Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Masallah bugun rekor kirmis herkez

aysencigim, bir gunde 3porsiyon ülker kelloggs 30 g +125 ml fazladegilmi? . bari 2 porsiyon yiyip nohut yemegi yeseydin. Neyse regl donemine veriyorum

canım yaa şimdi şöleki ben bu 30 gram ne kadar gelir onu tahmin edemiyorum bi kaseye koyup yiyorum ama ben sütü az gevreği çok yiyorum
o yüzden hesaplarken 1,5 porsyion olarak hesaplıyorum

ee sabah öğlen yiyincede 3 porsiyon ediyor

bu arada dün hiç giremedim kızlar ya sinirden keyifmi kaldı benimkinle konuştum gitmekten bahsedince paçaları tutuştu tamam bu son flnlar

günaydın kızlar şimdi bi akrabaya kahvaltıya gidecez topluca bi bakam dedim...........................

eline sağlık canım..................

ay kızlar çok heyecanlıyım düğün için saçlarımı nasıl yaptırsam,kırık fön düşünüyorum .............

toplu saç sevmiyorum.................

bu arada dün hiç giremedim kızlar ya sinirden keyifmi kaldı benimkinle konuştum gitmekten bahsedince paçaları tutuştu tamam bu son flnlar
canım hadi bakalım inşlh bundan sonra kendine bi çeki düzen verir eşin
her şerde bi hayır vardır
günaydın kızlar şimdi bi akrabaya kahvaltıya gidecez topluca bi bakam dedim...........................

günaydın kızz fazla kaçırma heee :82:

ay bu halı yıkamacılar beni sinir etti sabah sabah yaaa
gelecek bugün dmei diyorum ben size yarım saat sonra bilgi vericem diyo
allahım sanki işe alacak beni

emidaf sabahtan berü alttasın niye yazmıyon kuzum,işin var sanırım neyse kızlar ben kaçar öptüm hepinizi.........gelebilirsem gelirim bugün bi ara........

anem bide boğazım ağrıyo bugün,oğlumdada miğde bulantısı var yandım ben......................

günaydın kızlar günaydın
kahvaltımı hazırladım şimdi kahvaltı etçem
domates salatalık 3 siyah zeytin 1 kk kadarda peynir koydum tabağıma
1 dilim de ekmek yiyeceğim
1 şekersiz çay
1 fincan form çay

kızlar hepinize günaydın. geçmişi okuyorum yaklaşık 1 saat oldu belkide geçmiştir. çok sevindim paylaşımlar bol olmuş ne güzel takımı mı çok seviyorum:)
bayaaa uzun bi geçmişti alıntı yaparak cevap vereyim dedim de olmadı

esracım yusufçuğa geçmiş olsun acil şifalar inşallah. sende sıkma canını inşallah eşinin işi istanbulda olur ve hasretlik biter.

kaptan sanada geçmiş olsun..

gülçin ben izinliydim zaten hastanede olduğum için rahatsızdım hafta sonu için izin almıştım kaptandan.

prensess seninle karşılaşamadık bir türlü ama azmini ve başarını tebrik ederim canım dietlerini takip ediyorum yani:10

selii canım aman dikkat ett bak bende boğaz ağrısıyla başladımmm ama bak 5 günn fena geçtii yattım serumlar felann dikkat et canım salğın varrr....

takıma yeni biri gelmişşş seher hoş geldinn canımmm :92::92:

fadimeye üzüldüm diskalifiye olmuşş acaba bi sorunu felan mı var da gelemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…