- 11 Mayıs 2011
- 7.164
- 3.965
- 373
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #31.561
kızçeler ayşen kaçar pilavı yapam
unutmayın beniii sakınnnnnnnn gebertirim heeeeeee
hepicinizi kocamn kocaman öpüyorum
kaçamak yapmayın bu hafta birinci olalım kimse yerinde saymasın ama ben sayabilirim malum 2 kilo ve regl
sağlıkla kalın esen kalın zayıf kalın mutlu olun
slm kızlar nbr
komşular vardı yeni gittiler
geçmişe bakıp geleyim
sana özelden mi yazmış. Ne raporu yaa.yoksa kocası darp mı etti. Inşallah öle değildir canım benim yaa. öğretmendi değil mi. Büyük ihtimalle seminer dönemine gitmemek içindir.üfff . Ne olur şu erkekler odun olmasa. Bizi üzmeselr.
bu arada dün hiç giremedim kızlar ya sinirden keyifmi kaldı benimkinle konuştum gitmekten bahsedince paçaları tutuştu tamam bu son flnlar
ay kızlar çok heyecanlıyım düğün için saçlarımı nasıl yaptırsam,kırık fön düşünüyorum .............
toplu saç sevmiyorum.................
valladaa süperim64,5 oldum alii kaptağğnnn elenmiycem yaşasın ki. daha cumaya kadar veririm ki ben ohoo ooo
onun dışında kabak şeysi yapıyorum ilk yediğimde sorun olmuyo diğer öğünde biraz öghh geliyo. bide 6 öğün yapamıyorum 3 e düştü kabak tok tutuyo üstüne bide sıcak su olunca patlıcak gibi oluyorum. yarın bi gelsede dondurma yesemtek tesellim o. yoksa kaçamak yapardım bugün sen nasılsın?
enemmm prenseste burdaymışdiyet nasıl gidiyo?
evett.. 4 gün baya bi kötü geçti benim içinn okadar hastaydım kii hiç gözümü açamadım hafta sonu arkadaşımın nikahına da gidemedim çünki ayağa kalkmaya bile halim yoktu babamda izin vermezdi zaten o halde gitmeme. Allahtan kuzenim ve yengem başımdaydı hiç yanlız bırakmadılar beni hastanede ve eve geçince bende kalıyorlar iyileşene kadar kalıcaklar sürekli uyudum sadece ilaçlar için içmek için gözümü açtım okadar. 5 gün boyunca tükettiğim suuu birde çorba oda zoraki .çok ateşlendim ve ateşim çıktığında eşimi sayıklayıp ağlamışım bilinç altı heralde kuzenim söyleyince çok üzüldüm.
en çokta düğüne gidemediğim için üzüldüm arkadaşım hastanede olduğumu yani hasta olduğumu bliyordu ama sanırım gelemdiğim için kırıldı( yapacak bişeyim yoktu ama (
böyle yanii 5 günüm böyle geçtiiiii kızlar......
şimdi daha iyiyim çok şükür allaha ilaç içiyorum ama artıkk meyvada yicem vücudum vitaminsiz kalmışş doktorda söyledi babamda kızdı kafasına göre dietmidir nedir onu yapıyo die. tabiii anlatamdaımm onuniçin değil die(
aslııııııııııııııııı kız sen gene neyi taktın bu kadar kafana
geçmiş olsun canımda sen çok hassas bi kızsın kendine zarar veriyo bu hassaslık ona göre
fatoşummm canımm nerdesinnn haydee gel artıkk :)))
çok ösledimmm senii yaaaaaa
hellooo.. çok mutluyumm. bugün okulda toplantımız vardı. bizde içimizde idareye karşı ne var ne yok söledik. ve hemen hemen herkeste destek oldu biz konuşurken.idare biraz gıcık oldu ama.. olsun ooh sefam olsuunnnn. yendik şişirdik dolma da yaptık pişirdik. stresten toplantı sonuna kadar 4 e kadar bişe yemedim. 4 te 1 poğaça 1 dilim kek yedim.çay içtim şekersiz. şimdide 1 muz yedim. akşam oldu zaten bugün toplasan 700 jalori etmez yediklerim . birazdan salata yerim belkimm.
he heee tartıldım bugün dayanamadım.. ve güzel gelişmeler gördüm meaşallahh
ben çıkıyım artıkın cıbıdı cıbıdı yapıyımumarım geldiğimde geçmiş çarşaf çarşaf olmaz sora zor bitiriyorum acıyın bana
ben normalde iğneden korkmam ama hani serumun iğnesi var ya işte ondan hepp korkmuşumdurr((( ve eşimle 1 sene evlilik ve toplam 3 sene olan beraberliğimde hastalandığımda hep yanı başımda olduğu için serum verilirken ağlardımm korkudan oda bişey yok ki aşkımmm bak bende yaptırıyorum diip ilk önce o yaptırırdı ben korkmimm die bende serum lafını duyunca heraldeee adını sayıklayıp durmuşumm korkmuyorum diee :14
hoş geldin kaptan burdayız:))))
ohhh afiyet olsun....
