Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

fadik geçmişi okuyosun herhalde canım
neyse bende kalkıyorum görüşürüz canım :80:

canımmm ayşemmm geçmişi okuyodum evet baya uzun olduğu için bitmedi sana yetişemdim yani canım benimm ya bu arada iyi dileklerinn için de teşekkür edrimm kaynananlar geliyomuş sende fazla gelemiyceksin üzüldümmm özlicemm seniii

emidaf sabahtan berü alttasın niye yazmıyon kuzum,işin var sanırım neyse kızlar ben kaçar öptüm hepinizi.........gelebilirsem gelirim bugün bi ara........

canım geçmişi okumakla boğuşuyordummm

fatoşummm canımmm benimmm tel yazmayı unuttum sana inan hiç kalkmadan yattığım için sana msj da atamadımm merak ettiği aklıma geldi inan ki ama hiç halim yoktuu. tel. numaram gülçinde vardı canım. şimdi sana öz. mesaj atıcam ama bu sefer tel. kaydet olurmu balım

evett.. 4 gün baya bi kötü geçti benim içinn okadar hastaydım kii hiç gözümü açamadım hafta sonu arkadaşımın nikahına da gidemedim çünki ayağa kalkmaya bile halim yoktu babamda izin vermezdi zaten o halde gitmeme. Allahtan kuzenim ve yengem başımdaydı hiç yanlız bırakmadılar beni hastanede ve eve geçince bende kalıyorlar iyileşene kadar kalıcaklar sürekli uyudum sadece ilaçlar için içmek için gözümü açtım okadar. 5 gün boyunca tükettiğim suuu birde çorba oda zoraki .çok ateşlendim ve ateşim çıktığında eşimi sayıklayıp ağlamışım bilinç altı heralde kuzenim söyleyince çok üzüldüm.
en çokta düğüne gidemediğim için üzüldüm arkadaşım hastanede olduğumu yani hasta olduğumu bliyordu ama sanırım gelemdiğim için kırıldı( yapacak bişeyim yoktu ama (
böyle yanii 5 günüm böyle geçtiiiii kızlar......

şimdi daha iyiyim çok şükür allaha ilaç içiyorum ama artıkk meyvada yicem vücudum vitaminsiz kalmışş doktorda söyledi babamda kızdı kafasına göre dietmidir nedir onu yapıyo die. tabiii anlatamdaımm onuniçin değil die (

hoş geldin canım menünde gayet güzel biraz az ama olsun

1 yıldır mangal yemiyorum yaa. dışarda lokantalarda da evde yapıldığı gibi olmuyor..

canım gel bize bende bi koca var mangal delisi yanlızda istemez bide nerdeyse sokaktan geçeni çağıracak

kızlar farkettimde adımı yaşımı söylememişim ben seher 20 yaşındym mlsf 105 kilodaym ama gidecek bunlar

canım bende nazmiye izmirdeyim bitane oğluşum var bide 37 yaşındayım

hadi hayırlısı canım dualarımız seninle kavuş artık kocişine

aslııııııııııııııııı kız sen gene neyi taktın bu kadar kafana
geçmiş olsun canımda sen çok hassas bi kızsın kendine zarar veriyo bu hassaslık ona göre

cnm benim annem vefat edeli 3 sene olcak ağustosta(
babama kız arkıma gitcem dedm..
hehehe bizim ilk tatilimiz değil ki ben cok güvenirim o konuda sevgilime

başın sağolsun canım tatilim güzel geçer inş. izmire gelmişken bizede gellllllllllll

canım ya çok geçmiş olsun atlattığına sevindim ama sen neden bu kadar ağır oldun
bol bol dinlen kendine iyi bak

canım ya çok geçmiş olsun atlattığına sevindim ama sen neden bu kadar ağır oldun
bol bol dinlen kendine iyi bak

sağoll nazocumm yaa nie bukadar ağır oldum bilmiyorum canım ama doktor dediki boğaz ve kulaklarım iltihap olmuş bide enfeksiyon kapmışsın dedi. nasıl bukadar çokkk üşüttün nerde yani dedi bende bilmiyorum ki işe yürüyerek gidiyorum sabahları çok sıcak oluyo 30 dakika yürüdğüm için baya terliyorum dedim ee ofis egelincede hemen suuu içiyorum soğuk ondan heralde (((

sen nasılsın canım? geçmişte baktımm baya yoğun geçmiş hafta sonun misafir mangal v.ss :))))

bu arada dün hiç giremedim kızlar ya sinirden keyifmi kaldı benimkinle konuştum gitmekten bahsedince paçaları tutuştu tamam bu son flnlar
canım arada aklını başına getirmek için böyle çıkışlar yapmak gerekiyor tamamen haklısın.umarım dersini almıştır.

