- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #31.461
24 olmadı ama ben sabredemedim. Bugünki mesaj sayılarımızzz. Cezalımız yok bugün.
çatlak kemmik 30
aysen34 28
triptofan 33
selinay 11
prenses 14
pinkcat 17
roseberry 8
nazco 8
urbi seher 13
aynalar 9
kaptan irras izinli mi dir. Keyfi olduğunu snamıyorum çünkü dün konuştuk evi de terketmiş olabilir.
aysencigim, bir gunde 3porsiyon ülker kelloggs 30 g +125 ml fazladegilmi? . bari 2 porsiyon yiyip nohut yemegi yeseydin. Neyse regl donemine veriyorum
bu arada dün hiç giremedim kızlar ya sinirden keyifmi kaldı benimkinle konuştum gitmekten bahsedince paçaları tutuştu tamam bu son flnlar
24 olmadı ama ben sabredemedim. Bugünki mesaj sayılarımızzz. Cezalımız yok bugün.
çatlak kemmik 30
aysen34 28
triptofan 33
selinay 11
prenses 14
pinkcat 17
roseberry 8
nazco 8
urbi seher 13
aynalar 9
kaptan irras izinli mi dir. Keyfi olduğunu snamıyorum çünkü dün konuştuk evi de terketmiş olabilir.
canım hadi bakalım inşlh bundan sonra kendine bi çeki düzen verir eşinbu arada dün hiç giremedim kızlar ya sinirden keyifmi kaldı benimkinle konuştum gitmekten bahsedince paçaları tutuştu tamam bu son flnlar
günaydın kızlar şimdi bi akrabaya kahvaltıya gidecez topluca bi bakam dedim...........................
ay kızlar çok heyecanlıyım düğün için saçlarımı nasıl yaptırsam,kırık fön düşünüyorum .............
toplu saç sevmiyorum.................
elbisenin askı kısımlarında süsü varsa yandan fön çketirebilirsin
ohh kurtları dökecen desene
canım hadi bakalım inşlh bundan sonra kendine bi çeki düzen verir eşin
her şerde bi hayır vardır
günaydın kızz fazla kaçırma heee :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?