- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #31.361
tmm cnm o gelince onlada konuşurum alır inş beni
kızlar EMİDAF VE FATTA83 izinli mi. hasta filan mılar yoksa?haberi olan var mı. merak ettim. aslı gezmeye gitmiş sanırsam.
oleyyy oleyyy oley oleyyyyy. takımımıza yeni taze kan taze can gelmişş. hoşgeldiin.
hosgeldin tekrardan.
Hangi diyeti uyguluyorsun peki?
bende iyi olmaya calsiiyorum canim. Cunki regl oldugum icin karnim cok agriyor, yatiyorum suan.
hmmmm kalorisepetindende kalorini hesaplarsan daha çok faydası olur bence 100 kalorinin altında gibi :/
bende hesaplıyodum ama üşendim sonra
hoşbulduuukk.....nasılsın canımm.bugün neler yedin?
h.g aramızaaaaaa:)
naparsınız kızlar ben yürüyüşümü yaptm geldim.bir şişkinlik var çözemedim.sanırım hastalancam.
h.g aramızaaaaaa:)
naparsınız kızlar ben yürüyüşümü yaptm geldim.bir şişkinlik var çözemedim.sanırım hastalancam.
sabah
domates
zeytin 5 tane
1 yumurta haşlanmış
1 kk peynir ondan sonrada 2 öğün yapabildim ondada şu kabak haşlaması şeysinden yaptım . ilkinde gayet güzeldi ama ikinci yiyişim tam bir felaket yarım saatte bitirebildim. üstünede sıcak su içince 1 litre acayip tok tutuyo. çektiğim eziyetlere değse bari
canım ben bu tarz şeyleri ne zaman yaptıysam hüsran oldu. ya veremedim yada ertesi hafta bir önceki haftanın acısını çıkartımm yedim yedimm. onun için herşeyden az az prensibiyle yola devam. neyse kumpiri eriitn inş.
bu hafta elencem tırsıntısı olduğu için hala üstümde yok kaçırmam bişi:18: bide yeter artık dedim yaa ver artık şu kiloları bi şaşırt milleti. bazı tatlıları hiç yiyesim gelmiyo görsem dahi ama dondurmağğğbitiriyo beni. gün içinde içtiğim suları bile sıcak içtiğimden dolayı tek soğuk tükettiğim şey dondurma. belkide bu yüzden karşı koyamıyorum
kumpiri biraz zor eritirim yaaa:78:
hoşbulduk cnm
ya tam olarak takip ettiğim bir diyet yok herşeyden az az yiyorum yoksa hiç yapamıyorum bi bozunca bozuldu falan diye salıyorum
geçer ağrın umarım bir an önce cnm.
regl oldum bende bu gün ama daha başlamadı ağrım başlamazda inş ama bir şişkinlik var bendede... [/B]
kızlar farkettimde adımı yaşımı söylememişim ben seher 20 yaşındym mlsf 105 kilodaym ama gidecek bunlar
bu hafta elencem tırsıntısı olduğu için hala üstümde yok kaçırmam bişi:18: bide yeter artık dedim yaa ver artık şu kiloları bi şaşırt milleti. bazı tatlıları hiç yiyesim gelmiyo görsem dahi ama dondurmağğğbitiriyo beni. gün içinde içtiğim suları bile sıcak içtiğimden dolayı tek soğuk tükettiğim şey dondurma. belkide bu yüzden karşı koyamıyorum
kumpiri biraz zor eritirim yaaa:78:
Ins gecer agrim sagol . Bende suan hollywood diyeti yapiyorum. gecen haftada isvec diyeti yaptim.
kızlar farkettimde adımı yaşımı söylememişim ben seher 20 yaşındym mlsf 105 kilodaym ama gidecek bunlar
tırsıntı mıı???ilahi . çaldım bu kelimeyi artık oldu mu? kız o tırsıntı bendede var 2 haftadır veremedim. ama bu hafta çantada keklik. hali hazırda 200 gram var verilmiş. 5 gnde de ne verirsem artık..
ewet cnm ver kiloları şaşırt milletidondurma, kumpir ohhh midene bayram yaptırmışsın ama midene değil bize yaptır bayramı verde kiloları
off off çok duygusalım ben kesin hastalancam müzik dinleyip aglıorm bişey yokken ortada ama çok özledimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?