- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #31.401
bende kendimi tanıtayım
öhmm.. adım öznur 20 yaşındayım. sevgilimden ayrıldım çok yalnızım depresyondayığğğmmmm(eheh araya gökselin depresyondayım şarkısınıda sıkıştırdım eheh ))
bu sene ön lisansı bitirdim ama bölümümden nefret ediyorum onun içün. yeniden sınavlara hazırlancam ama gel gör ki yeni sınav sistemine bi türlü aklım ermiyomat ve fen temelim olmadığı içün çok zorlancam farkındayım. kilo cetvelimde 65 yazsada dün tartıldım 64,5 çıktım bu hafta 1,5 -2 hatta daha fazlasını vermek istiyorum 2 haftadır kilo veremediğim için en azından fazla verirsem telafi olacak gibi. şuan ev kuşuyum bi kaç yere iş başvurusu yaptım haber bekliyorum bi an önce işe girsemde dershaneye başlasam offf offf öle işte. yalnız ben kendimi tanıtmayı geçtim dertleşme moduna girdim ilahiii bennnn
kız benimde durdu ama bu hafta devam ediyoruz vermeye. sen neden veremiyosun spor mu yapmıyosun. kendime yeni bir ben lazım şarkısını dinle. sevgilinle buluşacağın günü düşün ve 3 kilo daha az olacaksın o gün inşalllah hedef koy kendine bacım. benim hedefim temmuz 16 da 70 olmak. ulaşamazsam bile en azından yaklaşırım. neden temmuz 16 çünkü evlilik yıldönümümüz.
inşallah ulaşırsın cnm.ben de temmuz 5i gibi gidiyorum izmire sevgülümün yanına inşallah.orda kalcaz biraz bir engel cıkmassa mersine tatile gtcez sonra..:)
benim tickerımda kelebeğim önde gözüküyo.( o ulaşmıs ben ulaşamadm amaaaaaaaa
annenlere ne diycen kız haberleri vr mı? hımmm çok yaklaşmayın birbirinize haaa. aranıza çanta koyun uyurkene.hem sonra beimki gibi evlenince başına kakar. ilk haftamız değilki balayı değilki der durur. neymiş efenim sevgiliyken balayı gibiymişiz zaten. halbuki o kadar da yaklaştırmadım haa.gerçi ben evlenincede baya bi yaklaştırmadım yanıma ama neyse uzun hikaye
ayyy çok güldümmm..
cnm benim annem vefat edeli 3 sene olcak ağustosta(
babama kız arkıma gitcem dedm..
hehehe bizim ilk tatilimiz değil ki ben cok güvenirim o konuda sevgilime
selam shakiralarım benümm nassınız bakem :92::92::92::92:
ulen amma geçmiş etmişsiniz bi göz atam eccik ucundan
aslı hoşgeldin . nasıl geçti? canım asayiş berkemal bizde de ne olsun. urbi seher geldi takıma yer varsa??? irrasın ailevi problemi var o uğrayamadı bugün izinli sayalım mı? fatta emidaf da yok 2 gündür. izinliler miydi? sende yoktun kimse bana beğene tıklamadı
mekanı cennet olsun canım.hadi bakalım ben de izin verdim gidebilirsin. göster amma elletme haaa.ay ne fenayımm.
kaynananı naptın kızzz???
aslı hoşgeldin . nasıl geçti? canım asayiş berkemal bizde de ne olsun. urbi seher geldi takıma yer varsa??? irrasın ailevi problemi var o uğrayamadı bugün izinli sayalım mı? fatta emidaf da yok 2 gündür. izinliler miydi? sende yoktun kimse bana beğene tıklamadı
neden öle oldu ki acaba:S
azıcık daha veriyim söylerimeskiden ablamla aynı beden giyiniyoduk. bu yüzdende sürekli onun kıyafetlerini kaçak göçek giyiyodum dün ablama,sende zayıflamaya başla da yine senin kıyafetlerini giymeye başlıyım dedim piss dedi ahah dün ki aldığım pantolon 40 bedendi. bazılarının kalıbı küçük olduğu halde büyük yazıyolarmış falan ama bilmiyorum
ben bugün başlıyorum şuan kahvaltı durumundayım. anniş tarttı beni 64,5 çıktım
kızlar farkettimde adımı yaşımı söylememişim ben seher 20 yaşındym mlsf 105 kilodaym ama gidecek bunlar
off off çok duygusalım ben kesin hastalancam müzik dinleyip aglıorm bişey yokken ortada ama çok özledimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?