kızlar merhaba herkese,sabh oğlanı götürdüm kanuni sultan süleyman eğitim ve araştırma hastanesi açolmış annemlerin buraya şu reklamlarda çıkan boshorus city var onun yanına neyse telefonla randevu almıştım o da ne birde orda kuyruğa girdik neyse girdik doktorun yanına muayene etti alerji için test istedi kan verdik sonuçlar 12 de çıkacak dediler ama ben 1 de gidicem kan alırlerken çok ağladı yavrum başladım bende ağlamaya dışardan beni gören çok dominanatsın diye yorum yapar ama çok duygusalım hemşire niye ağlıyorsunuz dedi bende dayanamadım ağlamasına dedim kaç gündür şu yusufun öksürüğü beni mahvetti anne olmak çok zor ya kendim gebersem umurumda değil ama yavrumun bir damla gözyaşı için dünyayı yerinden oynatırm şimdide sters bastı inşallah önemli bişey çıkmaz alerjik çocuk büyütmek çok zor kendimden biliyorum çocukluğum cerrahpaşanın çocuk servisinde geçti.....
anam ne çok yazdım bendede öksürük var sağlık ocağına ilaç yazdırdım ciğerlerim dolmuş antibiyotiğe başladım
çokkk mutluyumm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk allahım en çok istediğim şey olduuuu yaaaaaaaaaaaaa
BRUNO MARS türkiyeye konsere geliyor oley oley oleyyyy tey tey tey:64
ayyyyy halim olsa kalkıp oynucam resmen yaaaaaaaaaa
maroon five konserine gidememiştim okadar üzülmiştim kiiiii en sevdiğim gruptur çünki:43
amaaaa inşallah allah izin verirseee hastalık kaza bela olmazsaaa bekle beniiii BRUNO MARSSSSSSSSSSS
AYYYY halay çekesim var yaaaaaaa:64
bu arada aslıcım bundan sonraki günler beni izinli sayın gelebilirim gelmeyebilirimde yani
kızlar sonuçlarımızı aldık çok sevindim alerji yok ama astım tanısıda konmadı ama astıma benzer belirtiler var dedi doktor enfeksiyon çıktı kanında antibiyotik verdi,o kadar sevindim ki çocuk sevindircem mesela benim besin alerjim var yumurta,salça,çilek ev akarları,polen hep burnum akar yaz kış hep beni görenler gripmisin derler oğlumda olmadığı için çok sevindim bu dünyada en önemli şey sağlık allah sağlığımızı elimizden almasın...
yaaa benim güzel bi haberim vardıı sölemeyi unuttum kuzenim sınav sonuçlarımı öğrenmiştiiii 3 dersten büt. kalmışımmm anayasa birincisi tabiki onu bekliyodum yaaa ama olsunn 5 dersten geçmişimmm çok şükür çünki hepsi çok kötü geçmişti sınavlarımın bukadarını bile beklemiyodummm çok mutlu oldummmmmm
selam, burdayim gecmisi okuyordum canim. Diyeti bozmadim, 5,gundeyim. hala karnim agriyor gecmedi yaaaa
zaten birsey yiyesim yok, diyetteyim diye zorla yiyorum.
sen naptin? ya birsey dicem, kabagi pisirip 2 gun yiyorsun, belki ondan tadi iyi gemiyordur, gunluk taze olarak haslamayi dene canim. hem daha lezzetli ve vitaminli olur.
ayy millet ne güzel foto çektiriyoda dolduruyo facesini fotolarla. kıskanıyorum vallabide bunla yetinmeyip bahane buluyorum görmemiş gitmiş nerde foto çektirmiş,ne reklam yapıyosun huleynn tarzında ya ben zayıflasam bile yine foto çektirmem ki poz veremiyorum yaa
kız idare notunuzu verseydide öyle konuşsaydınız
çok sevindim tartıda güzel olayların olmasına canım
canım artık notlarımızı idare vermiyor diye biliyorum. valla not için ben sessiz kalamam. biliyorum üstümüze gelecekler ama inan ses çıkarınca daha kıymetli oluyorsun.tınnn tınnn.. sinir oldular ya bana yeter.bize karne günü neler çektirdiler ya herşeyden son gün haberimiz oluyor. üff köyde bundan iyyiydim ya. tek başıma amirde memurda hizmetlide bendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?