- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #31.521
sağol kuzum yaaa çok şükür ayağa kalkabildim hamd olsunnn ilaçlarımı içiyorumm ki hemencik iyileşeyim:94::94::94
aynenn kuzu yaa hemen doktora bi şikayet etmelerr yok aç kalıyo da meyva alıyorumda yemiyoo v.s v.s ama üşütmüşüm tamam belki bünye vitaminsiz kaldı ama diete yüklememk lazımm dimi
canım varis konusunda eşinn sanırsam birazz haklı olabilir çünki yanlış hatırlamıyorsam ayakta fazla kalmaktann bacakları fazla yormaktan olabiliyormuşş yani sende mübarekkk hiç oturmadığınnn içinnn akşamaaa kadannn popon yer görmediği için
o yüzden olabülürrrrrr kuzum
yaralı ceylanım:60 kızzz seviyorum valla senii inann kii repliklere baksanaa senn yaaaaaa :60
kaynan geldi geliyooo huyyy bi geleydii:6
afiyet olsunn yarasınnn ohhh gitsin yağlarrr:57
iltihap olduğu için bu kadar fena yaptı seni canım
bol bol meyve ye canım soğuk su da içme
evet canım ben çalışrkende olmuştu bi ara bende 12 saat iş yerinde ayaktaydım yani
şimdi yine olmaya başladı eğer böyle ağrı olursa varis çorabı alıcam ilerlemesin aman allah korusunda
heee kuzum hele şimdi bide misafir geliyo yandığımın resmidir
yengemde aramış diyoki artık mutfakdan hiç çıkamazsın
senin bunca misafir gleen giden arasında diyette olup kilo vermen rüya gibi diyo
bende seni sefiyom 25 ik lolitam benim :118:
gitsin yağlar gelsin kemikler
kızlar sonuçlarımızı aldık çok sevindim alerji yok ama astım tanısıda konmadı ama astıma benzer belirtiler var dedi doktor enfeksiyon çıktı kanında antibiyotik verdi,o kadar sevindim ki çocuk sevindircem mesela benim besin alerjim var yumurta,salça,çilek ev akarları,polen hep burnum akar yaz kış hep beni görenler gripmisin derler oğlumda olmadığı için çok sevindim bu dünyada en önemli şey sağlık allah sağlığımızı elimizden almasın...
fadik bağlantım gidip geliyo kuzu
kaç seferdir yazıyom gitmeden kopuyo
ben kalkam duşumu alam yine uğRarım inşlh
erkek milleti işteçok sıkta bu giderim haaa demek iyi olmuyomuş. gidersen git senle mi uğraşcam tepkisi alanlar çokmuş :)
houyyy kıyamam ki ben sanaaçokk geçmiş olsun.
emidafın dediği gibi regl. eş,çocuk ta eklenince duygusal patlama olmuştur. sakın tatlı görme yemeğe başlarsın sonraya bide saçma gelebilirde yusuf düğüne falan gitti ya belki göz falan değmiştir bi kurşun döktürülse iyi olmaz mı?:44:
nasıl olum canım ya benim kocanın emrivakiler oğlanın işleri ben hep yoğun yaşıyorum arada bide işe gidiyorum yuvarlanıp gidiyoruz iştesağoll nazocumm yaa nie bukadar ağır oldum bilmiyorum canım ama doktor dediki boğaz ve kulaklarım iltihap olmuş bide enfeksiyon kapmışsın dedi. nasıl bukadar çokkk üşüttün nerde yani dedi bende bilmiyorum ki işe yürüyerek gidiyorum sabahları çok sıcak oluyo 30 dakika yürüdğüm için baya terliyorum dedim ee ofis egelincede hemen suuu içiyorum soğuk ondan heralde(((
sen nasılsın canım? geçmişte baktımm baya yoğun geçmiş hafta sonun misafir mangal v.ss :))))
ohhh afiyet olsun....
kızlar merhaba herkese,sabh oğlanı götürdüm kanuni sultan süleyman eğitim ve araştırma hastanesi açolmış annemlerin buraya şu reklamlarda çıkan boshorus city var onun yanına neyse telefonla randevu almıştım o da ne birde orda kuyruğa girdik neyse girdik doktorun yanına muayene etti alerji için test istedi kan verdik sonuçlar 12 de çıkacak dediler ama ben 1 de gidicem kan alırlerken çok ağladı yavrum başladım bende ağlamaya dışardan beni gören çok dominanatsın diye yorum yapar ama çok duygusalım hemşire niye ağlıyorsunuz dedi bende dayanamadım ağlamasına dedim kaç gündür şu yusufun öksürüğü beni mahvetti anne olmak çok zor ya kendim gebersem umurumda değil ama yavrumun bir damla gözyaşı için dünyayı yerinden oynatırm şimdide sters bastı inşallah önemli bişey çıkmaz alerjik çocuk büyütmek çok zor kendimden biliyorum çocukluğum cerrahpaşanın çocuk servisinde geçti.....
