- 11 Mayıs 2011
- 7.164
- 3.965
- 373
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #31.581
verdinde eklemedik misen beni ekledin mi kızz...
verdinde eklemedik mi
irras gördüm ki seniiinasılsın?
kızlar evet tamamıyla geldim benimki işe gitti sabaha gelir
bugunde gezdik ama ne bileyim herşey iyi sanki hiç bişi olmamış gibi ama içimden bi ses diyoki ilk fırsatta gene başa sarıcak ..
dün görseydiniz halini
ben sinirliyim o benden sinirli bi bağrıo bi tavırlarr anaaam bi üste çıkmalar sesimi bile çıkarmadım .. sora gelmiş yanıma niye böyle yapıyorsun ben naptım sana biz 3 yılı devirdik diyo ama görseniz o halini süt dökmüş kedi neler neler diyo sonra amacı farklıymış beyimizin diyoki karıcım dışarı çıkabilirmiyim 2 saat takılıcam bu son valla hiç içmicemde ben dedim hayır bi değişti gene sen görürsün bundan sonra yumuşak olmucam olmazsan olma dedim ya aileni beni üzmeye hakkın yook dedim sora annesine bağırmış benim arkamdan konuşmayın ben gezerimde ederimde arkamdan konuşmayın beklemeyin beni fln fln kadın elini kızgın yağa sokmuş yanlışlıkla o an sora işte gene geldi dioki senin yüzünden anneme bağırdım dedim niye benim yüzümden kendin bapırdın benim bi suçum yok dedim git gönlünü al dedim ..
sora gittim baktım annesine sarılmış özür dilioo
ama kızlar hala içimde bişi var üff aslında bişi yok ortada ama bazı şeyler üstüste gelince kıskançlığım tuttu sanırım ..
umarım değişmez.
....................................
kızlar ben çıkıyorum aslında sitede kalıcamda temizlik yapıom köktenher yer fon kartonu ya onları bi halledetim geliyorum
değişse bile bile farketmez ben her fırsatta hala laf sokuyorum en ufak dışarı çıkmasında gene konuşacağımı biliyor .. öznur ya tanıyamıyorum kendimi biliyormusun ..
eltimle pek içli dışlı olmama kararı aldım bugun kayınvaldemede her şeyimi anlatmama ..
benim bi sorunum yoktu ki dışarı çıkmasınada karşı değildim .. ama eltim bi yandan erkek adam yapar her erkek yapar demesi kayınvaldemin her gece geziolar eve uğradıkları yok bu ne böle demesi uff ne bilim ya ..
dün konultuk işte uzun uzun sen bana güvenmiosn dedi hyr dedim güvenemiyorum dedim hetrkes bişiler sölüo dedim bana milletin ağzıyla gelme dedi o öle demiş bu böle demiş deme dedi ..
benden seni aldatmamı bekliomsn dedi ..
içime bişi gelio 15 gün üstüstede içe bilirim dedi ama bazen hiç içesim yok dedi bütün gün çalışıyorum sürekli makinadayım dedi insan yüzü görmk istiyorum dedi sen ayrısın onlar ayrı dedi bişi yapmıyoruzki dedi sen bana sormuyosun gece naptın kimleydin nerdeydin diye dedi milletle senaryo yazıyosun dedi
ne yazdın da sildin kıızz. ya bide derler öğretmenler yatayo diyene. valla kaç saattir seminer ödevimi araştırıyorum. aslıı sen hangi konuyu aldın. ben serbest etkinlikler dersini sunum şeklinde anlatcam.
kızlar evet tamamıyla geldim benimki işe gitti sabaha gelir
bugunde gezdik ama ne bileyim herşey iyi sanki hiç bişi olmamış gibi ama içimden bi ses diyoki ilk fırsatta gene başa sarıcak ..
dün görseydiniz halini
ben sinirliyim o benden sinirli bi bağrıo bi tavırlarr anaaam bi üste çıkmalar sesimi bile çıkarmadım .. sora gelmiş yanıma niye böyle yapıyorsun ben naptım sana biz 3 yılı devirdik diyo ama görseniz o halini süt dökmüş kedi neler neler diyo sonra amacı farklıymış beyimizin diyoki karıcım dışarı çıkabilirmiyim 2 saat takılıcam bu son valla hiç içmicemde ben dedim hayır bi değişti gene sen görürsün bundan sonra yumuşak olmucam olmazsan olma dedim ya aileni beni üzmeye hakkın yook dedim sora annesine bağırmış benim arkamdan konuşmayın ben gezerimde ederimde arkamdan konuşmayın beklemeyin beni fln fln kadın elini kızgın yağa sokmuş yanlışlıkla o an sora işte gene geldi dioki senin yüzünden anneme bağırdım dedim niye benim yüzümden kendin bapırdın benim bi suçum yok dedim git gönlünü al dedim ..
sora gittim baktım annesine sarılmış özür dilioo
ama kızlar hala içimde bişi var üff aslında bişi yok ortada ama bazı şeyler üstüste gelince kıskançlığım tuttu sanırım ..
ne yazdın da sildin kıızz. ya bide derler öğretmenler yatayo diyene. valla kaç saattir seminer ödevimi araştırıyorum. aslıı sen hangi konuyu aldın. ben serbest etkinlikler dersini sunum şeklinde anlatcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?