Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağol canım amin inşallah bidaha yaşatmaz beterinden sakınsın rabbim meyva yicem artık valla canımm bari vitamin alim onlardan :78::78:

kızlar bu ara çok duygusalım ya biri dokunsa ağlayacağım ....

canımm adet olucaksın heralde ondan böylesinn birde eşini özledinn benceee onun için yusufun hadstalanması herşey üst üste geldi galiba. inşallah herşey yoluna girer eşinde sizin başınızda olurr takma kafana sakın
bi tataile gitsen aslındaa nasıl iyi olurr ohh mis gibi

çok sıcakk ufffffff kulaklarım ağrıyoo bi yandann keşke evimde olsam da uyusammmmmmm((((((((((((((((((

bu arada dün hiç giremedim kızlar ya sinirden keyifmi kaldı benimkinle konuştum gitmekten bahsedince paçaları tutuştu tamam bu son flnlar

erkek milleti işte çok sıkta bu giderim haaa demek iyi olmuyomuş. gidersen git senle mi uğraşcam tepkisi alanlar çokmuş :)
houyyy kıyamam ki ben sanaa çokk geçmiş olsun.

kızlar bu ara çok duygusalım ya biri dokunsa ağlayacağım ....

emidafın dediği gibi regl. eş,çocuk ta eklenince duygusal patlama olmuştur. sakın tatlı görme yemeğe başlarsın sonra ya bide saçma gelebilirde yusuf düğüne falan gitti ya belki göz falan değmiştir bi kurşun döktürülse iyi olmaz mı?:44:

bu arada herkese günaydınn... şu kabağı yememek için gece geç kalktım şimdik gayfaltımı ilk kısmını bitirdim
1kk peynir
5 zeytin
1 domates
haşlanmış yumurta
ve 1 kase nesfit

bu arada kabak şeysi güzel gidiyo. hiç kaçamak yapmadım. dün gözümün önünde dondurma yedikleri halde. neyse kendiminkini sakladım yarın yicem

saat kaç olmuş bizimkiler daha uyanmadı. çay koydumda annemi uyandırdım şimdi

bu arada kabak şeysi güzel gidiyo. hiç kaçamak yapmadım. dün gözümün önünde dondurma yedikleri halde. neyse kendiminkini sakladım yarın yicem

sağol balımmm yaa
canımm sana maşallha vallahi inan kii kırılma ama genelde dikkat ediyorum hep annenlerden önce uyanıyosun bide bekliyosun onlarııı fazlada kaçamk yapmıyosun onlara ragmenn afferinn kıss sanaa65::65
kabak ityi geliyo sanırsammm bende bi iyileşiyim tammm denicem hemencik çünki kuzenimle beraber gidicezzz bu sene yazlığaaa birazdaha kilo vermem lazım:))

çokkk mutluyumm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk allahım en çok istediğim şey olduuuu yaaaaaaaaaaaaa
BRUNO MARS türkiyeye konsere geliyor oley oley oleyyyy tey tey tey:64
ayyyyy halim olsa kalkıp oynucam resmen yaaaaaaaaaa
maroon five konserine gidememiştim okadar üzülmiştim kiiiii en sevdiğim gruptur çünki:43
amaaaa inşallah allah izin verirseee hastalık kaza bela olmazsaaa bekle beniiii BRUNO MARSSSSSSSSSSS
AYYYY halay çekesim var yaaaaaaa:64

fadik naber canım nasıl oldun bakayım
zaten hastalansan rejim yapıyoruz diye hemen anneler doktorlar ona yoruyo
benimde sol bacağımda varis oldu geçen gece ağrıdan uyuyamadım eşimde diyo tamma bırakıyosun sporuda rejimide
diyete girdiğinden beri olmayan hastalıklar çıktı sende diye çıkışıyo

hadi inşlh gidersin canım
en son gittiğim konser ebru gündeş konseriydi o da baya oldu
çok severimde sesini şarkılarını

hadi inşlh bişey çıkmaz yusufçukta canım benim yaa kaç zamandır bi iyileşemedi yavru
zaten dışardan çok sert neşeli duran insanların iç dünyaları tam tersidir bende öyleyim çok güçlü gibi görünürüm ama yalnız kaldığım zaman özellikle yatakda başlarım sessiz sessiz ağlamaya

seninde ağlamaya ihtiyacın var belki canım ağlamak bazen insanı deşarj ediyo gerçekten

sağol kuzum yaaa çok şükür ayağa kalkabildim hamd olsunnn ilaçlarımı içiyorumm ki hemencik iyileşeyim:94::94::94
aynenn kuzu yaa hemen doktora bi şikayet etmelerr yok aç kalıyo da meyva alıyorumda yemiyoo v.s v.s ama üşütmüşüm tamam belki bünye vitaminsiz kaldı ama diete yüklememk lazımm dimi
canım varis konusunda eşinn sanırsam birazz haklı olabilir çünki yanlış hatırlamıyorsam ayakta fazla kalmaktann bacakları fazla yormaktan olabiliyormuşş yani sende mübarekkk hiç oturmadığınnn içinnn akşamaaa kadannn popon yer görmediği için
o yüzden olabülürrrrrr kuzum

hoşbulduk yaralı ceyalanım :98:

eşim kaynanamları almaya gitti
bende si süpür yaptım
yemekleri yaptım
şimdi 5 1 yerde çayımı içiyorum kendimi duşa atıcam

yaralı ceylanım :60 kızzz seviyorum valla senii inann kii repliklere baksanaa senn yaaaaaa:60
kaynan geldi geliyooo huyyy bi geleydii:6
afiyet olsunn yarasınnn ohhh gitsin yağlarrr:57

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…