- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #31.221
esraa nabersin? bugün çok tembelim yaa. kalkıp silkelenmem lazım. bisssürü iş var yaa.
güle güle kullan canım,markası ne ben aldım fakirin o da üzdelerini veriyor....
günyadın kızlar dün annanemdeydik gece 12 de geldik eve giremedim,kaçıncı olduk merak ettim bi bakayım geçmişe
selamlar kızlar
rüyamda doğum yapmıştım erkek bebeğimiz olmuştu emzirmeye çalışıyorum felan ayy çok tuhaf oldum
uyandım oturdum ağladım rabbim gerçeğini değilde rüyasını yaşatıyor bana
içim acıdı yüreğim yandı
5 yıldır yaptığım hiçbir diyetten sonuç alamıyor ve komplex yapıyordum.gittiğim her diyetisyen sonuçsuz kalıyor 1-2 kilo ancak verebiliyordum.165 cm boyundayım.60 kilodaydım.ve şu anda 49 kilodayım.midem çok küçüldü iştahım çok azaldı.ve ne yersem yiyeyim artık kilo almıyorum.metabolizmam hızlandı.bu kadar kiloyu ocak ayından itibaren 3 buçuk ayda verdim.abim de 98 kilodan 80 kiloya indi.çok mutluyum.ne yaptığımızı soracak olursanız nestle nesfit çilekli düzenli birşekilde tükettik.gece acıksamda kalkıp bundan yedim.yanı sıra beyaz şeker yerine esmer şeker,beyaz ekmek yerine kalorisi düşürülmüş light kıtır ekmek,pilav makarna asla tüketmedim ve zeytinyağlı yemek ile beraber sınırsız salata ve nestle nesfit sadece bunlarla bu kadar zayıfladım.üstelik hiç spor yapmadan.şu anda vücudumda ortaya çıkan bazı çatlakları da fraksiyonel lazer tedavisi ile tedavi ettiriyorum.kilo vermemden kaynaklanan göğüs küçülmesini de silikonla halletmeyi düşünüyorum.kendime hiç bukadar güvenmemiştim.darısı başınıza :)
Kizlar simdi ekmek yapicam, sonrada misafirlerim var gidince tekrar yazarim.
buarada 7 mesaj zorunlulugunu kaldirsak olmazmi? bari 3 olsun. cunki bir gun girmeyince sayfalar cok ilerlemis oluyor, ve herkeze cevap yazamiyoruz.
ben temizliğe kalkıyorum hanımlar haydi görüşürüz 7 mesajda dolmucak sanırım kimsecikler yok
yarım saat ağladım kendime geldim ..........şimdide başım ağrıyor oğlan uyurken yanına yattım uyumuş kalkınca düğüne gittiler benim keyfim yoktu gitmedim yusuf ortalığı ayağa kaldırdı zorlan gitti inşallah orda bakarlar .........
uyandığımda gördüğüm rüya tuhaftı akik yüzüklerden saç için boya yapıyordum yüzükleri ezip kına gibi kıvam yapıp saçımı boyadım enteresan rüyalarımda sapıttı...
bende iyi değilim adteimiz yaklaştı mı bizim çok ama çok gerginim ....
akik deyince şu hacdan gelen kahverengi yüzükler geldi aklıma. acaba ailenizden biri hacca mı gidecek. tam dönemi.bizimkilerde yazıldı 5 yıldır çıkmıyor.
esra niye ağladın kız. anlatmak istersen? kocana mı kzıdın? istanbulu mu sevmiyor acaba?belkide annen orda diye annesi kışkırtıyordur.. aklıma başka sebep gelmiyor. senide çok seviyor.herşey beklenir bu erkekler çabuk dolduruşa gelir. hele benimki kova ki hemen dolar annesiyle konuştu mu belli olur hemen
bende haftada 2 kere yapıcam işe yararsa. yarın başlıyorum tım tım tımm...ayşen kız kabak işe yaradımı kabaklamı vredin kiloyu...............
Aaaaa neden ağladın ki:26: yusufçuk nasıl oldu bu arada?yarım saat ağladım kendime geldim ..........şimdide başım ağrıyor oğlan uyurken yanına yattım uyumuş kalkınca düğüne gittiler benim keyfim yoktu gitmedim yusuf ortalığı ayağa kaldırdı zorlan gitti inşallah orda bakarlar .........
uyandığımda gördüğüm rüya tuhaftı akik yüzüklerden saç için boya yapıyordum yüzükleri ezip kına gibi kıvam yapıp saçımı boyadım enteresan rüyalarımda sapıttı...
çok zor değil ki 7 mesajı doldurmak :)Kizlar simdi ekmek yapicam, sonrada misafirlerim var gidince tekrar yazarim.
buarada 7 mesaj zorunlulugunu kaldirsak olmazmi? bari 3 olsun. cunki bir gun girmeyince sayfalar cok ilerlemis oluyor, ve herkeze cevap yazamiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?