- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.321
Canım ben hep soldan ölçüyorum açıkçası sağ kolu hiç ölçmedim ama öyle oluyo diye diye tahminim öyledir benimkide ama bakâyim merak ettim kıyafetlerde fark hissetmedim ben koldan ama mesela bacak da olduğum de direk 1-2 cm fark vardıHaklısın canım yüzün bile iki tarafı aynı değil deniyo ama herkeste aynımı acaba dedim benim sol tarafım daha ince sağ tarafım daha kalın bacaklarımda da fark vardı ama düzeldi şimdi kollarımda çok bariz fark ediyorum biri 26 biri 27 bazı eşyalarımın sağ kolu sıkıyo solda hiç bişey yok
Ondan mi emojinin kasi gozu ayri oynayanini seçtin tubibugin de yalnizim tek basima iftar sahur yapacagim
Evet kuzum
Ilk sayfaya linki attim
Senide etiketlemistim ama gözünden kacmis sanirim
Ay hadi ya bir iki santim mi fark oluyodu yalnız değilim o zamanCanım ben hep soldan ölçüyorum açıkçası sağ kolu hiç ölçmedim ama öyle oluyo diye diye tahminim öyledir benimkide ama bakâyim merak ettim kıyafetlerde fark hissetmedim ben koldan ama mesela bacak da olduğum de direk 1-2 cm fark vardı
Ay kaptanım bi an paylaşmama rağmen korktum ünlemlerinden!!! kızlar lütfen ama lütfen cuma günü paylaşım saatlerine dikkat edelim !!!
Ayyy shakiraya benzettim seni ya valla tam onun gibisinM MissHayaLettugbaFB foto hem yakından hemde pantolon modelinden olduğun dan büyük duruyor tğb zaten sen de biliyosun o modeller baya popoyu büyük yapiyo ben size zaten en kilomu fazla göster kıyafetli fotolardan attım normalde popo yapım dışa doğru çıkıntılı ama ole çok çok da büyük diil bakın şimdi ev halimden atayım bitane şortu yandan ve arkadan popom da bacağım da tam belli burda kızlar
Eki Görüntüle 2272355
Yalniz kalıcam herkes hedefe yakın dedim üye yağdıMİNİK ADAYLARIMIZ
623. Etap
dugi (///%)B.tarihi : 21/05/2019 B.kilosu :62 H.kilosu: 50
fahriyeaba (///%)B.tarihi:24/05/2019 B.kilo:84 H.kilosu:65
Rabia9071 (///%) B.tarihi:17/05/2019 B.kilo:70 Hedef:50
olvidos (///%) B.tarihi:/16/05/2019 B.kilosu:68 H.kilosu:
@dugi
@Rabia9071 bildirim yapmadıniz kizlar nerelerdesiniz
ya kız gülme şimdi birazdan çıkıcam listeyi paylaşıp çıkmak varken telefondan dakika başı paylaşım yapılmışmı diye kontrol etmek sıkıntıAy hadi ya bir iki santim mi fark oluyodu yalnız değilim o zamanölçtüğünde etiketle beni canım merak ettim
Ay kaptanım bi an paylaşmama rağmen korktum ünlemlerindenbida paylaşıyım mı
Bn de öleydim. Zararlı şeyleri bırakıp spor yapınca kilo dursa da gidiyor . Eğer almak istemiyorsan yediğin gün iki kat spor yap almazsınKızlar ben verip verip bir daha alıyorum istikrarı saglayamiyorum sıkıntım bu
her kıyafette başka bi vucut allahımM MissHayaLettugbaFB foto hem yakından hemde pantolon modelinden olduğun dan büyük duruyor tğb zaten sen de biliyosun o modeller baya popoyu büyük yapiyo ben size zaten en kilomu fazla göster kıyafetli fotolardan attım normalde popo yapım dışa doğru çıkıntılı ama ole çok çok da büyük diil bakın şimdi ev halimden atayım bitane şortu yandan ve arkadan popom da bacağım da tam belli burda kızlar
