Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım ben hep soldan ölçüyorum açıkçası sağ kolu hiç ölçmedim ama öyle oluyo diye diye tahminim öyledir benimkide ama bakâyim merak ettim kıyafetlerde fark hissetmedim ben koldan ama mesela bacak da olduğum de direk 1-2 cm fark vardı

M MissHayaLet tugbaFB foto hem yakından hemde pantolon modelinden olduğun dan büyük duruyor tğb zaten sen de biliyosun o modeller baya popoyu büyük yapiyo ben size zaten en kilomu fazla göster kıyafetli fotolardan attım normalde popo yapım dışa doğru çıkıntılı ama ole çok çok da büyük diil bakın şimdi ev halimden atayım bitane şortu yandan ve arkadan popom da bacağım da tam belli burda kızlar

Ay hadi ya bir iki santim mi fark oluyodu yalnız değilim o zaman ölçtüğünde etiketle beni canım merak ettim
!!! kızlar lütfen ama lütfen cuma günü paylaşım saatlerine dikkat edelim !!!
Ay kaptanım bi an paylaşmama rağmen korktum ünlemlerinden bida paylaşıyım mı

Ayyy shakiraya benzettim seni ya valla tam onun gibisin

*** 14. Takım 623. Etap ***

ELF_LR35 (90.8///%)
Yellow girl (63.6///%) sabit
htc71 (66.1/64.7/1.4/%2.12)
Mavi95 (80.5/79.3/1.2/%1.49)
berkas (64.2/64.0/0.2/%0.31)
ucukgenclik (68,1/67.8/0.3/%0.44)
orkide1453 (61.0///%)sabit

14.Takım Ortalaması : %

Yalniz kalıcam herkes hedefe yakın dedim üye yağdı ne güzel

Ay hadi ya bir iki santim mi fark oluyodu yalnız değilim o zaman ölçtüğünde etiketle beni canım merak ettim

Ay kaptanım bi an paylaşmama rağmen korktum ünlemlerinden bida paylaşıyım mı
ya kız gülme şimdi birazdan çıkıcam listeyi paylaşıp çıkmak varken telefondan dakika başı paylaşım yapılmışmı diye kontrol etmek sıkıntı
hele bide işin çıkar ve 8 e kadar listeyi paylaşmazsan yandın
bu hafta yaptın bildirinimi haftaya ayağını denk al korktuysan

her kıyafette başka bi vucut allahım

burda da boşver kilo felan verme mezun edelim seni diyesim geldi

Ayyy shakiraya benzettim seni ya valla tam onun gibisin
Sağol canım yaaa niyey se çok benzetiyorlar gerçekten kızım doğmadan önce çalışırken iş arkadaşlarım filan hep derdi yakın arkadaşlarım da hep diyodu ozman tam bu kiloda hamile kalmıştım bu kilo da yada daha aşşağı da isem benzetiyorlar boyda ayanı sayılır zaten iş arkadaşlarım yüzün bile benziyo diyodu gerçi ben yüzümü pek benzetemedim ama bilmiyorum benziyomu suratın da

Canım popo ve bacaklar inceldi mı tamamsin bence birde 58 e düş öyle bak duruma 3 kilo bile fark ediyor

her kıyafette başka bi vucut allahım

burda da boşver kilo felan verme mezun edelim seni diyesim geldi
Canım ilk fotoda sana yazdım ya işte ben her kiyafette baska oluyorum diye bende şoktaym kendime mağazada denerken beynim yanıyo bir giyiyorum bune 10 kilo fazlam var sani diye çıldiriyom öbürünü giyiyorum oo iyi ya o öle göstermiş 2-3 versem tamam diyorum sonra başka şey giyiyorum sanki tam formumdayım kilo vermesem de olur çok değişik vücut anlamadım ama yemin ederim bende şoktayım Allah dan fotolar dün ve bugüne ait ondan ojeler den saçlardan ve telefonun modelinden belli her fotoda üçü de aynı canım aldığım iki elbise var onları giyip çeksem şok olursun onlarda da karnım dümdüz çok güzel ince oldum hemn ikisinide aldım ondan bu nasl buluttur her kıyafette başka kilo gibi oluyorum ben özellik le siyah ve beyaz arası bende sanki tam 10 kilo oynuyor

Haklısın canım herşeyin uyulması gereken bi kuralı var madem burdayız senin zor durumda kalmaman için herkesin görevini yerine getirmesi lazm
Ahahahha yok yok ben cuma sabah uyandığım gibi tartılma üzerine endeksleniyorum tek şartım wc yi beklemek o kadar yoksa bi kere dedirtmedim yani kilon ne diye
Benziyosun ama canım göz yapın dudaklarının inceliği filan yüzünde benziyo ama ana hatlarla saç rengin vücut yapın tabi boyun bende benzettim seni

Canım popo ve bacaklar inceldi mı tamamsin bence birde 58 e düş öyle bak duruma 3 kilo bile fark ediyor
Kesinlikle canım boyumuz zaten kısa ya bizde 2- 3 kilo bile ciddi fark yapiyo ondan bende 58 de durumuma bakarım diyorum ama kesinlikle 58 e inmem gerek bacaklarımı daha ince karnımı da düm düz istiyorum canım ondan 5 şart yani ama popo dan memnunum yani hatta düz yada daha ufak olsa idi sguat yapardım böyle olsun pompom diye düzenli sguat yapardım ama zaten kendinden yapısı böyle diye sguat la popo çıkartmaya ihtiyacım olmadı ama bacaklarım daha ince olsun istiyorum kesinlikle bacaklar inceldikçe güzelleşiyor canım senin bacakların incecik çok güzel olmuş maşallah

Teşekkürler kuzum seninde yakında böyle incecik olacak inşallah Ben bacak için bisiklet cardio ve Leslie yapmıştım. Ama bisiklet çok işime yaradı her gün en az 40 dk çalıştım ve bölgesel yaptim iç bacak için sumo Squat yapıyorum hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…