Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben kaçar yarın düğün var kendime syah daracık 38 beden bi elbise aldım................

aslıcım yarın girmeye çalışacam giremezsem izinli say kuzu.......................

ayy yokk beeee öle der ama çok tembeldir benim kaynana biraz yol yürüse dışarda eve gelir hemen kendini koltuğa atar yatar çok yoruldum der

şu tickerımı bu hafta değiştirem 64.500 oldum biliyosunuz.....................

kızlar ben kaçar yarın düğün var kendime syah daracık 38 beden bi elbise aldım................

aslıcım yarın girmeye çalışacam giremezsem izinli say kuzu.......................

38 beden ha gözlerim doldu
tamam canım

muhabbetinize doyum olmuyor kızlar ama gözlerim ağrıyor yatıyımda dinleniyim hepinize iyi geceler

iyi geceler canım
bişey sorcam 3. takımdan ayrıldınız mı yoksa transfer mi oldunuz
yeni karar göre bir takımdan ayrılınca tekrara dönmek için 6 ay geçmesi lazım
eğer şuana kadar 3. takımdaysanız kendi isteği ile ayrıldı diye listeye yazılmadıysanız sorun yok hoşgeldiniz aramıza

darısı başına inşallah canım benim..........................

kzıçeler bende kalkıyorum benim koca mutfakda rafları yaaprken olan darbeleri tamire geçti
boya badanaya başladı gecenin yarısı delüü herüfüm yaaa batmadna mutfak yetişem

haydin iyi geceler mıncırladım gitti

aysencigim, bir gunde 3porsiyon ülker kelloggs 30 g +125 ml fazladegilmi? . bari 2 porsiyon yiyip nohut yemegi yeseydin. Neyse regl donemine veriyorum

sgl cnm geçen yaz 3. takımdaydım eylül gibi çıkmıştım 6 ay çktan geçti o takımda değilim artık tatlım

24 olmadı ama ben sabredemedim. Bugünki mesaj sayılarımızzz. Cezalımız yok bugün.

çatlak kemmik 30
aysen34 28
triptofan 33
selinay 11
prenses 14
pinkcat 17
roseberry 8
nazco 8
urbi seher 13
aynalar 9

kaptan irras izinli mi dir. Keyfi olduğunu snamıyorum çünkü dün konuştuk evi de terketmiş olabilir.

doktordan alabilirsem raporu bende izin istiyorum yazmış ama aldı mı almadı mı bilmiyorum bakalım yarın gelecek mi ona göre hareket ederiz canım

doktordan alabilirsem raporu bende izin istiyorum yazmış ama aldı mı almadı mı bilmiyorum bakalım yarın gelecek mi ona göre hareket ederiz canım

sana özelden mi yazmış. Ne raporu yaa.yoksa kocası darp mı etti. Inşallah öle değildir canım benim yaa. öğretmendi değil mi. Büyük ihtimalle seminer dönemine gitmemek içindir.üfff . Ne olur şu erkekler odun olmasa. Bizi üzmeselr.

şayet kişisel msn adresini verirsen sana eski ve yeni resimlerimi gönderebilirim.ister inan ister inanma ama gerçekten hiç spor yapmadım.ama bu demek değilki iyi birşey tabiki yapmak gerekiyor.çünkü vücut zayıfladıkça deride bazı sarkmalar oluyor.bunu zamanında farketmemiştim.ama şimdi yapıyorum.bu arada aslına bakarsan zamanım yok.şu aralar yatmadan önce hafif mekik ve bel inceltme hareketleri yaparak biraz da olsa vücudumun eski elastiğine kavuşmasını sağlıyorum.bu arada gittiğim özel bir güzellik uzmanı bana yalnızca bepanten krem kullanmamı önerdi.hücre yenileyici ve elastik artırıcı hiçbir zararı ve yan etkisi yok dedi.vücudumun ve yüzümün her yerinde güvenle kullanıyorum. artık öylesine tecrübeliyim ki kilo problemi olanlar,sivilce problemi olanlar,vücut çatlağı olanlar,saç dökülmesi problemi olanlar bana yazabilir.hepsinin üstesinden geldim.eskiden kendime güvenim yoktu.ama gerçekten isteyince oluyormuş.artık kendime çok güveniyorum diyebilirim.bir kaç eksiğim var.onları da hallettimmi tecrübelerimi burada paylaşacağım.umarım faydam olur.

Ben sana inanmadim demedim sekerim. Sadece sporsuz nasil 3 ayda okadar kiloyu verdin diye sordum. ayrica Kisisel msn adresine falan girmeye gerek yok , kilo verdiysen kimseye ispatlamak zorunda da degilsin dimi ? Tekrardan tebrik ederim.
Ayrica profilinize baktim sadece 6 mesaj gozukuyor, ilk mesajida bu topige yazmisiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…