- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #31.601
ben kaşınıyorum psikolojik galiba
ben kaşınıyorum psikolojik galiba
aslıııııı cumartesi akşamı birden bana sinir geldi ve diz kapaklarımda bir kaşınma anlatamam kıpkırmızı dirseklerimde de oldu ve çoğaldı böyle ciğer gibi oluyor sağlık ocağına ilaç yazdırdım ama hiç fayda etmedi yine bana astane yolları gözüktü şimdi kaşıntıdan çıldırcam allah korusun...
aslıııııı cumartesi akşamı birden bana sinir geldi ve diz kapaklarımda bir kaşınma anlatamam kıpkırmızı dirseklerimde de oldu ve çoğaldı böyle ciğer gibi oluyor sağlık ocağına ilaç yazdırdım ama hiç fayda etmedi yine bana astane yolları gözüktü şimdi kaşıntıdan çıldırcam allah korusun...
iyi akşamlar kızlar ikindi de avcılar sahiline gittik kardeşi ve çocuklarıyla deniz havası iyi geldi sizler neler yaptınız bi bakayım...
iyi akşamlar kızlar anca girebildim uyuyodum kusura bakmayın
çok yedim ewe gelince kaçırdım ayarı yazmıyım şimdi burda
çok pişmanım yarın daha sıkı bir diyete gircem ne diyetine giriyim kızlar napıyım
canım 1 saatin var çok çalışman gerekiyor günde 7 mesaj yazman lazım yoksa ceza var
seher ve aslıcım kaşıntı akşam çok artıyor ve daha çok kızarıyor ve yayıldı ve yanıyor nedir bu avuç içi kadar dizlerimde ki
kızlar evet tamamıyla geldim benimki işe gitti sabaha gelir
bugunde gezdik ama ne bileyim herşey iyi sanki hiç bişi olmamış gibi ama içimden bi ses diyoki ilk fırsatta gene başa sarıcak ..
dün görseydiniz halini
ben sinirliyim o benden sinirli bi bağrıo bi tavırlarr anaaam bi üste çıkmalar sesimi bile çıkarmadım .. sora gelmiş yanıma niye böyle yapıyorsun ben naptım sana biz 3 yılı devirdik diyo ama görseniz o halini süt dökmüş kedi neler neler diyo sonra amacı farklıymış beyimizin diyoki karıcım dışarı çıkabilirmiyim 2 saat takılıcam bu son valla hiç içmicemde ben dedim hayır bi değişti gene sen görürsün bundan sonra yumuşak olmucam olmazsan olma dedim ya aileni beni üzmeye hakkın yook dedim sora annesine bağırmış benim arkamdan konuşmayın ben gezerimde ederimde arkamdan konuşmayın beklemeyin beni fln fln kadın elini kızgın yağa sokmuş yanlışlıkla o an sora işte gene geldi dioki senin yüzünden anneme bağırdım dedim niye benim yüzümden kendin bapırdın benim bi suçum yok dedim git gönlünü al dedim ..
sora gittim baktım annesine sarılmış özür dilioo
ama kızlar hala içimde bişi var üff aslında bişi yok ortada ama bazı şeyler üstüste gelince kıskançlığım tuttu sanırım ..
urbi_seher canim hg. nasil gidiyor diyet? bugun cok yedim derken , diyet yapmadinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?