- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.281
Çok haklısın canım yaaaaNiye kararsız kaldin canım sen ya sabit çıktın diye mi moralin bozuldu pazartesi eksi çıkarsın bı kendine gel bakalım hadi az kaldin 63 tesin bir kilo kaldı 62 ye 58 4 kilo haftada 800 gram bile versen 4 haftada 3200 yapar çok sıkarsan zaten her türlü verirsin salma kendini canım
Canim bak ben geçen hafta arti bile cikmistim bunlardansa kalman cok daha iyi olduÇok haklısın canım yaaaaiyiki varsın
sıkıntılarımız aynı biliyor musun (kilolarımız yakın olduğu için mi neKızlar şu alt karın göbek deliğinin altındaki kısım ne kadar zor gidiyor yaaahala orası gıcık ediyor beni dün ben kuaföre saç dinimi boyaydım dip sarılarım yapıldı fön çekildi sonrada alışverişe çıktım bir sürü çok güzel şeyler aldım baya alışveriş yaptm ama şu alt karın yuzunden bir kac şeydwn vazgectiklerim oldu orasının birazdaha gitmesi lazım birde her yerden az daha incelmem lazim vucut çok sekilli olmus ama bu sekli ile 1 beden daha küçük olsa çok iyi olacak bu etek mavi olunca göbek nasıl belli oldu bunun siyahını giydim çok güzel oldu siyahını aldım ama böyle kiloya göre renk seçimi yapmak zorunda kalmak istemiyorum artk şu belin altından sonraki yeri yani simit bölgesini yok etmem lazım bu arada bu kendi saçım boyu bukadar saçım da biraz uzamış ondan çıtçıtlar geri taktırsam mı taktırmasam mı kararsız kaldım taktığında bel oyuğuma kadar uzuyoEki Görüntüle 2272311
Olabilir aynensıkıntılarımız aynı biliyor musun (kilolarımız yakın olduğu için mi ne)
benimde alt göbek ve üst bacak (diğerleri kör topal idare ediyor da)
çıt çıtların içinde bence şu hali gayet güzel denizde bence kaynakla zorlnanırsın
kuzum bi 5-6 kilo verene kadar açık renk bize cıkss olmaz bi süre daha koyu renkOlabilir aynenköyü renk giyince yokuluyo ama hem açık renk hem de darsa böyle oluyo yaaa çıtçıt diil kaynak yazacaktım çıtçıt denizde olmaz zaten aynen canım kaynakları taktıysam mı yazacaktım kaynak denizde rahat kendi saçın gibi oluyoda eşim hiç gerek yok artk bende dedi bende kararsız kaldım ondan bazı kıyafettede göbek hic yok gibi oluyo popo kocaman cikiyo nasl vücut şekli ise her kıyafette başka görünüyorum
Saçların gayet guzel canım. Alt karın hareketlerini yap bende bu ara sporu saldım oruç olunca ama regl olucak haftaya başlarım tekrar bakalım.Kızlar şu alt karın göbek deliğinin altındaki kısım ne kadar zor gidiyor yaaahala orası gıcık ediyor beni dün ben kuaföre saç dinimi boyaydım dip sarılarım yapıldı fön çekildi sonrada alışverişe çıktım bir sürü çok güzel şeyler aldım baya alışveriş yaptm ama şu alt karın yuzunden bir kac şeydwn vazgectiklerim oldu orasının birazdaha gitmesi lazım birde her yerden az daha incelmem lazim vucut çok sekilli olmus ama bu sekli ile 1 beden daha küçük olsa çok iyi olacak bu etek mavi olunca göbek nasıl belli oldu bunun siyahını giydim çok güzel oldu siyahını aldım ama böyle kiloya göre renk seçimi yapmak zorunda kalmak istemiyorum artk şu belin altından sonraki yeri yani simit bölgesini yok etmem lazım bu arada bu kendi saçım boyu bukadar saçım da biraz uzamış ondan çıtçıtlar geri taktırsam mı taktırmasam mı kararsız kaldım taktığında bel oyuğuma kadar uzuyoEki Görüntüle 2272311
Evt canım üst bacağım da incelmesi lazım zaten aslında genel incelme lazım 6-7 kilo daha vermem lazım galiba benimSaçların gayet guzel canım. Alt karın hareketlerini yap bende bu ara sporu saldım oruç olunca ama regl olucak haftaya başlarım tekrar bakalım.
