- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.241
canım dün iftar öncesi kilonu baz alalım sonuçta dün oruçtungünaydın kızlar bu hafta baş ağrısı, şişlik ve kabızlık vardı sahurda regl oldum inş haftaya eksi görcem baya çünkü bu hafta spor yapıcam oruç olmayınca
telde renk düzenlemesini daha rahat yapıyorum desemHadi yaaa .
Yapılır canım renklerde biraz sıkıntı yaşarsın sadece o da belki
listeye girmişsin hayırlı olsun canımgünaydın kızlar bu hafta baş ağrısı, şişlik ve kabızlık vardı sahurda regl oldum inş haftaya eksi görcem baya çünkü bu hafta spor yapıcam oruç olmayınca
grupta hareketlenme olmayınca onlarda ayak uyduruyor bizeZamanla toparlanır canım yeni üyeler vardı onlara ne oldu.
telde renk düzenlemesini daha rahat yapıyorum desem
onlar şimdiden böyle isegrupta hareketlenme olmayınca onlarda ayak uyduruyor bize
Bende eski bir liste bulup onu duzenliyorum hangi renk ise o renk olarak yazıyor
ben yapamıyorum zor geliyor bana
benim bilgisayarda bi sorun mu var bilmiyorum ama burda daha zor yapıyorum
ben yapamıyorum zor geliyor bana
tmm cnm bu hafta sabitim zaten ama diğer haftaya kesin gidecek sözcanım dün iftar öncesi kilonu baz alalım sonuçta dün oruçtun
listenin son halini yayınladım oraya yazarsın
telde gerçekten daha kolayBende eski bir liste bulup onu duzenliyorum hangi renk ise o renk olarak yazıyorama cozdum galiba dun aday listesini yaparken sonuncuyu telden ekledim renkleri de ayarlayabildim
evet cnm sağol oruçla fazlaları verdim iştahımı dizginledim bi de spor yaparsam çok güzel olcaklisteye girmişsin hayırlı olsun canım
sana güveniyoruztmm cnm bu hafta sabitim zaten ama diğer haftaya kesin gidecek söz
Katiliyorum
Gunaydin tatli kizlisteye girmişsin hayırlı olsun canım
grupta hareketlenme olmayınca onlarda ayak uyduruyor bize
Isler yoğun canım ya salıdan sonra belki rahatlarım.
64 ü görmüşsün tebrik ederim . B
Diyeti de bıraktım ama halen 68deyim :) .
sen bilirsin canım ama hedefine ulaşmadan ayrılmana üzülürüm
Canım liste dışı elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalış Cam içindeyken de vakit buldukça gene girerim zaten ama tam düzenli yapamıyorum hem listeyi etkilemiyim hemde menüde paylaşamıyorum zaten ondan bari izinli olarak devam etmeye calisiyim biraz diyorum canımsen bilirsin canım ama hedefine ulaşmadan ayrılmana üzülürüm
tamam kuzum sen nasıl istersen biz senle liste dışında yarışmaya devam edelimCanım liste dışı elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalış Cam içindeyken de vakit buldukça gene girerim zaten ama tam düzenli yapamıyorum hem listeyi etkilemiyim hemde menüde paylaşamıyorum zaten ondan bari izinli olarak devam etmeye calisiyim biraz diyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?