geçmiş olsun canım ya sen evli miydin:S:S:S

bu arada sabah kahvaltımı paylaşmayı unuttum yine:))
yengem amcam ve babam başımda olduğu için yedimm yoksa yemezdim((

çeyrek ekemek
bal ,kaymak, peynir, zeytin domates salatalık şekrsiz çayy ((

ayyy canım kıyamam yaa((

ben normalde iğneden korkmam ama hani serumun iğnesi var ya işte ondan hepp korkmuşumdurr ((( ve eşimle 1 sene evlilik ve toplam 3 sene olan beraberliğimde hastalandığımda hep yanı başımda olduğu için serum verilirken ağlardımm korkudan oda bişey yok ki aşkımmm bak bende yaptırıyorum diip ilk önce o yaptırırdı ben korkmimm die bende serum lafını duyunca heraldeee adını sayıklayıp durmuşumm korkmuyorum diee :14

((( anladım cnmm ne zor birşey evlilik

bu arada sabah kahvaltımı paylaşmayı unuttum yine:))
yengem amcam ve babam başımda olduğu için yedimm yoksa yemezdim((

çeyrek ekemek
bal ,kaymak, peynir, zeytin domates salatalık şekrsiz çayy ((

ohhh afiyet olsun....

kızlar merhaba herkese,sabh oğlanı götürdüm kanuni sultan süleyman eğitim ve araştırma hastanesi açolmış annemlerin buraya şu reklamlarda çıkan boshorus city var onun yanına neyse telefonla randevu almıştım o da ne birde orda kuyruğa girdik neyse girdik doktorun yanına muayene etti alerji için test istedi kan verdik sonuçlar 12 de çıkacak dediler ama ben 1 de gidicem kan alırlerken çok ağladı yavrum başladım bende ağlamaya dışardan beni gören çok dominanatsın diye yorum yapar ama çok duygusalım hemşire niye ağlıyorsunuz dedi bende dayanamadım ağlamasına dedim kaç gündür şu yusufun öksürüğü beni mahvetti anne olmak çok zor ya kendim gebersem umurumda değil ama yavrumun bir damla gözyaşı için dünyayı yerinden oynatırm şimdide sters bastı inşallah önemli bişey çıkmaz alerjik çocuk büyütmek çok zor kendimden biliyorum çocukluğum cerrahpaşanın çocuk servisinde geçti.....

anam ne çok yazdım bendede öksürük var sağlık ocağına ilaç yazdırdım ciğerlerim dolmuş antibiyotiğe başladım

canım yaa kıyamam çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin her ikinizdee ama korkma canım inşallah kötü bişey çıkmazz merak etme alerjiktir bende öyleymişim çocukken inan halaa aynıyımm havalarda biliyosun bu sıralar bi acayipp dikkat edin kendinize yusufçuğada kıyamam yaa yavrum :)) anne olmak zor dimii ahh bende hastanedeyken anneme mecburen söyledik şekeri çıkmasın die saklamışlar ama konuşmak isteyincedee mecbur sölemişlerr annelik çok kutsal bişey inanın siz annler var ya gerçekten bambaşka varlıklarsınız :))))

geçmişe bakamadım bi bakayım,fadik nerelerdeydin sen?

canımm bende hastaydımm ya aynen enfeksiyondu boğaz kulak üşütme drken sanki hepsi aynı zamanı beklemiş gibi tümden yüklendiler bedenime ahada böyle hastanelik oldum serumlar v.ss ama iyiyim şimdi çok şükür onun içinde gelemedim canım buralara(

canım benim çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın bol meyva ye kendine bak vucüt direnci düşünce hastalık yapışıyor insana vitamin falan al yine çok geçmiş olsun..

anem bide boğazım ağrıyo bugün,oğlumdada miğde bulantısı var yandım ben......................

boğaz ağrısı öksürük bizdede var sanırım salgın yeğenlerimde aynı kimi görsem hasta geçmiş olsun canım...

bu arada dün hiç giremedim kızlar ya sinirden keyifmi kaldı benimkinle konuştum gitmekten bahsedince paçaları tutuştu tamam bu son flnlar

kendini ezdirme normal konuşmaktan anlamıyorsa anladığı dilden konuş senin adına sevindim inşallah aklı başına gelir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…