- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #31.261
yusuf düğüne gitti annemlerle oğlumu özledim...
bir form birde yeşil çay yaptım soğumasını bekliyorum limonla sıkıp içicem
kızlar şuan sinirdeen tirr tiiir titriyorummm üşüyorummm
benim eşimmle olmuyor olmuyor olmuyorr
bitti sanırım .. katlanamıyorum bazı şeylere ..
noldu tatlım . gelmedi mi yoksa yine. ya abisiyle takılması ise sadece hoşgör. ama başka bişe varsa bilemem tabi. sakin ol canım. haklıyken haksız duruma düşme sakın.ah canım yaaa.
bakalım ne cevap verecek? canım hatasını anlarsa üzerine gitme. sakin ol. ama anlamazsa konuşunca içinden ne geliyorsa onu yap. hayat senin hayatın sen yön vereceksin. ne desek boş. eşini sen tanırsın..inşallah olumlu tutum alır düzeltir kendini.
abisi tam sorumsuzki o onunla takıldığı sürece bu iş olmaz .. şimdi kayınvaldemlerle konuşucak ben annemlere gidicem biraz ben böyle katlanamam .. her gece her gece olmazki .. o da düşünsün bekar hayatımı evlilik hayatımı diye .. en sağlıklı karar alma bu olur herhalde ....
aslında abisi kılıbık vs. diye baskı yapıyor olabişlir. keşke uzağa taşınsanız onlardan.
bilmiyorum gülçin aklım şuan bi ton .. ne ağlıyabiliyorum ne gülebiliyorum ağlasam belki rahatlarım
sıkma kendini içine atma ağla canımmmm.. sakinleşirsen daha doğru düşünürsün. dua edecem sana canım. inşallah bu sıkıntının sonu ferahtır. bazen öle oluyo bir kavga sebebi düzeltilirse daha büyük bi tartışmayı önlüyo.biz sonra anlıyoruz bundaki hayrı tabi.konuşarak hallolur inşallah yaa.
sanmıyorum o mesajı attım adam bi arar veya kalkar gelir daha ne diyim ki
sanmıyorum o mesajı attım adam bi arar veya kalkar gelir daha ne diyim ki
hep beraber bişi yapılacağı zaman mırın kırın yapınca trip atıyo.artıkın şişko demiyo bana geçenlerde bu iyice zayıfladı. üst tarafta pek bişi yokta bide alt tarafını eritse süper olcak dedisenin ablanda bi tuhaf gerçekten
hem sana benden daha şişko duruyosun diyo hemde sen zayıflamak için yemeyince surat yapıyo
şu yemek yemekte ısrar edenlere sinir oluyorum gerçekten allahtan benim çevremdekiler alıştı artık benim yemememe ısrar etmiyolar
leslie'nin hangi milini yapıyosun? bende 45 dk yürüyüş + leslie yürüyüşü yapıcam kendimi sıkmam lazım elencem yoksağğğ:18::18:aynen canım sadece spor verdirmiyor.birara öle denedim şubattan önce olmadı. o zaman kalori hesabını bilmiyordum pek.şimdi de koşu bandım bozuldu 2 haftadır veremedim.yani 2 si bir şart. ama şimdi okul kapandı yürüyüşlerimi yapabilirim dışarda o telaş bitti . kendime zaman ayırma vakti.şimdi powertürkü açtım. leslie yapıyorum kızlar yine uğrarım 12 olurken.
evet aslında bu bi çözüm olabilir ama eşinin nerde çalıştığıda önemli. gidecekleri yerde şubesi yoksa sıkıntı çekebilirler. bide şeyi merak ettim abisinin eşiyle arası nasıl ki :44::44:aslında abisi kılıbık vs. diye baskı yapıyor olabişlir. keşke uzağa taşınsanız onlardan.birde kayınvalidenin tutumunu merak ettim yapıcı mı?ne diyor.
kızlar 24 e kadar bekleyemedim bugnki mesaj sayılarımız işte bunlar. 7 ye tamamlayamayanlar 15 dk içinde gelirde ceza almaz inş.
çatlak kemmik 13
pinkcat 5
nazco 5
irras 8
prenses 5
roseberry 12
aysen34 20
selinay 9
triptofan 18 den sonrasını sayamadım üşendim kendim olunca
ayşen canım tebrike derim seni şeker
aslı nerde,fatta nerde,fadime nerde izinliler mi.? fadimeden haberim yok uzun zamnadır muhabbet edemiyoruz saatlerimiz tutmuyo snaırsam.
hep beraber bişi yapılacağı zaman mırın kırın yapınca trip atıyo.artıkın şişko demiyo bana geçenlerde bu iyice zayıfladı. üst tarafta pek bişi yokta bide alt tarafını eritse süper olcak dedivallahi keyfim yerine geldi
leslie'nin hangi milini yapıyosun? bende 45 dk yürüyüş + leslie yürüyüşü yapıcam kendimi sıkmam lazım elencem yoksağğğ:18::18:
evet aslında bu bi çözüm olabilir ama eşinin nerde çalıştığıda önemli. gidecekleri yerde şubesi yoksa sıkıntı çekebilirler. bide şeyi merak ettim abisinin eşiyle arası nasıl ki :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?