Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

wc ye de takılma napalım onla yaşamayı öğrenecez 200 gr fazla görsün tartı yapacak birşey yok
Tartıya zaten güvenmedim babamı tarttırdım normal dedi. sonra kaç gram fazlan var düne göre dedi. şu dedim bizden gizli kaç tane poğaça börek çörek yedin sen dedi güldü. Ay daha da sinirimi bozdu. Dün pirinç pilavı yedim akşam yoğurtla ama kahvaltı hariç hiç ekmek yemedim saçları hızlı uzatıyormuş diye yedim onuda. Bundan sonra saçıma suyunu sürücem.

haftaya güzel bi düşüş bekiyorum senden hiç yakıştıramadım sana artıyı
birde mezun olacaksın hala hesap yapmayı öğrenemedin gitti

*** 14. Takım 623. Etap ***

ELF_LR35 (90.8/90.6/0.2/%0.11) Geçen hafta bildirimde bulunmadi.Yüzdesi ikiye bölündü.
Yellow girl (63.6/64.2/+0.6/%)
htc71 (64.7/63.3/1.4/%2.16)Mezun olmak istiyor.
Mavi95 (79.3/79.2/0.1/%0.13)
berkas (64.0/63.8/0.2/%0.31)
ucukgenclik (67.8/67.5/0.3/%0.44)
orkide1453 (61.0///%)

14.Takım Ortalaması :

orkide1453 korkunun ecele faydası yok canım bildir gitsin

htc71 mezun olma kararını reddedelim diyorum memlekette akraba yemekleri bozmasın onu
o payida dusunup 63 e dustum kiii65 olsam bile bana iyi hem alsam da 2 haftada veririm
afiyet olsun kuzuya
ben dün yoktum keyif yaptım işe de gitmedim
Sagol canim oh iyi yapmışsın
tebrik ederim canım mezun oluyorsun
Tesekkur ederim kuzum sen ne alemdesin kilo ne durum da isler nasil
eridi bitti kız yaaa
anlamiyor tubim beni yaaadaha nereme zayıflayacağım
Mantıklı izne çıksın o izin dönüşü de memlekette aldığı kiloları verir htc71
benim icin 2 3 kilo nedir ya veririm 2 hafta da tatli sari kiz
Sağol canım benim ❤❤❤ bu sabah bir kalktım ses komple gitmiş nene sesi gibi çıkıyor
Gecmis olsun canim dikkat et kendine
Ozelden atarim gobegim acik cektim yine Bende 2 hafta da 2.8 kilo verdim hiihhh naber
Kız yok en fotosu grup tam kendine geldi yine mi birbirine düşsün millet
şaka şaka at sen hatice de endamını görelim
herşey bir fotodan sonra basladi Yarin falan yada birkac gun icinde atarim fistik

Haklısın canım hedef 60 ama 62ye gelince mezun olmayı planlıyorum sen nasılsın liste dışında diyet yapabiliyo musun
az kalmış ama 62 nin altına inince ver bırakınca kilo alıyorsun illa ki .
67,90 ü bugün gördüm 2 haftadır 68 de takılı kaldım ama herşey yiyorum dengeliyorum tabi ki işlerim vardı biraz onları toparladım bugünden itibaren daha dikkali olurum

67,90 e düştüm sonunda bugün ama korumam lazım 68 yapıştı kaldı bana .
işler idare eder bayram tatiline giriyoruz işte bakalım dönüşü nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…