anam ne çok yazdım bendede öksürük var sağlık ocağına ilaç yazdırdım ciğerlerim dolmuş antibiyotiğe başladım
of be canım herşey üstüste geldi yusufçuğun hastalığıda seni çok yıprattı ama takma fazla bu çocuklar böyle zor büyüyorlar işte biz gözlerine bakıyoruzya onlar tersine hep hasta bazen görüyorum bakımsız çocuklar perişan halde nasılda sağlıklı oluyolar hayret ediyo insankızlar bu ara çok duygusalım ya biri dokunsa ağlayacağım ....
işe başlamak için biraz acele etmedinmi sen canım dinlenmen gerek sanırımçok sıcakk ufffffff kulaklarım ağrıyoo bi yandann keşke evimde olsam da uyusammmmmmm((((((((((((((((((
çokkk mutluyumm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk allahım en çok istediğim şey olduuuu yaaaaaaaaaaaaa
BRUNO MARS türkiyeye konsere geliyor oley oley oleyyyy tey tey tey:64
ayyyyy halim olsa kalkıp oynucam resmen yaaaaaaaaaa
maroon five konserine gidememiştim okadar üzülmiştim kiiiii en sevdiğim gruptur çünki:43
amaaaa inşallah allah izin verirseee hastalık kaza bela olmazsaaa bekle beniiii BRUNO MARSSSSSSSSSSS
AYYYY halay çekesim var yaaaaaaa:64
of be canım herşeyi diyete bağlıyorlaya varisin diyetle ilgisi yok ama sen çok koşuşturma halindesin evdede hiç durmuyosun bide üstüne sporfadik naber canım nasıl oldun bakayım
zaten hastalansan rejim yapıyoruz diye hemen anneler doktorlar ona yoruyo
benimde sol bacağımda varis oldu geçen gece ağrıdan uyuyamadım eşimde diyo tamma bırakıyosun sporuda rejimide
diyete girdiğinden beri olmayan hastalıklar çıktı sende diye çıkışıyo
ay çok sevindim canım enfeksiyon nasıl olsa geçer canım allahtan sürüp gidecek bi hastalığı yok yusufçuğunkızlar sonuçlarımızı aldık çok sevindim alerji yok ama astım tanısıda konmadı ama astıma benzer belirtiler var dedi doktor enfeksiyon çıktı kanında antibiyotik verdi,o kadar sevindim ki çocuk sevindircem mesela benim besin alerjim var yumurta,salça,çilek ev akarları,polen hep burnum akar yaz kış hep beni görenler gripmisin derler oğlumda olmadığı için çok sevindim bu dünyada en önemli şey sağlık allah sağlığımızı elimizden almasın...
tebrik ederim canım ötekileride verirsin hayırlısıylayaaa benim güzel bi haberim vardıı sölemeyi unuttum kuzenim sınav sonuçlarımı öğrenmiştiiii 3 dersten büt. kalmışımmm anayasa birincisi tabiki onu bekliyodum yaaa ama olsunn 5 dersten geçmişimmm çok şükür çünki hepsi çok kötü geçmişti sınavlarımın bukadarını bile beklemiyodummm çok mutlu oldummmmmm
iyim canım bir saattir alıntı yapıp bişiler yazmaya çalışıyorum sürekli kayboluyo yazdıklarım üç keredir gönderiyorum gitmiyo noluyo anlamadımnazocummmm hoş geldin kuzummm nasılsınn bakim
sağol balımmm yaa
canımm sana maşallha vallahi inan kii kırılma ama genelde dikkat ediyorum hep annenlerden önce uyanıyosun bide bekliyosun onlarııı fazlada kaçamk yapmıyosun onlara ragmenn afferinn kıss sanaa65::65
kabak ityi geliyo sanırsammm bende bi iyileşiyim tammm denicem hemencik çünki kuzenimle beraber gidicezzz bu sene yazlığaaa birazdaha kilo vermem lazım:))
eneee.. ne yani sırf diyet ve spor yüzünden mi olmuş varis güldürmesin eşinhoşbulduk yaralı ceyalanım :98:
eşim kaynanamları almaya gitti
bende si süpür yaptım
yemekleri yaptım
şimdi 5 1 yerde çayımı içiyorum kendimi duşa atıcam
ooo süper bi haber bukızlar sonuçlarımızı aldık çok sevindim alerji yok ama astım tanısıda konmadı ama astıma benzer belirtiler var dedi doktor enfeksiyon çıktı kanında antibiyotik verdi,o kadar sevindim ki çocuk sevindircem mesela benim besin alerjim var yumurta,salça,çilek ev akarları,polen hep burnum akar yaz kış hep beni görenler gripmisin derler oğlumda olmadığı için çok sevindim bu dünyada en önemli şey sağlık allah sağlığımızı elimizden almasın...
canımm adet olucaksın heralde ondan böylesinn birde eşini özledinn benceee onun için yusufun hadstalanması herşey üst üste geldi galiba. inşallah herşey yoluna girer eşinde sizin başınızda olurr takma kafana sakın
bi tataile gitsen aslındaa nasıl iyi olurr ohh mis gibi
öznurcum aşağıda gördüm seni saklanma boşuna nasılsın bakiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?