- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.301
Canım benim sırtım hiç yaglanmiyor ondan sırtım ful açık olsa daha da iyi görürsün dümdüz oluyor hiç et çıkıntısı yada kalınlığı olmuyor sirtta onun alti da bel de içe dogru zaten ince o kısımlar arkadan direk popo çıkıyor benim arkadan iyi oluyorum ama öne dönünce onden basen bölgesi etli canım bide dar giyersem alt karın simit bölümünün olduğu yer var yani aslında işte diyorum ya bu fotodan daha belli direk bölgesel yer diil de genel bir incelme gerekli yani bana direk 1 beden daha incelsem çok iyi olcakBurada o kadar kötü durmuyor aslında.
saol kuzum 2 haftayı bulurmuş gelmesiSaclarin gayet guzel duruyor fistik o alt karin benim de biraz vardi ama kilo verdikçe gitti canim biraz daha versen orasida eriyecek
Gule gule kullan tubicim
Dur ben atcam o salaş pantolonluyuAYNEN BENDE DÜN SALAŞ PANTOLON DENEDİM SONUÇ HÜSRANDEDİM TUĞBA BOŞVER SEN BİRAZ DAHA KOT PANT. TAKIL (caps lock açık kalmış büyük harf yazmayı hiç sevmem aslında )
Insallahsaol kuzum 2 haftayı bulurmuş gelmesi
kızımın sene sonu gösterisi var orda g,yme hedefim bakalım inşallah beğenirim
ahaha iyi uykular canımBen uykusuzum biraz uyuyup gelirim kizlar
gece 4 de yattim sabah da 9 da uyandim yetmedi kizim uyurken bende uyuyuverem azıcıkgozlerim kapaniyor
Hiç kaş kaldırmaahaha iyi uykular canım
Kızlar şu alt karın göbek deliğinin altındaki kısım ne kadar zor gidiyor yaaahala orası gıcık ediyor beni dün ben kuaföre saç dinimi boyaydım dip sarılarım yapıldı fön çekildi sonrada alışverişe çıktım bir sürü çok güzel şeyler aldım baya alışveriş yaptm ama şu alt karın yuzunden bir kac şeydwn vazgectiklerim oldu orasının birazdaha gitmesi lazım birde her yerden az daha incelmem lazim vucut çok sekilli olmus ama bu sekli ile 1 beden daha küçük olsa çok iyi olacak bu etek mavi olunca göbek nasıl belli oldu bunun siyahını giydim çok güzel oldu siyahını aldım ama böyle kiloya göre renk seçimi yapmak zorunda kalmak istemiyorum artk şu belin altından sonraki yeri yani simit bölgesini yok etmem lazım bu arada bu kendi saçım boyu bukadar saçım da biraz uzamış ondan çıtçıtlar geri taktırsam mı taktırmasam mı kararsız kaldım taktığında bel oyuğuma kadar uzuyoEki Görüntüle 2272311
Vuhuuuu
1.62 cm bende inebilirsem 57 ye filan istiyorum yaniBoyun kaç canım senin benim 1,60 ondan 55 istedim ki verdiğim belli olsun öbür türlüsü bana uymuyor idealim bu cunku.
Ahaha hiç aklima gelmedi dermisim için fesat kizimHiç kaş kaldırmaondan degil uykusuzlugumun sebebi
kocam evde yoktu gececiydi bende hic uyumadim bekledim sahuru yaptim tek basima
Kesinlikle kardashian ile kapışırsınız
Vuhuuuupopolara gel çok iyi olmuşsun canım ya alt karnını kafaya takma daha bi 3 kilo uçurunca o da uççak saçının boyuda çok iyi bence
Pantolon un arka kismi çok güzel durmuş
Ondan mi emojinin kasi gozu ayri oynayanini seçtin tubiAhaha hiç aklima gelmedi dermisim için fesat kizim
Seviyorum canım bide kilo verdikçe az daha gidiyor zaten basen kısmı gitse o da daha azcık daha küçülmüş olucak zaten ama seviyorum şeklini filan yani basen ve bacak incelse daha çok sevicemKesinlikle kardashian ile kapışırsınız
Sen seviyorsun popoyu ama dimi
Sen istikrarını koru canım bak 12 kiloyu nasıl verdin kalanlarda öyle gitçek o zaman karnında dümdüz olcak bacaklarda incelcek ama şu anda çok iyisin ya ne sorcam geçen gün konuşuyodunuz kol ölçülerinizi iki kolunuzda aynı ölçümüsağol canım benim haha bel karın gittikçe popolar göğüsler çıkıyor iyice benim alt karın zor gitsede genwde ilk halime gore çok azaldı hatta bu morelimi bozan belirgin hali diye attım bu tarz şeyler de kötü duruyor ama koyu renkde ve sıkı olmayan şeylerde belli olmuyo fazla artk yani bu kadar girdiye daha kilo versem bu kalanda gidecek doğru söylüyorsun canım bide bacaklarımı da devam edip inceltsem daha da güzel olur aslında en az 5kilo şart
Sağol canım benim inşallah sizin sayenizde başarıcamPantolon un arka kismi çok güzel durmuşaynen canım üst bacak alt karın ve biraz popodan gitse gayet güzel olur.
Sanmam canım ölçmedim ama kesin diildir çünki vücudun bir tarafı diğer inden büyük olur eşit olmaz bu herkesde boyledir bacak kol her taraf sağ ve sol da fark olur eşit olmaz canımSen istikrarını koru canım bak 12 kiloyu nasıl verdin kalanlarda öyle gitçek o zaman karnında dümdüz olcak bacaklarda incelcek ama şu anda çok iyisin ya ne sorcam geçen gün konuşuyodunuz kol ölçülerinizi iki kolunuzda aynı ölçümü
Haklısın canım yüzün bile iki tarafı aynı değil deniyo ama herkeste aynımı acaba dedim benim sol tarafım daha ince sağ tarafım daha kalın bacaklarımda da fark vardı ama düzeldi şimdi kollarımda çok bariz fark ediyorum biri 26 biri 27 bazı eşyalarımın sağ kolu sıkıyo solda hiç bişey yokSanmam canım ölçmedim ama kesin diildir çünki vücudun bir tarafı diğer inden büyük olur eşit olmaz bu herkesde boyledir bacak kol her taraf sağ ve sol da fark olur eşit olmaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?