- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #31.481
fadik geçmişi okuyosun herhalde canım
neyse bende kalkıyorum görüşürüz canım :80:
emidaf sabahtan berü alttasın niye yazmıyon kuzum,işin var sanırım neyse kızlar ben kaçar öptüm hepinizi.........gelebilirsem gelirim bugün bi ara........
sabah 1 dilim kepek ekmeği 3 kaşık menemen yağsız peynir domates salatalık
ara öğün 1 kase erik
öğle közde patlıcan 4 kaşık 1 dilim ekmek
ara öğün 1 şeftali
akşam 1 dlm ekmek salata çorba
yarında buna benzer yerim herhalde ama öğlen işte biraz abartabilirimnasıl güzel mi menüm cnm
1 yıldır mangal yemiyorum yaa. dışarda lokantalarda da evde yapıldığı gibi olmuyor..
kızlar farkettimde adımı yaşımı söylememişim ben seher 20 yaşındym mlsf 105 kilodaym ama gidecek bunlar
kızlar dün eşim için bi hastane var onu içimden gezdirdim daha doğrusu o hastanenin diyetisyeni için hastaneyi aradım ana kadının muayenesi 450 kağıtmış keşke eşim iş ilanları olsada buraya girse dedim annaam bugün ilanları var ve eşim ordaki hastane sahiplerini tanıyor sanırım anlaşdılar gibi ama ben eşime güvenemiyorum bi bahane bulur vazgeçer kurban olduğum allahım şu eşime akıl versin inşşaallllaaaaaah hayırlısıyla olur burası ne olur dua edin kızlar bitsin bu hasret....
slm kızlar ben geldim 6 da eve geldim yorgunluktan üstüme bieşyde almadan uyumuşum şimdi uyandım hala yorgunluğu atamadım üstümdem şuan ekranı zor görüyorum gözümün önünde karıncalanmalar var bulanık görüyorum
cuma günü içimde bir sıkıntı var demiştim ya gece banyoya girdim vücudumda bir kızarıklık inş böcek ısırmıştır dedim cumartesi sivastayken başka bir yerlerde çıkmaya başladı benim durum psikolojik üzülünce artık vücuduma vuruyor arkadaşlar takma düşünme diyor ama elimde değil. daha öncede olmuştum hatırlarsınız 23 nisan stresinden vücudumun her yerinde 10 farklı yerlerde kızarıklar çıkmıştı pire sanmıştım 23 nisan akşamından beri çıkmamıştı erzurumdada olmuştu ordada memelekettede doktora gitmiştim verdiği ilaçlar fayda etmemişti birine okutmuştum geçmişti inanç meselesi ben inanıyorum böyle şeylere dün arkadaşın halasına okuttum başka çıkmadı vücudumdan hatta şimdi çıkanlar bile kaybolmaya başlamış inş başkada çıkmaz
ee sizler neler yaptınız
cnm benim annem vefat edeli 3 sene olcak ağustosta(
babama kız arkıma gitcem dedm..
hehehe bizim ilk tatilimiz değil ki ben cok güvenirim o konuda sevgilime
evett.. 4 gün baya bi kötü geçti benim içinn okadar hastaydım kii hiç gözümü açamadım hafta sonu arkadaşımın nikahına da gidemedim çünki ayağa kalkmaya bile halim yoktu babamda izin vermezdi zaten o halde gitmeme. Allahtan kuzenim ve yengem başımdaydı hiç yanlız bırakmadılar beni hastanede ve eve geçince bende kalıyorlar iyileşene kadar kalıcaklar sürekli uyudum sadece ilaçlar için içmek için gözümü açtım okadar. 5 gün boyunca tükettiğim suuu birde çorba oda zoraki .çok ateşlendim ve ateşim çıktığında eşimi sayıklayıp ağlamışım bilinç altı heralde kuzenim söyleyince çok üzüldüm.
en çokta düğüne gidemediğim için üzüldüm arkadaşım hastanede olduğumu yani hasta olduğumu bliyordu ama sanırım gelemdiğim için kırıldı( yapacak bişeyim yoktu ama (
böyle yanii 5 günüm böyle geçtiiiii kızlar......
