- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.841
Tartıya zaten güvenmedim babamı tarttırdım normal dedi. sonra kaç gram fazlan var düne göre dedi. şu dedim bizden gizli kaç tane poğaça börek çörek yedin sen dedi güldü. Ay daha da sinirimi bozdu. Dün pirinç pilavı yedim akşam yoğurtla ama kahvaltı hariç hiç ekmek yemedim saçları hızlı uzatıyormuş diye yedim onuda. Bundan sonra saçıma suyunu sürücem.wc ye de takılma napalım onla yaşamayı öğrenecez 200 gr fazla görsün tartı yapacak birşey yok
*** 14. Takım 623. Etap ***
ELF_LR35 (90.8/90.6/0.2/%0.11) Geçen hafta bildirimde bulunmadi.Yüzdesi ikiye bölündü.
Yellow girl (63.6/64.2/+0.6/%)
htc71 (64.7/63.3/1.4/%2.16)Mezun olmak istiyor.
Mavi95 (79.3///%)
berkas (64.0/63.8/0.2/%0.31)
ucukgenclik (67.8/67.5/0.3/%0.44)
orkide1453 (61.0///%)
14.Takım Ortalaması :
Kızlar herkesten özür dilerim600grm artıyım malesef hafta başları salmıştım hatta toparlıyamıyorum diye geçen cuma izne çıkmak istemiştim listeyi etkilemiyim diye biliyosunuz ama etkiledim malesef son 2gün toparladım ama o salmanın geri dönüşümü oldu tabi regleme de 3gün var kızlar onunda etkisi vardır sanırım
Canavarı uyandırdım uyandırdım yoksa canavar beni uyandırmıycak.bi şeyi yanlış yapıyorsunuz kuzum o zaman
yaşının avantajını kullan bence
senin meto şu an canavardır ama farkedemedin daha
Canavarı uyandırdım uyandırdım yoksa canavar beni uyandırmıycak.
Haklısın canımyeme tabi önümüz bayram göbek çıkmasın simitler yok olsun .. hedef kaçtı senin
htc71 mezun olma kararını reddedelim diyorum memlekette akraba yemekleri bozmasın onu
Sagol canimafiyet olsun kuzuya
ben dün yoktumkeyif yaptım işe de gitmedim
Tesekkur ederim kuzumtebrik ederim canım mezun oluyorsun
eridi bitti kız yaaa
Gecmis olsun canim dikkat et kendineSağol canım benim❤❤❤ bu sabah bir kalktım ses komple gitmiş nene sesi gibi çıkıyor
Ozelden atarim gobegim acik cektim yineBen 2 hafta önce o kilo ya inmiştim bikerem hıh ama selvi boyuma rağmen ideal kiloda olamadımbiz de 63 leri görüp boydan dolayı ideale uzak olunca kıskandık tabiiiiii htc71 64-65 de bile çıpçıtır manken gibi idi nasıl kıskanmıyım 63le dal gibi olmuştur gene kız hatçe foto at foto iyice kuduralım grupcanak zayıflatır senin fotolar bizi canım
Kız yok en fotosu grup tam kendine geldi yine mi birbirine düşsün millet
şaka şaka at sen hatice de endamını görelim
az kalmış ama 62 nin altına inince ver bırakınca kilo alıyorsun illa ki .Haklısın canımhedef 60 ama 62ye gelince mezun olmayı planlıyorum sen nasılsın liste dışında diyet yapabiliyo musun
67,90 e düştüm sonunda bugüno payida dusunup 63 e dustum kiii 65 olsam bile bana iyi hem alsam da 2 haftada veririm
Sagol canimoh iyi yapmışsın
Tesekkur ederim kuzumsen ne alemdesin kilo ne durum da isler nasil
anlamiyor tubim beni yaaa daha nereme zayıflayacağım
benim icin 2 3 kilo nedir ya veririm 2 hafta da tatli sari kiz
Gecmis olsun canim dikkat et kendine
Ozelden atarim gobegim acik cektim yineBende 2 hafta da 2.8 kilo verdim hiihhh naber
herşey bir fotodan sonra basladi Yarin falan yada birkac gun icinde atarim fistik
sana liste hiç iyi gelmiyor geçen haftada sabittin sanırımtugbaFB cnm artı 1 hesaplar mısın dün oruç değildim oruç olaydım artı çıkmazdım ama kısmet çünkü şişim baş ağrısından dolayı
+1 mitugbaFB cnm artı 1 hesaplar mısın dün oruç değildim oruç olaydım artı çıkmazdım ama kısmet çünkü şişim baş ağrısından dolayı
kız valla tartım bozuldu sabah bende merak etmiştim kilomuKaptanııımmm sen kaç kilosuunn listede değilsin ama kendimi seninle kıyaslamam lazm
saol canım seninde mübarek olsunKandiliniz mübarek olsun
çok iyi vermişin canım kilon az olmasına rağmen tebrik ederimSelam kızlarr, sabah çok yoğundum ancak yazabiliyorum. 59.7 çıktım. Pazartesi 60.5'tim. 60'ın altına indim çok şükür. 55'i görebilirim inşallah. Hafta sonu vakit olursa spor yapacağım
şimdi hesaplıyacam canım kontrol edersin sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?