- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.201
Maşallah canım sen az daha sıksan çok daha güzel verirsin yürüyüşte yapıyorsun ek olarak cardio da var çok az daha sabret yemeklere alicaksin mükâfatını@tgb1907
@yellow girl
htc71
melisa-
ucukgenclik
M MissHayaLet
Kızlarrr 79.3 ciktimmm .
Kilo bildirimi oruçlular için perşembe akşamdı sanırım . Geçen hafta 80.5 yim bu hafta 79.3 .
1,2 kilo gitti çok mutluyumm
Yok canım olur mu öyle şey 5 ay önce bana da hayal gibi geliyordu ama bak şimdi 10 sene önceki kiloma dondum. Hayalimizi gerçekleştirebiliriz hepimiz onun için sıkı tutun diyeti ve sporu devam et 3 haftada 2,5 bile verirsin sen.Harika canım aynen tahmin ettim ondan sordum fotodan mı öyle çıktı acaba diye zaten25cm iyi miş benim de az daha incelmesi lazım şimdi 28cm kolum ama genel olarak tabi benim heryerinden biraz daha incelmem ve biraz daha kilo vermem lazım sen harika olmuşsun yaaa 54 bana hayal gibi geliyo
Maşallah canımTebrik ederim canimbende 7 gibi tartilmistim 64.7 cikti 1.4 eksi
Eki Görüntüle 2272128 gecen hafta 66.1 di
Görürsün canım merak etme kaçamak yapma yeter kiKızlar sabah bende 66.9 görsem de bir sevinsem
Sagol.cnm inşallah . Şimdi oruç diye yürüyüşe gidemiyorum ama yapabildiğim kdr cardio yapicam eşimi ikna edersem aralarda akşam yürüyüşe de giderim umarim .Maşallah canım sen az daha sıksan çok daha güzel verirsin yürüyüşte yapıyorsun ek olarak cardio da var çok az daha sabret yemeklere alicaksin mükâfatını
Şükür sonunda kurtuldum ya . En büyük istegimi . Yıllardır 80 e gelip hep inmiyor diye bırakmıştım . Sonunda gitti 80 . Sıra 60 larda yani 70 lerden kurtulma zamaniHarikasın canımm ya 80leri şutladın artık boşuna moralini bozmuşsun bak ne güzel gitmiş kilolar
Bugün zaten çikolata aldım yemeden eve getirdim. Gözümü ve çantamı doldurdum almak bile yetti.Görürsün canım merak etme kaçamak yapma yeter ki
Bravo tebrikler iradeneBugün zaten çikolata aldım yemeden eve getirdim. Gözümü ve çantamı doldurdum almak bile yetti.
Haklısın canım sen söylüyodun yürüdüğünü işe yaramasa bi haftada nerdeyse bi buçuk kilo vermezdin ama ben ilk başlarda ağır spor yaparak çok iyi kilo verdim o da ödem yapmıştı gerçi ama bölgesel bikaç hareket yapmaya bile fırsatım olmadı bu aralar çok sıkıldım hareketli günlerden o yüzden veremedim gibi geliyo ama bakalm yarın sabah neler olcakCanim hic olur mu neden veremeyesin yurusle de guzel verilir ben hep yuruyerek verdim simdoye kadar hep yurudum
Eminim en kısa zamanda 60larda gelcekŞükür sonunda kurtuldum ya . En büyük istegimi . Yıllardır 80 e gelip hep inmiyor diye bırakmıştım . Sonunda gitti 80 . Sıra 60 larda yani 70 lerden kurtulma zamani
Inşallah görürsün canimKızlar sabah bende 66.9 görsem de bir sevinsem
Sağol canım. Yarın 66 görmezsem pazartesi görücem.Bravo tebrikler iradene
Görürsün bence deSağol canım. Yarın 66 görmezsem pazartesi görücem.
Eee tabi insan zayıflamayagörsün hemen dolap değişirhepsini güle güle giy canım
ay büyük numara deyince ünide okurken ev arkadaşımın ayakları senin gibi 40-41 di genelde de unisex spor giyerdi, dışarda unuttuğu zaman ev sahibi kapıya damlardı eve erkek mi geldi diyehadi senin boy uzun o boya 37-38 olmaz zatende arkadaşım boyu 160 dı
Ben yapmiyorumnasılsınız kızlar sessizleşmişsiniz kaçamak yapmıyorsunuz değil mi
Hep koru işallahİnşallah canım en son 10 sene önce 22 yaşında 55 kiloydum şimdi iki çocuk annesi halimle 55 kiloyummarifet korumakta doğru söylüyorsun 1 kilo 2 kilo alsam uzulmem ama spora devam inşaallah
Süpersin valla ben de seni tebrik ederimm
Ayy ne güzel gidiyo kilolarrr
Insallah gorursun canimKızlar sabah bende 66.9 görsem de bir sevinsem
Maşallah canım
Benim bu hafta cok vermemin bir sebibide gecen cuma odem vardi regli olmustum oda bitince odem de gitti canim tabi bayagida yurudum ikisiyle birlikte bu kadar olduHaklısın canım sen söylüyodun yürüdüğünü işe yaramasa bi haftada nerdeyse bi buçuk kilo vermezdin ama ben ilk başlarda ağır spor yaparak çok iyi kilo verdim o da ödem yapmıştı gerçi ama bölgesel bikaç hareket yapmaya bile fırsatım olmadı bu aralar çok sıkıldım hareketli günlerden o yüzden veremedim gibi geliyo ama bakalm yarın sabah neler olcak
Eminim en kısa zamanda 60larda gelcek
HosgeldinMerhabalar ben 32 yaşında 2 çocuk annesiyim
84 kiloyum şu an boyum 158 ne maşallah 65 olmak istiyorum
Hoşgeldiniz aramıza hayırlı olsun. Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde istediğiniz kiloya ulaşırsınız.Merhabalar ben 32 yaşında 2 çocuk annesiyim
1. Sayfada kurallarimiz var kabul edersen sende bize katilabilirsinMerhabalar ben 32 yaşında 2 çocuk annesiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?