Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

MİNİK ADAYLARIMIZ
623. Etap

dugi (///%)B.tarihi : 21/05/2019 B.kilosu :62 H.kilosu: 50
fahriyeaba (///%)B.tarihi:24/05/2019 B.kilo:84 H.kilosu:65
Rabia9071 (///%) B.tarihi:17/05/2019 B.kilo:70 Hedef:50
olvidos (///%) B.tarihi:/16/05/2019 B.kilosu:68 H.kilosu:

D dugi
R Rabia9071 bildirim yapmadıniz kizlar nerelerdesiniz

Çok haklısın canım yaaaa iyiki varsın

Kızlar şu alt karın göbek deliğinin altındaki kısım ne kadar zor gidiyor yaaa hala orası gıcık ediyor beni dün ben kuaföre saç dinimi boyaydım dip sarılarım yapıldı fön çekildi sonrada alışverişe çıktım bir sürü çok güzel şeyler aldım baya alışveriş yaptm ama şu alt karın yuzunden bir kac şeydwn vazgectiklerim oldu orasının birazdaha gitmesi lazım birde her yerden az daha incelmem lazim vucut çok sekilli olmus ama bu sekli ile 1 beden daha küçük olsa çok iyi olacak bu etek mavi olunca göbek nasıl belli oldu bunun siyahını giydim çok güzel oldu siyahını aldım ama böyle kiloya göre renk seçimi yapmak zorunda kalmak istemiyorum artk şu belin altından sonraki yeri yani simit bölgesini yok etmem lazım bu arada bu kendi saçım boyu bukadar saçım da biraz uzamış ondan çıtçıtlar geri taktırsam mı taktırmasam mı kararsız kaldım taktığında bel oyuğuma kadar uzuyo

sıkıntılarımız aynı biliyor musun (kilolarımız yakın olduğu için mi ne )
benimde alt göbek ve üst bacak (diğerleri kör topal idare ediyor da )
çıt çıtların içinde bence şu hali gayet güzel denizde bence kaynakla zorlnanırsın

Olabilir aynen köyü renk giyince yokuluyo ama hem açık renk hem de darsa böyle oluyo yaaa çıtçıt diil kaynak yazacaktım çıtçıt denizde olmaz zaten aynen canım kaynakları taktıysam mı yazacaktım kaynak denizde rahat kendi saçın gibi oluyoda eşim hiç gerek yok artk bende dedi bende kararsız kaldım ondan bazı kıyafettede göbek hic yok gibi oluyo popo kocaman cikiyo nasl vücut şekli ise her kıyafette başka görünüyorum

kuzum bi 5-6 kilo verene kadar açık renk bize cıkss olmaz bi süre daha koyu renk
buz mavisi kot giyme hayalim var benimde bu yaz yada beyaz kot
saçlarına gelince bu boy gayet ideal eşini dinle bence
bende biraz önce bu cicileri aldım
yine siyahtan vazgeçemedim

Saçların gayet guzel canım. Alt karın hareketlerini yap bende bu ara sporu saldım oruç olunca ama regl olucak haftaya başlarım tekrar bakalım.

Saçların gayet guzel canım. Alt karın hareketlerini yap bende bu ara sporu saldım oruç olunca ama regl olucak haftaya başlarım tekrar bakalım.
Evt canım üst bacağım da incelmesi lazım zaten aslında genel incelme lazım 6-7 kilo daha vermem lazım galiba benim

Evt canım üst bacağım da incelmesi lazım zaten aslında genel incelme lazım 6-7 kilo daha vermem lazım galiba benim
Boyun kaç canım senin benim 1,60 ondan 55 istedim ki verdiğim belli olsun öbür türlüsü bana uymuyor idealim bu cunku.

5 kiloda cillop oluruz
Arkadan da yolladim şimdi hatta bi tane de salaş pantolon denedim mesela o salaş ince kumaş olunca karnı sıkmayınca karın hiç yok gibi düzgün oldu karn kısmı çok güzel oldu ama popo ve o üst bacak basen dev gibi oldu onda da dur yüklenirse onu da yukliyim çok zor resim yüklenip bugün biyere anlamadım ilk kez bana böyle denk geldi resim yüklenmemesi ama uğraşıyom girip çıkıp biseyler yapiyom oluyo en son yüklenio

sırt dekolteni sevsinler senin
saçının boyu gayet iyi
Fotodan pek belli diildi sırt dekoltesi nasl gırdün arkası tülden kanatlarimi da gördün bak masum melek olduğumun kanıtı kanatlarım var arkdan daha belli belimin ince olduğu ama sanırım tüm ağırlık o koca popo dan geliyor olmalı ahaha

Saclarin gayet guzel duruyor fistik o alt karin benim de biraz vardi ama kilo verdikçe gitti canim biraz daha versen orasida eriyecek
Gule gule kullan tubicim

AYNEN BENDE DÜN SALAŞ PANTOLON DENEDİM SONUÇ HÜSRAN DEDİM TUĞBA BOŞVER SEN BİRAZ DAHA KOT PANT. TAKIL (caps lock açık kalmış büyük harf yazmayı hiç sevmem aslında )

Ben külyutmazım benden bişey kaçmaz
sırt dekoltesi en sevdiğim
belinin inceliği gerçekten arkadan çok belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…