- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.221
Hoşgeldin cnm .Merhabalar ben 32 yaşında 2 çocuk annesiyim
84 kiloyum şu an boyum 158 ne maşallah 65 olmak istiyorum
Tubi menu icin ayri baslik acti orada paylasiyoruz ilk sayfaya ekledi oradan görebilirsin haberin var zannediyordum sen gormedin mi fistikMenü hiç görmedim başka yerde mi paylaşılıyor
Hosgeldin canimMerhabalar ben 32 yaşında 2 çocuk annesiyim
84 kiloyum şu an boyum 158 ne maşallah 65 olmak istiyorum
Evet kuzumMenü hiç görmedim başka yerde mi paylaşılıyor
Saol kuzumtugbaFB listeyi paylaştım renk düzenlemesi sizde
Zamanla toparlanır canım yeni üyeler vardı onlara ne oldu.Boşuna zorlamışım sanırım
Isler yoğun canım ya salıdan sonra belki rahatlarım.ay ayakkabi aramak da zulum yok nereye baksak begeniyorum 40 numarasini bulduk haydi olmadi baska yere bak
Galiba benim kizin ayaklarida buyuk olacak 4 yasina az kaldi 25 26 numara giyiyor boyuda uzun en son 104 du olctugumde neyse bugun ayagina deniyoruz bu buyuk bu kucuk esim ilerde allah kocasina sabir versin diyorkendi benle az dolanmıyor ayakkabi bulacagiz diye
Ben yapmiyorumbu hafta 1.4 gitti sen neler yapiyorsun bakalim tatli kiz isler nasil gidiyor
Hep koru işallah2 cocuk annesi birine gore gayet guzel harika bir fizik masallah canim
tesekkur ederim kuzum sende bir bakmissin 6 li rakamlara gelmissin zaman cabuk geciyor azimli olalim yeter er yada geç hedefe varacagiz
Insallah gorursun canim
Benim bu hafta cok vermemin bir sebibide gecen cuma odem vardi regli olmustum oda bitince odem de gitti canim tabi bayagida yurudum ikisiyle birlikte bu kadar oldu
Ramazani atlatalim ondan sobra daha kolay verilir sporlari daha rahat yapariz
zaten sunun şurasında ne kaldi ki hedefe 4 kilo gozukuyor asil hedef 60 mi yoksa onun da alti mi
Hadi yaaa .Saol kuzum
Bugün siralama yapma sirasida bizde
Telden yapilir dimi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?