- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #31.421
slm canım
ben yazmıştım ama görmedin galiba fadik 2 gün izinliydi
fattayı bilmiyorum
irras inş sorunlarını çözer takıma ilk girdiğimde onun mesajını gördüm doktordan rapor almayı düşünüyormuş aldı mı raporu
urbi hoşgeldin aramıza sen anlattın mı kuralları canım
çok tşk edrm gülçincim takımla ilgilendiğin için
ben şimdi beğenirim seni
kız yarın 6 7 gibi gelcek onlar
yani yarın akşama kadar yazdım yazdım dahada beni bulamazsınız
beni özleyin anacımmmmmm
kızlar anlatın bakim noldu 2 günde
target weight yerine current weight mi olmuşş. current 64 target 55 olcaktı sanırım
yaa yine de gelirsin az da olsa demi.amannn kaynananıd aburaya getir misafir olarak. özleycem essahtan.
kızlar dün eşim için bi hastane var onu içimden gezdirdim daha doğrusu o hastanenin diyetisyeni için hastaneyi aradım ana kadının muayenesi 450 kağıtmış keşke eşim iş ilanları olsada buraya girse dedim annaam bugün ilanları var ve eşim ordaki hastane sahiplerini tanıyor sanırım anlaşdılar gibi ama ben eşime güvenemiyorum bi bahane bulur vazgeçer kurban olduğum allahım şu eşime akıl versin inşşaallllaaaaaah hayırlısıyla olur burası ne olur dua edin kızlar bitsin bu hasret....
enemm kaptaceyzim gelmişşş
kızlar dün eşim için bi hastane var onu içimden gezdirdim daha doğrusu o hastanenin diyetisyeni için hastaneyi aradım ana kadının muayenesi 450 kağıtmış keşke eşim iş ilanları olsada buraya girse dedim annaam bugün ilanları var ve eşim ordaki hastane sahiplerini tanıyor sanırım anlaşdılar gibi ama ben eşime güvenemiyorum bi bahane bulur vazgeçer kurban olduğum allahım şu eşime akıl versin inşşaallllaaaaaah hayırlısıyla olur burası ne olur dua edin kızlar bitsin bu hasret....
64 kiloyum cnm:/
slm kızlar ben geldim 6 da eve geldim yorgunluktan üstüme bieşyde almadan uyumuşum şimdi uyandım hala yorgunluğu atamadım üstümdem şuan ekranı zor görüyorum gözümün önünde karıncalanmalar var bulanık görüyorum
cuma günü içimde bir sıkıntı var demiştim ya gece banyoya girdim vücudumda bir kızarıklık inş böcek ısırmıştır dedim cumartesi sivastayken başka bir yerlerde çıkmaya başladı benim durum psikolojik üzülünce artık vücuduma vuruyor arkadaşlar takma düşünme diyor ama elimde değil. daha öncede olmuştum hatırlarsınız 23 nisan stresinden vücudumun her yerinde 10 farklı yerlerde kızarıklar çıkmıştı pire sanmıştım 23 nisan akşamından beri çıkmamıştı erzurumdada olmuştu ordada memelekettede doktora gitmiştim verdiği ilaçlar fayda etmemişti birine okutmuştum geçmişti inanç meselesi ben inanıyorum böyle şeylere dün arkadaşın halasına okuttum başka çıkmadı vücudumdan hatta şimdi çıkanlar bile kaybolmaya başlamış inş başkada çıkmaz
ee sizler neler yaptınız
holyywood diyeti şu meyvesulu olan mı: kız halden düşme sakın ya bence sağlıklı değil gibim.tam bilmiyorum detayları ama çabuk acıktırmaz mı?
bekçilik ben ve gülçindeydi anacım
olay yok kaçamak yapanda yok gibi tabi korkularından yazmayanları bilemiycem
hoşgeldin kaptancımmm:)
hoşgeldin kuzu yoklu8ğun belli oluyo valla.....
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 4 ziyaretçi)
triptofan aysen_34+ prenses88+ pinkcat87+ seyda_66 aynalar+ selinay2002+ catlak_kemmik
REKOR REKOR REKOORRR. CANIM TAKIMIM YAAA.HEP BÖLE BOL KATILIMLI GÜNLERDE ZAYIFLARIZ İNŞ.
hoşbulduk canım belli olmaz mı benim kiloda birinin boşluğu öyle kolay kolay doldurulmaz
kız öznurrrrr senide gebertcem heee
bırak askerlere yaklaşma asker polis bunlar zor işler bekle bekleeeeeee durrr ahanda benim gibi
hem senin sütten ağzın daha yeni yandı dur hele
geçmiş okuyamam zannımca kuzum ama iki kelime yazar çıkarım
o da fırsat bulursam
zaten kaynanada benden heveslendi koşu bandında yrüycekmiş gidene kadar kilo verecekmiş takımada dahil ettimmi tamamdır
bende özlüycem :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?