5 kiloda cillop oluruzEvt canım üst bacağım da incelmesi lazım zaten aslında genel incelme lazım 6-7 kilo daha vermem lazım galiba benim
Boyun kaç canım senin benim 1,60 ondan 55 istedim ki verdiğim belli olsun öbür türlüsü bana uymuyor idealim bu cunku.Evt canım üst bacağım da incelmesi lazım zaten aslında genel incelme lazım 6-7 kilo daha vermem lazım galiba benim
sırt dekolteni sevsinler seninEki Görüntüle 2272330
bu da arkadan dün gece çekildi
Burada o kadar kötü durmuyor aslında.Eki Görüntüle 2272330
Arkadan da yolladim şimdi hatta bi tane de salaş pantolon denedim mesela o salaş ince kumaş olunca karnı sıkmayınca karın hiç yok gibi düzgün oldu karn kısmı çok güzel oldu ama popo ve o üst bacak basen dev gibi oldu onda da5 kiloda cillop oluruz
Fotodan pek belli diildi sırt dekoltesi nasl gırdün arkası tüldensırt dekolteni sevsinler senin
saçının boyu gayet iyi
Saclarin gayet guzel duruyor fistik o alt karin benim de biraz vardi ama kilo verdikçe gitti canim biraz daha versen orasida eriyecekKızlar şu alt karın göbek deliğinin altındaki kısım ne kadar zor gidiyor yaaahala orası gıcık ediyor beni dün ben kuaföre saç dinimi boyaydım dip sarılarım yapıldı fön çekildi sonrada alışverişe çıktım bir sürü çok güzel şeyler aldım baya alışveriş yaptm ama şu alt karın yuzunden bir kac şeydwn vazgectiklerim oldu orasının birazdaha gitmesi lazım birde her yerden az daha incelmem lazim vucut çok sekilli olmus ama bu sekli ile 1 beden daha küçük olsa çok iyi olacak bu etek mavi olunca göbek nasıl belli oldu bunun siyahını giydim çok güzel oldu siyahını aldım ama böyle kiloya göre renk seçimi yapmak zorunda kalmak istemiyorum artk şu belin altından sonraki yeri yani simit bölgesini yok etmem lazım bu arada bu kendi saçım boyu bukadar saçım da biraz uzamış ondan çıtçıtlar geri taktırsam mı taktırmasam mı kararsız kaldım taktığında bel oyuğuma kadar uzuyoEki Görüntüle 2272311
Gule gule kullan tubicimkuzum bi 5-6 kilo verene kadar açık renk bize cıkss olmaz bi süre daha koyu renk
buz mavisi kot giyme hayalim var benimde bu yazyada beyaz kot
saçlarına gelince bu boy gayet ideal eşini dinle bence
bende biraz önce bu cicileri aldım
yine siyahtan vazgeçemedim
Eki Görüntüle 2272330
AYNEN BENDE DÜN SALAŞ PANTOLON DENEDİM SONUÇ HÜSRANArkadan da yolladim şimdi hatta bi tane de salaş pantolon denedim mesela o salaş ince kumaş olunca karnı sıkmayınca karın hiç yok gibi düzgün oldu karn kısmı çok güzel oldu ama popo ve o üst bacak basen dev gibi oldu onda dadur yüklenirse onu da yukliyim çok zor resim yüklenip bugün biyere anlamadım ilk kez bana böyle denk geldi resim yüklenmemesi ama uğraşıyom girip çıkıp biseyler yapiyom oluyo en son yüklenio
Ben külyutmazım benden bişey kaçmazFotodan pek belli diildi sırt dekoltesi nasl gırdün arkası tüldenkanatlarimi da gördün bak masum melek olduğumun kanıtı kanatlarım var arkdan daha belli belimin ince olduğu ama sanırım tüm ağırlık o koca popo dan geliyor olmalı ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?