Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar şuan sinirdeen tirr tiiir titriyorummm üşüyorummm
benim eşimmle olmuyor olmuyor olmuyorr
bitti sanırım .. katlanamıyorum bazı şeylere ..

kızlar şuan sinirdeen tirr tiiir titriyorummm üşüyorummm
benim eşimmle olmuyor olmuyor olmuyorr
bitti sanırım .. katlanamıyorum bazı şeylere ..

noldu tatlım . gelmedi mi yoksa yine. ya abisiyle takılması ise sadece hoşgör. ama başka bişe varsa bilemem tabi. sakin ol canım. haklıyken haksız duruma düşme sakın.ah canım yaaa.

noldu tatlım . gelmedi mi yoksa yine. ya abisiyle takılması ise sadece hoşgör. ama başka bişe varsa bilemem tabi. sakin ol canım. haklıyken haksız duruma düşme sakın.ah canım yaaa.

sorun abisiyle takılması değil gitsin kiminle takılabiliyorsa takılsın ..
saat 9 30 gibi aradım nerdesin evemi geliyosun dedim evet dedi .. saat 10,30 da aradım nerdesin dedim dışardayım dedi .. bu durumu kaldıramıyorum ben .. dışarı çıkmasına karşı değilimki salak yerine konmaktan bıktım bi haber bile verme yok ben balkonda ağaç olayım ..
bana bide arkadaşlarının yanında diyoki paşa bey nolduki neyi tartışıyoruz dedimki bu saatten sonra hiç bişi tartışmıyoruz .. kapattım . mesaj attım dedimki bu böyle olmaz böyle devam edersen ayrılmak istiyorum bi derdim var bir süredir bizimle ilgili geleceğimizle ama sen bi geceni bile bana ayıramıyorsun dedim dışarı çıkmana karşı değilim ama aptal yerine konmayı sevmiyorum dedim bana az bi zaman ve değer yeterdi dedim ...

bakalım ne cevap verecek? canım hatasını anlarsa üzerine gitme. sakin ol. ama anlamazsa konuşunca içinden ne geliyorsa onu yap. hayat senin hayatın sen yön vereceksin. ne desek boş. eşini sen tanırsın..inşallah olumlu tutum alır düzeltir kendini.

abisi tam sorumsuzki o onunla takıldığı sürece bu iş olmaz .. şimdi kayınvaldemlerle konuşucak ben annemlere gidicem biraz ben böyle katlanamam .. her gece her gece olmazki .. o da düşünsün bekar hayatımı evlilik hayatımı diye .. en sağlıklı karar alma bu olur herhalde ....

aslında abisi kılıbık vs. diye baskı yapıyor olabişlir. keşke uzağa taşınsanız onlardan.birde kayınvalidenin tutumunu merak ettim yapıcı mı?ne diyor.

Son düzenleme:
bilmiyorum gülçin aklım şuan bi ton .. ne ağlıyabiliyorum ne gülebiliyorum ağlasam belki rahatlarım

sıkma kendini içine atma ağla canımmmm.. sakinleşirsen daha doğru düşünürsün. dua edecem sana canım. inşallah bu sıkıntının sonu ferahtır. bazen öle oluyo bir kavga sebebi düzeltilirse daha büyük bi tartışmayı önlüyo.biz sonra anlıyoruz bundaki hayrı tabi.konuşarak hallolur inşallah yaa.

sanmıyorum o mesajı attım adam bi arar veya kalkar gelir daha ne diyim ki

sanmıyorum o mesajı attım adam bi arar veya kalkar gelir daha ne diyim ki

canım sen anladığım kadarıyla ayakları üzerinde güçlü duran kendinden emin bi kadınsın. inşallah bunu da en az zararla atlatırsın. annene şimdi ömi gideceksin. geldiğinde evde olmasan iyi olur aslında. hem sıcağı sıcağına trtışmamış olursunuz. hemde o ayık gelmeycektir büyük ihtimalle yanlış şeyler söyleyebilir. annen yada yakın arkadaşın varsa gitsen.hem senin ciddi olduğunu görür. ya daha önce aynı durum olduysa sende affettiysen nasıl olsa yine affeder diye düşünüyor olabilir.

kızlar 24 e kadar bekleyemedim bugnki mesaj sayılarımız işte bunlar. 7 ye tamamlayamayanlar 15 dk içinde gelirde ceza almaz inş.

çatlak kemmik 13
pinkcat 5
nazco 5
irras 8
prenses 5
roseberry 12
aysen34 20
selinay 9
triptofan 18 den sonrasını sayamadım üşendim kendim olunca

ayşen canım tebrike derim seni şeker

aslı nerde,fatta nerde,fadime nerde izinliler mi.? fadimeden haberim yok uzun zamnadır muhabbet edemiyoruz saatlerimiz tutmuyo snaırsam.

Son düzenleme:
hep beraber bişi yapılacağı zaman mırın kırın yapınca trip atıyo.artıkın şişko demiyo bana geçenlerde bu iyice zayıfladı. üst tarafta pek bişi yokta bide alt tarafını eritse süper olcak dedi vallahi keyfim yerine geldi

leslie'nin hangi milini yapıyosun? bende 45 dk yürüyüş + leslie yürüyüşü yapıcam kendimi sıkmam lazım elencem yoksağğğ:18::18:
aslında abisi kılıbık vs. diye baskı yapıyor olabişlir. keşke uzağa taşınsanız onlardan.birde kayınvalidenin tutumunu merak ettim yapıcı mı?ne diyor.
evet aslında bu bi çözüm olabilir ama eşinin nerde çalıştığıda önemli. gidecekleri yerde şubesi yoksa sıkıntı çekebilirler. bide şeyi merak ettim abisinin eşiyle arası nasıl ki :44::44:

bugün su hiç içmemiştim 1,5 litresini 1 saatte bitirdim 1 litreyide şimdi bitircem

evett yarından itibaren 2 gün kabak şeysini yapıcam bizimkiler dışarı çıksa bile gitmicem onlarla dua edinde kilo veriyim yoksa bu elenme şeysi içimi kemirmeye başladı hafiften hafiften. bu arada bugün kuzenimin düğünü vardı. amcamlarla aramız iyi olmadığı için gitmedik ailecek. vay bee kız benden 6 ay küçük evli. evliliğe şu yönden hevesliyim çevremde hep kötü evlilikler var ve sürekli aman evlenme boşver,erkek milleti şudur budur diye söylenip duruyolar. hayatımın erkekini buluyumda görsünler nasıl mutlu olunuyomuş (((bu arada büyük konuşmayım:18::18::18:)))

haa bu arada kabaklarımı şimdiden haşladım 2 gün boyunca bozulmaz umarım. bi kaç gün öncesinden denedimde 2 kabağı bitirememiştim felaket şişirdi sıcak su içince üstüne 2 güncük eziyet çekicem bide çarşamba perşembe denerim cuma günü rahatımmmm

günaydınlar
iyi hafta sonları kızçeler
tabi bu saatte şimdi kaçıncı uykunuzu görüyosunuz kim bilir
eşimi gönderdim babamda gitti
bende yeşil çay yaptım içiyorum

bu arada regl oldum ben çok erkenden nedne böyle oldu anlamadım
mayısın 27 de olmuştum haziran 19 yine oldum :44::44::44:
cuma doktoruma gidince sorucam normalmi bu diye

teşekkürüm ederim tatlım
10 15 gün sahalardan uzak kalıcam kupaları aldım aldım

o sana şişko dediği zaman dön aynaya bak de
canım sen alt taraftan kaç beden giyiyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…