyi yada burda paylaşırsan ihtiyacım olduğunda kabak detoksu gibi aklımda bulunsun

Sagol cnm . Olsun sağlığı yerinde olsun ınsallahh son ana kadar hep . Bnmki 15 kelime biliyor . Papagan maşallah ingiliz kırması erkek .
28 günlükken aldim şuan 4 yaşında . Cümle bile kuruyor.
Napiyomus benim yakışıklı oğlum, anneciğim seni çok seviyorum falan diyo aştı

Bugün hiç enerjim yok yarın koşmaya başlıyorummmmm 67 zor da 68 i kesin görürüm
Bekliyorum baby
Kilo veren dedin SchonerDuft i üzdün şimdi onunda cabasini tebrik et kızın içi dışı patates oldu ilk defa harfiyen bi diyet uyguladi

Ya ben onu schoner icin dmedim ki kilo verip de gozumden kacan varsa toplu tebrik şeysi iste mesaji artidan iyi düştü tebrik ederim tatli kizbu kokorec kacamaklarinin devamini beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…