Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Süper olur gerçekten canım çok işe yarayacak benim ramazanda kacamaklarim oldu telafi olsun diye yaptım ama yine fazla alırsam 3 gün yaparım bende gayet rahat ve çok tok tutuyor yorumlarda okudum 3 kilo veren çok birde yulaf diyeti buldum taylan kumelinin o da mantikli geldi tatilden sonra yapmayi düşünüyorum malum kacamak bol oluyo

Sen 80 kiloda 42 bedensen 73te 38 bile olursun. Benden iyi olur senin vücudun baksana benim göbeğe. Sen daha sıkısındır daha gençsin. Kilo biraz fazla olunca sana öyle gelir şimdi zayıfladıkça güzel inceldiğini şeklinin şemalinin ortaya çıktığını göreceksin.

Inşallah canım.

Sende benim gibisin canım kilolar iç bacak ve basende toplanıyo benimde ama ilk başladığın hale göre çok iyisin hedefinide çok iyi koymuşsun 69 kilo olunca drdotty le ikinizlr bida görüşmeyelim mümkünse orta yerimizden çatlıcam yoksa çok iyisiniz ya
Eki Görüntüle 2268732

Buyrun buda benden bir veda fotosu cuma ve Pazartesi günleri çekilmiş 2 foto
Ay inanmıyorum ben nedense kızıl saçlı, çocukların olduğunu biliyorm ya ev hanımı olarak hayal ediyodum dumur oldum ağzım açık kaldı o boyla bu vücut vay anam vay bence daha çok zayıflama zayıflarsanda bizi öldür

Biz iyi olunca yani ben sen de olacaksin ama beraber veriyoruz .. Bu arada 80.2 çıktım 900 gr gitmiş çok mutluyum . Senin tartılma olayı bana bulaştı sanırım sabredemeyip tartıldım ben de 2 bardak su içmiştim bi de tartılmadan önce

Kizlarrrrr çok mutluyummmmm dayanamadım tartıldım hem de 2 bardak su içmiştim tartılmadan 2 dk önce . Veeeee 80.2 çıktıii.
900 gr gitmiş daha cumaya 3 gün var ins 79.9 filan çıkarım cuma
Maşallah canım; 70 leri 2 ayda geçersin sen bu azimle

Ben aslında siyah saç severim kuzum, gaza geldim 2 aydır sarıyım çok keskin bi dönüş olduğu İçin çok tepki aldım şu şekilde
“Ah o saçlar taranır mı sarı renge boyanır mı
Ne güzel türküleri var memleketimin

blonde ambition yoksa benden once mi mezun olacaksin 64.4 nedir kalsaydin ya 64.8 de geliyordum yanina ama gelemiyorum şiştim galiba bu hafta ilk defa sabit gorecegim oyle hissediyorum
Canım zaten bayadır 64.3 tüm ben bu cuma artıya çıkıp 64.8 çıkmıştım 3gün önce cuma günü ödem olmuştu onuda bugün attım tekrar 64.3 'üm ama bütün ödem bir günde gitmezheralde kesin daha ödem vardır ve yarın a filan 63lere geçerim diyorum yok mezun olmıycam canım daha var benim ya sen önce olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…