şimdi daha iyiyim çok şükür allaha ilaç içiyorum ama artıkk meyvada yicem vücudum vitaminsiz kalmışş doktorda söyledi babamda kızdı kafasına göre dietmidir nedir onu yapıyo die. tabiii anlatamdaımm onuniçin değil die(
canım ya çok geçmiş olsun atlattığına sevindim ama sen neden bu kadar ağır oldun
bol bol dinlen kendine iyi bak
canım arada aklını başına getirmek için böyle çıkışlar yapmak gerekiyor tamamen haklısın.umarım dersini almıştır.bu arada dün hiç giremedim kızlar ya sinirden keyifmi kaldı benimkinle konuştum gitmekten bahsedince paçaları tutuştu tamam bu son flnlar
evett.. 4 gün baya bi kötü geçti benim içinn okadar hastaydım kii hiç gözümü açamadım hafta sonu arkadaşımın nikahına da gidemedim çünki ayağa kalkmaya bile halim yoktu babamda izin vermezdi zaten o halde gitmeme. Allahtan kuzenim ve yengem başımdaydı hiç yanlız bırakmadılar beni hastanede ve eve geçince bende kalıyorlar iyileşene kadar kalıcaklar sürekli uyudum sadece ilaçlar için içmek için gözümü açtım okadar. 5 gün boyunca tükettiğim suuu birde çorba oda zoraki .çok ateşlendim ve ateşim çıktığında eşimi sayıklayıp ağlamışım bilinç altı heralde kuzenim söyleyince çok üzüldüm.
en çokta düğüne gidemediğim için üzüldüm arkadaşım hastanede olduğumu yani hasta olduğumu bliyordu ama sanırım gelemdiğim için kırıldı( yapacak bişeyim yoktu ama (
şimdi daha iyiyim çok şükür allaha ilaç içiyorum ama artıkk meyvada yicem vücudum vitaminsiz kalmışş doktorda söyledi babamda kızdı kafasına göre dietmidir nedir onu yapıyo die. tabiii anlatamdaımm onuniçin değil die(
canım arada aklını başına getirmek için böyle çıkışlar yapmak gerekiyor tamamen haklısın.umarım dersini almıştır.
geçmiş olsun canım ya sen evli miydin:S:S:S
sağol canımm ben evli değilim eski eşim demek istedim((((
ayyy canım kıyamam yaa((
ben normalde iğneden korkmam ama hani serumun iğnesi var ya işte ondan hepp korkmuşumdurr((( ve eşimle 1 sene evlilik ve toplam 3 sene olan beraberliğimde hastalandığımda hep yanı başımda olduğu için serum verilirken ağlardımm korkudan oda bişey yok ki aşkımmm bak bende yaptırıyorum diip ilk önce o yaptırırdı ben korkmimm die bende serum lafını duyunca heraldeee adını sayıklayıp durmuşumm korkmuyorum diee :14
ben geldim nerdesiniiiiiiiiiiizzzzzzzz
bu arada sabah kahvaltımı paylaşmayı unuttum yine:))
yengem amcam ve babam başımda olduğu için yedimm yoksa yemezdim((
çeyrek ekemek
bal ,kaymak, peynir, zeytin domates salatalık şekrsiz çayy((
ohhh afiyet olsun....
kızlar merhaba herkese,sabh oğlanı götürdüm kanuni sultan süleyman eğitim ve araştırma hastanesi açolmış annemlerin buraya şu reklamlarda çıkan boshorus city var onun yanına neyse telefonla randevu almıştım o da ne birde orda kuyruğa girdik neyse girdik doktorun yanına muayene etti alerji için test istedi kan verdik sonuçlar 12 de çıkacak dediler ama ben 1 de gidicem kan alırlerken çok ağladı yavrum başladım bende ağlamaya dışardan beni gören çok dominanatsın diye yorum yapar ama çok duygusalım hemşire niye ağlıyorsunuz dedi bende dayanamadım ağlamasına dedim kaç gündür şu yusufun öksürüğü beni mahvetti anne olmak çok zor ya kendim gebersem umurumda değil ama yavrumun bir damla gözyaşı için dünyayı yerinden oynatırm şimdide sters bastı inşallah önemli bişey çıkmaz alerjik çocuk büyütmek çok zor kendimden biliyorum çocukluğum cerrahpaşanın çocuk servisinde geçti...
anam ne çok yazdım bendede öksürük var sağlık ocağına ilaç yazdırdım ciğerlerim dolmuş antibiyotiğe başladım
geçmişe bakamadım bi bakayım,fadik nerelerdeydin sen?
anem bide boğazım ağrıyo bugün,oğlumdada miğde bulantısı var yandım ben......................
bu arada dün hiç giremedim kızlar ya sinirden keyifmi kaldı benimkinle konuştum gitmekten bahsedince paçaları tutuştu tamam bu son flnlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?