- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #315.341
Süper olur gerçekten canım çok işe yarayacak benim ramazanda kacamaklarim oldu telafi olsun diye yaptım ama yine fazla alırsam 3 gün yaparım bende gayet rahat ve çok tok tutuyor yorumlarda okudum 3 kilo veren çok birde yulaf diyeti buldum taylan kumelinin o da mantikli geldi tatilden sonra yapmayi düşünüyorum malum kacamak bol oluyoEvt bende zor bitiriyorum canım tadı çok yoğun şerbetli tatlı gibi sonrasında da iyice tokluk veriyor canım ben bide bugün iyice alıştım ve yarında yapmaya karar verdim 3güne tamamliycam hatta bir çılgınlık yapıp 4gune belki çıkarırım çünki dün bende dışarıdaydım ve sonrasında ailem bize kalabalık iftar menüsü hazırladım onlara o şekilde yaptm ve bugün da hep dışarda idim şimdi kızı alıp eve girdim ve kızı yıkayıp sonra kendimde yikanayim banyo sonra si hazırlanıp tekrar cikcaz bugün gün içinde kackez eve gir çık oldu ama genede yapiyom ondan demekki kolay yapılıyormuş bu 2gundur bu hallerde yaptı isem 2gun daha rahat yaparım diye düşündüm bakalım aksilik olmaz ise 4güne tamamlıycam ama senin ihtiyacın yok zaten hedef kidasın sen
Grupca hurma yoğurt diyeti ahaaahaaa5.kişiyi de bulduk
blonde ambition
@ELF_LR35
magickk
@ucukgenclik
melisa-
Eveeeeetttt 5kişi oldukvar mı arttıran
Hayırlı olsun kızlar çok sevindim
Hepimize hayirli olsun
Sen 80 kiloda 42 bedensen 73te 38 bile olursun. Benden iyi olur senin vücudun baksana benim göbeğe. Sen daha sıkısındır daha gençsin. Kilo biraz fazla olunca sana öyle gelir şimdi zayıfladıkça güzel inceldiğini şeklinin şemalinin ortaya çıktığını göreceksin.Sen baya iyi olmuşsun cidden . Ben anca 69 da senin gibi görünürüm sanırım çünkü vücudum da genel anlamda iri . Bel ölçün de çok iyi bence .
Benim bel 83 basen 114ben de 42 den 44 e cikmistim simdi yine 42 ye dustum . 42 bedenim şuan
Hayırlı olsun kızlar çok sevindim
Inşallah canım.Sen 80 kiloda 42 bedensen 73te 38 bile olursun. Benden iyi olur senin vücudun baksana benim göbeğe. Sen daha sıkısındır daha gençsin. Kilo biraz fazla olunca sana öyle gelir şimdi zayıfladıkça güzel inceldiğini şeklinin şemalinin ortaya çıktığını göreceksin.
Benim olduktan sonra bir iki gunde inmis oluyor canimAdet hala tam.baslamadi.buyuk ihtimal yarın basliycak cuma kiloyu etkiler mi ki ? Şişkinliği ne zmn geciyo acaba
Sende benim gibisin canım kilolar iç bacak ve basende toplanıyo benimde ama ilk başladığın hale göre çok iyisin hedefinide çok iyi koymuşsun 69 kilo olunca drdotty le ikinizlr bida görüşmeyelim mümkünse orta yerimizden çatlıcam yoksa çok iyisiniz yaEki Görüntüle 2268726 bu olmak istediğim yillar önceki halim 2012 filan 68 im burda
Eki Görüntüle 2268725 Bu 90 a yakınım burda 1,5 ay önce . Burda faciaymisimya mide bulandırıcı
Eki Görüntüle 2268724 Bu suanki halim . Hala yolum uzun malesef
Ay inanmıyorum ben nedense kızıl saçlı, çocukların olduğunu biliyorm ya ev hanımı olarak hayal ediyodum dumur oldum ağzım açık kaldı o boyla bu vücut vay anam vay bence daha çok zayıflama zayıflarsanda bizi öldür
Biz iyi olunca yani ben sen de olacaksin ama beraber veriyoruz .. Bu arada 80.2 çıktım 900 gr gitmiş çok mutluyum . Senin tartılma olayı bana bulaştı sanırım sabredemeyip tartıldım ben de 2 bardak su içmiştim bi de tartılmadan önceSende benim gibisin canım kilolar iç bacak ve basende toplanıyo benimde ama ilk başladığın hale göre çok iyisin hedefinide çok iyi koymuşsun 69 kilo olunca drdotty le ikinizlr bida görüşmeyelim mümkünse orta yerimizden çatlıcam yoksa çok iyisiniz ya
Ay inanmıyorum ben nedense kızıl saçlı, çocukların olduğunu biliyorm ya ev hanımı olarak hayal ediyodum dumur oldum ağzım açık kaldı o boyla bu vücut vay anam vay bence daha çok zayıflama zayıflarsanda bizi öldür
Sende benim gibisin canım kilolar iç bacak ve basende toplanıyo benimde ama ilk başladığın hale göre çok iyisin hedefinide çok iyi koymuşsun 69 kilo olunca drdotty le ikinizlr bida görüşmeyelim mümkünse orta yerimizden çatlıcam yoksa çok iyisiniz ya
Maşallah canım; 70 leri 2 ayda geçersin sen bu azimleKizlarrrrr çok mutluyummmmm dayanamadım tartıldım hem de 2 bardak su içmiştim tartılmadan 2 dk önce . Veeeee 80.2 çıktıii.
900 gr gitmiş daha cumaya 3 gün var ins 79.9 filan çıkarım cuma
Ben aslında siyah saç severim kuzum, gaza geldim 2 aydır sarıyım çok keskin bi dönüş olduğu İçin çok tepki aldım şu şekildeSende benim gibisin canım kilolar iç bacak ve basende toplanıyo benimde ama ilk başladığın hale göre çok iyisin hedefinide çok iyi koymuşsun 69 kilo olunca drdotty le ikinizlr bida görüşmeyelim mümkünse orta yerimizden çatlıcam yoksa çok iyisiniz ya
Canım zaten bayadır 64.3 tüm benblonde ambition yoksa benden once mi mezun olacaksin 64.4 nedir kalsaydin ya 64.8 de geliyordum yanina ama gelemiyorum şiştim galiba bu hafta ilk defa sabit gorecegim oyle hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?