- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.181
Ay canım resmen genç kız olmuşsun çok iyi olmuş vücudun inşallah formunu uzun süre korursunEki Görüntüle 2271904 ilk resimde 66 kiloyum Eki Görüntüle 2271905 ikinci resimde 60 kiloyum.Eki Görüntüle 2271911 Eki Görüntüle 2271912 bu fotolarda akşam çektim 54,7 kiloyum son fotolar bu şekilde çıkıyor smile yaptığım içinyaptım canım tugbaFB @SchonerDuft htc71 melisa- blonde ambition @drdotty @orkide1453 @ELF_LR35 @magickk kızlar bakın hele
İnşallah canım en son 10 sene önce 22 yaşında 55 kiloydum şimdi iki çocuk annesi halimle 55 kiloyumAy canım resmen genç kız olmuşsun çok iyi olmuş vücudun inşallah formunu uzun süre korursun
Tebrik ederim sonunda 80 ler güle güle sizetugbaFB
blonde ambition
htc71
melisa-
ucukgenclik
M MissHayaLet
Kızlarrr 79.3 ciktimmm .
Kilo bildirimi oruçlular için perşembe akşamdı sanırım . Geçen hafta 80.5 yim bu hafta 79.3 .
1,2 kilo gitti çok mutluyumm
Allah kabul etsin canımEzanı bekleyen.mutlu bir mavi
Sagol canım valla açlığım gitti Bi anda çok mutlu oldum sıra 69 daTebrik ederim sonunda 80 ler güle güle size
İki haftada geleceksin bence duraklaman gitti ay çok sevindim senin adınaSagol canım valla açlığım gitti Bi anda çok mutlu oldum sıra 69 da
Iki ay da anca gider bi 10 kilo bence en az o daİki haftada geleceksin bence duraklaman gitti ay çok sevindim senin adına
Harika canım aynen tahmin ettim ondan sordum fotodan mı öyle çıktı acaba diye zatenMesela o fotoda sırt çok geniş çıkmış fotodan kaynaklı normalde bel oyuntusu da belli tabi ama fotodan öyle gözüküyor tabi ben sadece şu an bel için çalışmaya devam edicem ama sporu birakmicam yediğim halde 54 de düştüm onu da anlamış değilim
Kayınvalidem daha zayıflama tamam iyice küçüldün diyor gerçekten baya fark etti özellikle sporla olunca karın kaslarimdan iki çukur varbayramdan sonra devam inşallah
Tebrik ederim canimtugbaFB
blonde ambition
htc71
melisa-
ucukgenclik
M MissHayaLet
Kızlarrr 79.3 ciktimmm .
Kilo bildirimi oruçlular için perşembe akşamdı sanırım . Geçen hafta 80.5 yim bu hafta 79.3 .
Süpersin valla ben de seni tebrik ederimmTebrik ederim canimbende 7 gibi tartilmistim 64.7 cikti 1.4 eksi
Eki Görüntüle 2272128 gecen hafta 66.1 di
Harikasın canımm ya 80leri şutladın artık boşuna moralini bozmuşsun bak ne güzel gitmiş kilolartugbaFB
blonde ambition
htc71
melisa-
ucukgenclik
M MissHayaLet
Kızlarrr 79.3 ciktimmm .
Canim hic olur mu neden veremeyesin yurusle de guzel verilir ben hep yuruyerek verdim simdoye kadar hep yurudumhtc71 çok tebrik ederim canım ya ne güzel veriyonuz ben hiç ümitli değilim yarın için yürüyüşten başka spor yapamıyorum o yüzdende veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?