Eki Görüntüle 2272355
Sağol canım yaaaAyyy shakiraya benzettim seni ya valla tam onun gibisin
Canım popo ve bacaklar inceldi mı tamamsinM MissHayaLettugbaFB foto hem yakından hemde pantolon modelinden olduğun dan büyük duruyor tğb zaten sen de biliyosun o modeller baya popoyu büyük yapiyo ben size zaten en kilomu fazla göster kıyafetli fotolardan attım normalde popo yapım dışa doğru çıkıntılı ama ole çok çok da büyük diil bakın şimdi ev halimden atayım bitane şortu yandan ve arkadan popom da bacağım da tam belli burda kızlar
Eki Görüntüle 2272355
Canım ilk fotoda sana yazdım ya işte ben her kiyafette baska oluyorum diye bende şoktaym kendimeher kıyafette başka bi vucut allahım
burda da boşver kilo felan verme mezun edelim seni diyesim geldi
Haklısın canım herşeyin uyulması gereken bi kuralı var madem burdayız senin zor durumda kalmaman için herkesin görevini yerine getirmesi lazmya kız gülme şimdi birazdan çıkıcam listeyi paylaşıp çıkmak varken telefondan dakika başı paylaşım yapılmışmı diye kontrol etmek sıkıntı
hele bide işin çıkar ve 8 e kadar listeyi paylaşmazsan yandın
bu hafta yaptın bildirinimi haftaya ayağını denk al korktuysan
Benziyosun ama canım göz yapın dudaklarının inceliği filan yüzünde benziyo ama ana hatlarla saç rengin vücut yapın tabi boyun bende benzettim seniSağol canım yaaaniyey se çok benzetiyorlar gerçekten kızım doğmadan önce çalışırken iş arkadaşlarım filan hep derdi yakın arkadaşlarım da hep diyodu ozman tam bu kiloda hamile kalmıştım bu kilo da yada daha aşşağı da isem benzetiyorlar boyda ayanı sayılır zaten iş arkadaşlarım yüzün bile benziyo diyodu gerçi ben yüzümü pek benzetemedim ama bilmiyorum benziyomu suratın da
Kesinlikle canım boyumuz zaten kısa ya bizde 2- 3 kilo bile ciddi fark yapiyo ondan bende 58 de durumuma bakarım diyorum ama kesinlikle 58 e inmem gerek bacaklarımı daha ince karnımı da düm düz istiyorum canım ondan 5 şart yani ama popo dan memnunum yani hatta düz yada daha ufak olsa idi sguat yapardım böyle olsun pompom diye düzenli sguat yapardım ama zaten kendinden yapısı böyle diye sguat la popo çıkartmaya ihtiyacım olmadı ama bacaklarım daha ince olsun istiyorum kesinlikle bacaklar inceldikçe güzelleşiyor canım senin bacakların incecik çok güzel olmuş maşallahCanım popo ve bacaklar inceldi mı tamamsinbence birde 58 e düş öyle bak duruma 3 kilo bile fark ediyor
Teşekkürler kuzumKesinlikle canım boyumuz zaten kısa ya bizde 2- 3 kilo bile ciddi fark yapiyo ondan bende 58 de durumuma bakarım diyorum ama kesinlikle 58 e inmem gerek bacaklarımı daha ince karnımı da düm düz istiyorum canım ondan 5 şart yani ama popo dan memnunum yani hatta düz yada daha ufak olsa idi sguat yapardım böyle olsun pompom diye düzenli sguat yapardım ama zaten kendinden yapısı böyle diye sguat la popo çıkartmaya ihtiyacım olmadı ama bacaklarım daha ince olsun istiyorum kesinlikle bacaklar inceldikçe güzelleşiyor canım senin bacakların incecik çok güzel olmuş maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?