- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #31.621
seher ve aslıcım kaşıntı akşam çok artıyor ve daha çok kızarıyor ve yayıldı ve yanıyor nedir bu avuç içi kadar dizlerimde ki
seher ve aslıcım kaşıntı akşam çok artıyor ve daha çok kızarıyor ve yayıldı ve yanıyor nedir bu avuç içi kadar dizlerimde ki
kızlar yarın ne yicem bilmiyorum ama az yemeğe çalışıcam çok sıkı bir şekilde başlamam lazım artık
öpüyorum sizi kocaman ablam geçicek pcye çıkmam lazım hepinize iyi geceler fıstıklar:87:
iyi geceler milletttttttt
iyi geceler nasilsin??
ya canim sen 29 kiloya yakin vermisin kac ayda verdin bukadar kiloyu?? ayrica hedefinede az kalmis masallah
19 kız ne 29 u:))) hedefime 9 kilo kaldı artık kagnı hızıyla gidiyorum ama((((( 6-7 ayda verdim sonraysa durdu
aman 19 isteeeolsun toplam 29 vermek istiyorsun zaten dimi ins verirsin canim .Metobolizma calistirmak icin spor yapmayi dene canim.
evt çarşamba yürüyüşe başlıyorum.zaten 10 güne kadar izmire gitcem.izmire gitmeden kilo vermesem bile karnımın şişkinliği insin yeter.yemiyorum da doğru ama şişkinlik oluyo bende bu aralar.
10 gunun kaldiysa, isvec diyetine basla 13 gun suruyor, 2-3 kiloda bu diyetten verirsin, bide yuruyuste yapiyorsun o gitsin kilolarrrr
isveç diyeti miii nasıl oluyor ki araştırıyım bi:)
ayyy ben az önce bi kaçamak yaptım oğlanın çikolatalı gofretini yedim dayanamadım o yerken
iyi akşamlar kızlar anca girebildim uyuyodum kusura bakmayın
çok yedim ewe gelince kaçırdım ayarı yazmıyım şimdi burda
çok pişmanım yarın daha sıkı bir diyete gircem ne diyetine giriyim kızlar napıyım
arastir bakalim. ac kalmiyorsun hic. ayrica 3 kilo kesin verecegini dusunuyorum . belkide daha fazla verirsin.
arastir bakalim. ac kalmiyorsun hic. ayrica 3 kilo kesin verecegini dusunuyorum . belkide daha fazla verirsin.
şükürler olsun Allahımmmm 5 saatçik kaldı.oda göz açıp kapayana kadar geçer. & olsun hemencik tartılcam bakalım işe yaramış mı
ouyy kıyamam ben ona.bnm çocuğum olsa evden dışarı çıkarmam herhalde nazar değcek diye
geçmişe yumuluyum dedim. çok iyiyim biraz önce ilk kabağımı yidim. sarımsak koymak daha bi yenilesi yaptı. ananeme gitcemişiz kabağımıda yanımda götürcemde içinde yoğurt olduğu için ekşir mi acaba gidesiye kadar:44: sen nasılsın?
darısı başımıza......he heee tartıldım bugün dayanamadım.. ve güzel gelişmeler gördüm meaşallahh
şükürler olsun Allahımmmm 5 saatçik kaldı.oda göz açıp kapayana kadar geçer. & olsun hemencik tartılcam bakalım işe yaramış mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?