- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #31.441
ama amaaaasker ve eşleri topiğine uğruyorum çok mutlu mesutlar. bide bnm babam emekli ast. bn küçükken emekli oldu. çok güzel günlerim olmuştu tekrardan yaşamak istiyorum o günleri. ağzım yandı tabikideee nereye kadar sürcek bu rahibe hayatı (şaka tabikide :) )))
canım onun asker eşi olmayla ne alakası var yaww
aylarca kocalarını görmeyenler var hayatın hep diken üstünde geceleri tek
dur hele yaşın daha kaç canım olur daha hemde çok iyileri rabbim hayırlısını nasip etsin sana ve tüm isteyenlere
ahah akşama kadar inmez artık. kaç gün kalcaklar?
kızlar ben kaçar yarın düğün var kendime syah daracık 38 beden bi elbise aldım................
aslıcım yarın girmeye çalışacam giremezsem izinli say kuzu.......................
muhabbetinize doyum olmuyor kızlar ama gözlerim ağrıyor yatıyımda dinleniyim hepinize iyi geceler
muhabbetinize doyum olmuyor kızlar ama gözlerim ağrıyor yatıyımda dinleniyim hepinize iyi geceler
şu tickerımı bu hafta değiştirem 64.500 oldum biliyosunuz.....................
38 beden ha gözlerim doldu
tamam canım
iyi geceler canım
bişey sorcam 3. takımdan ayrıldınız mı yoksa transfer mi oldunuz
yeni karar göre bir takımdan ayrılınca tekrara dönmek için 6 ay geçmesi lazım
eğer şuana kadar 3. takımdaysanız kendi isteği ile ayrıldı diye listeye yazılmadıysanız sorun yok hoşgeldiniz aramıza
2011-06-19 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Nohut yemeği 1 PORSİYON 425.75
[2] ülker kelloggs 30 g +125 ml yağsız süt 3 porsiyon 468
[3] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[4] Domates Salatası 1 PORSİYON 127
[5] Kiraz 200 gr 144
Toplam : 1219.75 kal.
üffffffffff ammada kalorili olmuş yaaa
nohut yemeğinde ne kadar kalori var yaa yanlışmı hesaplıyolar bunlar acep bu kalorileri
iyi geceler canım
bişey sorcam 3. takımdan ayrıldınız mı yoksa transfer mi oldunuz
yeni karar göre bir takımdan ayrılınca tekrara dönmek için 6 ay geçmesi lazım
eğer şuana kadar 3. takımdaysanız kendi isteği ile ayrıldı diye listeye yazılmadıysanız sorun yok hoşgeldiniz aramıza
darısı başına inşallah canım benim..........................
sgl cnm geçen yaz 3. takımdaydım eylül gibi çıkmıştım 6 ay çktan geçti o takımda değilim artık tatlım
24 olmadı ama ben sabredemedim. Bugünki mesaj sayılarımızzz. Cezalımız yok bugün.
çatlak kemmik 30
aysen34 28
triptofan 33
selinay 11
prenses 14
pinkcat 17
roseberry 8
nazco 8
urbi seher 13
aynalar 9
kaptan irras izinli mi dir. Keyfi olduğunu snamıyorum çünkü dün konuştuk evi de terketmiş olabilir.
doktordan alabilirsem raporu bende izin istiyorum yazmış ama aldı mı almadı mı bilmiyorum bakalım yarın gelecek mi ona göre hareket ederiz canım
şayet kişisel msn adresini verirsen sana eski ve yeni resimlerimi gönderebilirim.ister inan ister inanma ama gerçekten hiç spor yapmadım.ama bu demek değilki iyi birşey tabiki yapmak gerekiyor.çünkü vücut zayıfladıkça deride bazı sarkmalar oluyor.bunu zamanında farketmemiştim.ama şimdi yapıyorum.bu arada aslına bakarsan zamanım yok.şu aralar yatmadan önce hafif mekik ve bel inceltme hareketleri yaparak biraz da olsa vücudumun eski elastiğine kavuşmasını sağlıyorum.bu arada gittiğim özel bir güzellik uzmanı bana yalnızca bepanten krem kullanmamı önerdi.hücre yenileyici ve elastik artırıcı hiçbir zararı ve yan etkisi yok dedi.vücudumun ve yüzümün her yerinde güvenle kullanıyorum. artık öylesine tecrübeliyim ki kilo problemi olanlar,sivilce problemi olanlar,vücut çatlağı olanlar,saç dökülmesi problemi olanlar bana yazabilir.hepsinin üstesinden geldim.eskiden kendime güvenim yoktu.ama gerçekten isteyince oluyormuş.artık kendime çok güveniyorum diyebilirim.bir kaç eksiğim var.onları da hallettimmi tecrübelerimi burada paylaşacağım.umarım faydam olur.Tebrik ederim gercekten cok guzel ve kalici kilo vermisin. 2 ogun nestle nesfit bir ogun yemekmi yediniz? hic spor yapmadan nasil zayifladin anlamadim ? bide metobolizmayi hizlandirmak icin yuruyus ve spor sart. bende 1 ayda 3 kilo vermistim bu yontemle. ama sporda yaptim.
şayet kişisel msn adresini verirsen sana eski ve yeni resimlerimi gönderebilirim.ister inan ister inanma ama gerçekten hiç spor yapmadım.ama bu demek değilki iyi birşey tabiki yapmak gerekiyor.çünkü vücut zayıfladıkça deride bazı sarkmalar oluyor.bunu zamanında farketmemiştim.ama şimdi yapıyorum.bu arada aslına bakarsan zamanım yok.şu aralar yatmadan önce hafif mekik ve bel inceltme hareketleri yaparak biraz da olsa vücudumun eski elastiğine kavuşmasını sağlıyorum.bu arada gittiğim özel bir güzellik uzmanı bana yalnızca bepanten krem kullanmamı önerdi.hücre yenileyici ve elastik artırıcı hiçbir zararı ve yan etkisi yok dedi.vücudumun ve yüzümün her yerinde güvenle kullanıyorum. artık öylesine tecrübeliyim ki kilo problemi olanlar,sivilce problemi olanlar,vücut çatlağı olanlar,saç dökülmesi problemi olanlar bana yazabilir.hepsinin üstesinden geldim.eskiden kendime güvenim yoktu.ama gerçekten isteyince oluyormuş.artık kendime çok güveniyorum diyebilirim.bir kaç eksiğim var.onları da hallettimmi tecrübelerimi burada paylaşacağım.umarım faydam olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?