- 11 Mayıs 2011
- 7.164
- 3.965
- 373
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #31.341
kıskandırmıyorum sadece kendimi gaza getiriyorum. buraya yazınca tembellik yapamıyorumya beni kıskandırma. koşu bandımı özledim..
nası yani kız anlamadım
yarın gelecekler akşam 6 7 gibi gelirler
kaynanamın yanında yürürüm sorun değilde küçük kaynımda gelecek
zaten kaynanam heveslendin iyi bari dönene kadar bende yürüyeyimde eccik kilo vereyim diyo
o tembellikle nasıl yürürse 10 dk dayanamaz ama
ikinizede geçmiş olsun kızlar
canım regli döneminde vücüt ödem yapıyo maalesef böbreklerden dolayı ama reglin bitince bi bakıyosun inmişsin kilolarda gitmiş ben regli bitişlerini bu yüzden çok seviyorum
kıskandırmıyorum sadece kendimi gaza getiriyorum. buraya yazınca tembellik yapamıyorumo anahtar gibi şeysini rica etsende kargoyla falan gönderseler olmaz mı?
tatlım şaka yaptım. olur mu hiç tabi ki yürü bol bol benim yerşmede. yaa annem bulamadı gönder dedim de. anahtar deyince o nasıl bişe sandı kimbilir.neyse zaten haftaya istanbula gidecem. gidene kadar da sitede yürürüm. az önce merabalaştığum bi komşum vardı ona seslendim gel beraber yürüyelim diye çıktık 1 saat yürüdük. muhabbette edimce nasıl geçti anlamadım.
takımınızda yer var mı bilmiyorum ama mesajları gördüm çok eğlenceli bir ekipsiniz bnde sizinle zayıflamak isterim kızlar
takımınızda yer var mı bilmiyorum ama mesajları gördüm çok eğlenceli bir ekipsiniz bnde sizinle zayıflamak isterim kızlar
Tabiki var yerimiz hosgeldin :)nasilsin ?
kizlar bne geldim kimsecikler yok, olsun ben genede yazayim :)
tum gece uyumadim karin agrisindan , ve oglen 1 de kalktim, kahvaltimi hazirladim duyuruyor onumde ama yiyemiyorum, hicc canim istemiyorum. Kahve yapmistim onu iciyorum ama. Oda regl doneminde icimek iyi degilmis ama ben genede canim cektigi icin iciyorum.
dun gece tatli krizine girdim , ve evdeki kiraz erik ayva ve 2 parca ciklolata ve bir tatli buskivi yedim. Kenidimi zor tuttum diyeti bozmamak icin:)
Tabiki var yerimiz hosgeldin :)nasilsin ?
yer var ama kaptan 2 günlüğüne yok
tmm cnm o gelince onlada konuşurum alır inş beni
alır alır:)
bugün neler yedin?
sabah 1 dilim kepek ekmeği 3 kaşık menemen yağsız peynir domates salatalık
ara öğün 1 kase erik
öğle közde patlıcan 4 kaşık 1 dilim ekmek
ara öğün 1 şeftali
akşam 1 dlm ekmek salata çorba
yarında buna benzer yerim herhalde ama öğlen işte biraz abartabilirimnasıl güzel mi menüm cnm
enee triptofanhoşgeldinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?