- 11 Mayıs 2011
- 7.164
- 3.965
- 373
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #31.381
off off çok duygusalım ben kesin hastalancam müzik dinleyip aglıorm bişey yokken ortada ama çok özledimmm
canımm. bende gülçin. 24 e girecem yakında. evliyim öğretmenim ankaradyaım. kilomda tickerımda görüldüğü üzre 76.sende kilo alma geçmişini ve sakıncası yoksa şehrini vs anlatır mısın? ne yaparsın okur musun? dha önce diyet yaptın mıı? ve merak ettiğim bu kadar grup içinde seni bize çeken şey neydi. yaa işte 14. takım farkı yaa. bak çekiyoruz işte pozitif elantiriğimizlen.
kızlar farkettimde adımı yaşımı söylememişim ben seher 20 yaşındym mlsf 105 kilodaym ama gidecek bunlar
off off çok duygusalım ben kesin hastalancam müzik dinleyip aglıorm bişey yokken ortada ama çok özledimmm
o dündü amaa:78: bnm yüzümden değil ablamın yüzünden oldu bikerem. yarında izinli umarım dışarı çıkmak zorunda kalmayız ki çıksalar bile ben çıkmam şu kabak şeysinin son günü. salı günü yediklerime dikkat ederim çarşamba perşembede kabağa devam işe yararsa haftada 2 gün yapcam
o dündü amaa:78: bnm yüzümden değil ablamın yüzünden oldu bikerem. yarında izinli umarım dışarı çıkmak zorunda kalmayız ki çıksalar bile ben çıkmam şu kabak şeysinin son günü. salı günü yediklerime dikkat ederim çarşamba perşembede kabağa devam işe yararsa haftada 2 gün yapcam
enemm sakın duygusala bağlama tatlı krizi tutar sora animallahbu arada senin tickera nolmuş ölee:103:
bende seni çok özledim canımbu arada face e baktım pek bi hoşsun.
kızlar farkettimde adımı yaşımı söylememişim ben seher 20 yaşındym mlsf 105 kilodaym ama gidecek bunlar
80 gündür güncellenmemiş diyor sanırsam. ilkiinnn kız sen 80 gündür kilo vermedin mi yoksa. kızz döverim seni yaaa. niye güncellemiyon.üstüne otururum haaa.
bende kendimi tanıtayım
öhmm.. adım öznur 20 yaşındayım. sevgilimden ayrıldım çok yalnızım depresyondayığğğmmmm(eheh araya gökselin depresyondayım şarkısınıda sıkıştırdım eheh ))
bu sene ön lisansı bitirdim ama bölümümden nefret ediyorum onun içün. yeniden sınavlara hazırlancam ama gel gör ki yeni sınav sistemine bi türlü aklım ermiyomat ve fen temelim olmadığı içün çok zorlancam farkındayım. kilo cetvelimde 65 yazsada dün tartıldım 64,5 çıktım bu hafta 1,5 -2 hatta daha fazlasını vermek istiyorum 2 haftadır kilo veremediğim için en azından fazla verirsem telafi olacak gibi. şuan ev kuşuyum bi kaç yere iş başvurusu yaptım haber bekliyorum bi an önce işe girsemde dershaneye başlasam offf offf öle işte. yalnız ben kendimi tanıtmayı geçtim dertleşme moduna girdim ilahiii bennnn
80 gündür güncellenmemiş diyor sanırsam. ilkiinnn kız sen 80 gündür kilo vermedin mi yoksa. kızz döverim seni yaaa. niye güncellemiyon.üstüne otururum haaa.
kızlar dün eşim için bi hastane var onu içimden gezdirdim daha doğrusu o hastanenin diyetisyeni için hastaneyi aradım ana kadının muayenesi 450 kağıtmış keşke eşim iş ilanları olsada buraya girse dedim annaam bugün ilanları var ve eşim ordaki hastane sahiplerini tanıyor sanırım anlaşdılar gibi ama ben eşime güvenemiyorum bi bahane bulur vazgeçer kurban olduğum allahım şu eşime akıl versin inşşaallllaaaaaah hayırlısıyla olur burası ne olur dua edin kızlar bitsin bu hasret....
tşk ederimmm:78: her defasında hiç üşenmeden anlatıyorum kendimibende ne zaman öznur kendini tanıtacak diye sonuna kadar okudum. ama bişe itiraf edeyim. çok şirinsiiin. seni kaçıran salak herif depresyone girsin sen ne girecen.
64 kiloyum cnm:/
enemm sakın duygusala bağlama tatlı krizi tutar sora animallahbu arada senin tickera nolmuş ölee:103:
hoşgeldin aramıza,ben esra 34 yaşındayım evliyim bir kuzum var,istanbuldan katılıyorum 68,5 kiloyum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)))
ilkin bu yaşadıklarının 10 katı fazlasını ben her ay yaşıyrum yarın inşallah doktora gidicem ........
kız tickerından bahsediyoruz. sende nasıl görünüyo. biz şöle görüyrouz ingiliççe olarak 80 günden fazla güncellenmemiş güncelle diyor.
evt güncellemedm 65ti zaten...veremiyorum ben kilo fln.kendime yenilikler yapmam gerek buna tickerımdan başlıyımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?