Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

*** 14. Takım 623. Etap ***

ELF_LR35 (90.8///%)1.kez bildirimde bulunmadı.
Yellow girl (63.6///%) sabit
htc71 (66.1/64.7/1.4/%2.12)
Mavi95 (80.5/79.3/1.2/%1.49)
berkas (64.2/64.0/0.2/%0.31)
ucukgenclik (68,1/67.8/0.3/%0.44)
orkide1453 (61.0///%) sabit

14.Takım Ortalaması : %0.622

sağol canım göbüşüm de shakira nın göbüşüne benzer inşallah onun karnı harika yaaaa darısı benim karnımın başına

Ben de hergün bisiklet çok yapıyorum ama tabi aramaizda baya kilo farkı var sonuçta ondan bu kiloda anca bukadar inceldi canım o inceliğe gelmesi için benim de 5li kilolarda olmam lazım ama bisiklet çok sıkı kaslı yaptı bacakları mı fotodan da görünüyo sıfır selülit arkalar bile hep gergin oldu ondan çok mutlu oldum bisiklet muhteşem gerçekten ama iç bacaklar bu kadar gergin diil tabi oralara ciddi çalışmam lazım benim de aynen bide koşu bandı hergün yapsam oda bacakları mı baya inceltir aslında onu bisiklet gibi düzenli yapamıyorum hiç

Kızlar bu ara da benim boyununsan yukarı doğru ciddi bir migren ağrısı girdi bağlantıyla beraber 3-4 saattir yatakta cebellesiyom size o halde yazıyorum pertim resmen ağrı kesici aldım az hafifledi gibi ama inşallah çok fazla ağırlaşmadan geri gider yaaa nefret ediyorum şu migrenden

drdotty hoşgeldin canım nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…