Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

seni özlüyyyyceeğğğzzzzzz

slm kızlar nbr
komşular vardı yeni gittiler
geçmişe bakıp geleyim

valladaa süperim 64,5 oldum alii kaptağğnnn elenmiycem yaşasın ki. daha cumaya kadar veririm ki ben ohoo ooo
onun dışında kabak şeysi yapıyorum ilk yediğimde sorun olmuyo diğer öğünde biraz öghh geliyo. bide 6 öğün yapamıyorum 3 e düştü kabak tok tutuyo üstüne bide sıcak su olunca patlıcak gibi oluyorum. yarın bi gelsede dondurma yesem tek tesellim o. yoksa kaçamak yapardım bugün sen nasılsın?

yok canım öyle yazmış takıma ne için bilmiyorum

bu arada dün hiç giremedim kızlar ya sinirden keyifmi kaldı benimkinle konuştum gitmekten bahsedince paçaları tutuştu tamam bu son flnlar

eee gitmeyecek mi şimdi

ay kızlar çok heyecanlıyım düğün için saçlarımı nasıl yaptırsam,kırık fön düşünüyorum .............

toplu saç sevmiyorum.................

eğer çok oynarsan saç kalmaz gecenin sonuna doğru

süpersin canım tebrik ederim seni
ben iyiyim cuma günkü sıkıntı kalmadı çok şükür
bugün okulda bütün belgeleri teslim ettim artık 2 hafta boş boş otururuz
bu arada ben ifadeleri koyamıyorum neden

hellooo.. çok mutluyumm. bugün okulda toplantımız vardı. bizde içimizde idareye karşı ne var ne yok söledik. ve hemen hemen herkeste destek oldu biz konuşurken.idare biraz gıcık oldu ama.. olsun ooh sefam olsuunnnn. yendik şişirdik dolma da yaptık pişirdik. stresten toplantı sonuna kadar 4 e kadar bişe yemedim. 4 te 1 poğaça 1 dilim kek yedim.çay içtim şekersiz. şimdide 1 muz yedim. akşam oldu zaten bugün toplasan 700 jalori etmez yediklerim . birazdan salata yerim belkimm.

enemmm prenseste burdaymış diyet nasıl gidiyo?

selam, burdayim gecmisi okuyordum canim. Diyeti bozmadim, 5,gundeyim. hala karnim agriyor gecmedi yaaaa

zaten birsey yiyesim yok, diyetteyim diye zorla yiyorum.

sen naptin? ya birsey dicem, kabagi pisirip 2 gun yiyorsun, belki ondan tadi iyi gemiyordur, gunluk taze olarak haslamayi dene canim. hem daha lezzetli ve vitaminli olur.

geçmiş olsun canım bir daha. arkadaşında anlayışlıdır hasta olduğun için gidemedin keyfinden değil ya

aslııııııııııııııııı kız sen gene neyi taktın bu kadar kafana
geçmiş olsun canımda sen çok hassas bi kızsın kendine zarar veriyo bu hassaslık ona göre

canım valla bi olay olmadı yeni bişey yok yani ama bilinçaltım neyi taktırdı bana bilmiyorum
kız bu benim iyi halim yine anlatıyorum bişeyleri eskiden tamamen kapalı kutuydum hiç anlatmazdım

fatoşummm canımm nerdesinnn haydee gel artıkk :)))
çok ösledimmm senii yaaaaaa

ya beni

he heee tartıldım bugün dayanamadım.. ve güzel gelişmeler gördüm meaşallahh

kız idare notunuzu verseydide öyle konuşsaydınız
çok sevindim tartıda güzel olayların olmasına canım

aah canım biz unuttuk sanıyoruz ama bilinçaltında hepsi saklanıyor malesef

hoş geldin kaptan burdayız:))))

canım kusura bakma arkadaşlar gelince yazamadım

canım geçmiş olsun ikinizede bi bırakmadı hastalık peşinizi allah acil şifalar versin canım

o kim kıızzz

bu arada aslıcım bundan sonraki günler beni izinli sayın gelebilirim gelmeyebilirimde yani

şimdi geliyon mu gelmiyonmu gülçincim ayseni izinli yaz canım

çok sevindim canım

tebrik edrim canım

soğuk soğuk iyi geliyo böle geçenlerde deneme amaçlı yapiim dedimde bi türlü soğumadı öle yemek zorunda kaldım midem bulandı. şimdi bütün kabaklarımı bitirdim suyumu içiyorum sabaha kadar uyumam dondurma yicem diye sabah 6 da yerim vallaa

ayy millet ne güzel foto çektiriyoda dolduruyo facesini fotolarla. kıskanıyorum valla bide bunla yetinmeyip bahane buluyorum görmemiş gitmiş nerde foto çektirmiş,ne reklam yapıyosun huleynn tarzında ya ben zayıflasam bile yine foto çektirmem ki poz veremiyorum yaa

sen beni ekledin mi kızz...

kız idare notunuzu verseydide öyle konuşsaydınız
çok sevindim tartıda güzel olayların olmasına canım

canım artık notlarımızı idare vermiyor diye biliyorum. valla not için ben sessiz kalamam. biliyorum üstümüze gelecekler ama inan ses çıkarınca daha kıymetli oluyorsun.tınnn tınnn.. sinir oldular ya bana yeter.bize karne günü neler çektirdiler ya herşeyden son gün haberimiz oluyor. üff köyde bundan iyyiydim ya. tek başıma amirde memurda hizmetlide bendim.

ooo herkes gelmiş gitmiş kimse kalmamış bende gidim sofrayı kurim bari bizim adam gelir şimdi açlıktan öldüm diye
hazır olsun bari

bende hep ondan korkuyordum alışmışım kendi kendimi yönetmeyi erzurumda şimdi müdürüm olcak nasıl olur diye allahtan bir sorun yaşamadım inş bundan sonrada yaşamam bizim okul müdür atamalarına açılmış yeni gelen iyi olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…