- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.341
Haklısın canım herşeyin uyulması gereken bi kuralı var madem burdayız senin zor durumda kalmaman için herkesin görevini yerine getirmesi lazm
Ahahahha yok yok ben cuma sabah uyandığım gibi tartılma üzerine endeksleniyorum tek şartım wc yi beklemek o kadar yoksa bi kere dedirtmedim yani kilon ne diye
Benziyosun ama canım göz yapın dudaklarının inceliği filan yüzünde benziyo ama ana hatlarla saç rengin vücut yapın tabi boyun bende benzettim seni
Ay onun karnı hepimizin karnına gelsinsağol canım göbüşüm de shakira nın göbüşüne benzer inşallah onun karnı harika yaaaa darısı benim karnımın başına
Ben de hergün bisiklet çok yapıyorum ama tabi aramaizda baya kilo farkı var sonuçta ondan bu kiloda anca bukadar inceldi canım o inceliğe gelmesi için benim de 5li kilolarda olmam lazım ama bisiklet çok sıkı kaslı yaptı bacakları mı fotodan da görünüyo sıfır selülit arkalar bile hep gergin oldu ondan çok mutlu oldum bisiklet muhteşem gerçekten ama iç bacaklar bu kadar gergin diil tabi oralara ciddi çalışmam lazım benim de aynen bide koşu bandı hergün yapsam oda bacakları mı baya inceltir aslında onu bisiklet gibi düzenli yapamıyorum hiçTeşekkürler kuzumseninde yakında böyle incecik olacak inşallah Ben bacak için bisiklet cardio ve Leslie yapmıştım. Ama bisiklet çok işime yaradı her gün en az 40 dk çalıştım ve bölgesel yaptim iç bacak için sumo Squat yapıyorum hala.
Evet canımB Baharyagmuru35 maviş son kilon 79.3 dimi
Nerelerdesin canım sen
Pöööfff canım çekti akşam size geliyom sarma yemeyePazara gittim geldim . Sarma saricam
Hehe beklerim.cnm buyur gel yiyelimPöööfff canım çekti akşam size geliyom sarma yemeyemalum en sevdiğim yemek
GeliyomHehe beklerim.cnm buyur gel yiyelim
Yok canım heveslenme yetişmez artık.tugbaFB cnm degsttr istersen bnm kilo 78.9 cıktı şimdi
Kızlar bu ara da benim boyununsan yukarı doğru ciddi bir migren ağrısı girdi bağlantıyla beraber 3-4 saattir yatakta cebellesiyom size o halde yazıyorum pertim resmenağrı kesici aldım az hafifledi gibi ama inşallah çok fazla ağırlaşmadan geri gider yaaa nefret ediyorum şu migrenden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?