- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.821
yazmadan edemedim ne olursa olsun cuma günü wc ye çık ya da çıkma sabah aç karnına tartılıp bildirmen gerekli kilonu canım 2 hafta çıkmadığım zaman oldu yine su içmeden wc sonrası klasik şekilde kilomu bildirdim . şimdi bugünkü kilo yazılmalı ki kimseye haksızlık olmasın . hem takım arkadaşlarına hemde diğer takımda yarışanlara canımSabah 6 gibi uyandım su içtim. Su içmeden WC çıkamıyorum diye sonra WC çıktım tartı 67.8 gösterdi. Dünkünü hesaplasak ya ben bugünü kabul etmiyorum.
Ben 2 hafta önce o kilo ya inmiştim bikerem hıh ama selvi boyuma rağmen ideal kiloda olamadım
Biz ne güzel kilo kilo verelim diye beklerken gıdım gıdım gidiyor kilolarevet kuzum araştırdım şimdi de kafama yattı
zaten hafta sonu abartmazsam eger hep o şekilde besleniyorum ve güzelde kilo vermiş oluyordum
hafta içi saat 10-18 arası yapabilirim aslında
hafta sonu süreyi daha da uzatırım
şaşırtıyorsun beni
200-300 vere vere mezun olacaksın işte sende
Ay Allahım doktora gittin mi canım boşuna çekmeSağol canım benim❤❤❤ bu sabah bir kalktım ses komple gitmiş nene sesi gibi çıkıyor
Sonuçta 200 300 ala ala bu hale geldik olsunevet kuzum araştırdım şimdi de kafama yattı
zaten hafta sonu abartmazsam eger hep o şekilde besleniyorum ve güzelde kilo vermiş oluyordum
hafta içi saat 10-18 arası yapabilirim aslında
hafta sonu süreyi daha da uzatırım
şaşırtıyorsun beni
200-300 vere vere mezun olacaksın işte sende
ye ye pişileri içine kaşarda koyYaaa bende artık 63lerdeyimmm hep pişi yicem banane63.8 çıktım ptesiye göre 900 gram eksideyim kaptanımmm hani kediydi ihihihi ama cumaya göre 200 gram eksideyim
Ben bu sabah çıldırıyorum 100 gram 100 gram vercem diyeBen 2 hafta önce o kilo ya inmiştim bikerem hıh ama selvi boyuma rağmen ideal kiloda olamadımbiz de 63 leri görüp boydan dolayı ideale uzak olunca kıskandık tabiiiiii htc71 64-65 de bile çıpçıtır manken gibi idi nasıl kıskanmıyım 63le dal gibi olmuştur gene kız hatçe foto at foto iyice kuduralım grupcanak zayıflatır senin fotolar bizi canım
Haklısın canım dün sabah 67.3 çıkmıştım. Bu sabah son WC sonrası 67.5 çıktım. Onu yazıp hesapladım.yazmadan edemedim ne olursa olsun cuma günü wc ye çık ya da çıkma sabah aç karnına tartılıp bildirmen gerekli kilonu canım 2 hafta çıkmadığım zaman oldu yine su içmeden wc sonrası klasik şekilde kilomu bildirdim . şimdi bugünkü kilo yazılmalı ki kimseye haksızlık olmasın . hem takım arkadaşlarına hemde diğer takımda yarışanlara canım
Olsun canım 100grm da olsa gitmişBen bu sabah çıldırıyorum 100 gram 100 gram vercem diye
Olsun canım sıkma sen canını ben bayram haftası ne olacak onu merak ediyorum. Havada tatlılar uçuşurken uyku hapımı alsam acaba tüm hafta*** 14. Takım 623. Etap ***
ELF_LR35 (90.8/90.6/0.2/%0.11) Geçen hafta bildirimde bulunmadi.Yüzdesi ikiye bölündü.
Yellow girl (63.6/64.2/+0.6/%)
htc71 (64.7/63.3/1.4/%2.16)Mezun olmak istiyor.
Mavi95 (79.3///%)
berkas (64.0/63.8/0.2/%0.31)
ucukgenclik (67.8/67.5/0.3/%0.44)
orkide1453 (61.0///%)
14.Takım Ortalaması :
Kızlar herkesten özür dilerim600grm artıyım malesef hafta başları salmıştım hatta toparlıyamıyorum diye geçen cuma izne çıkmak istemiştim listeyi etkilemiyim diye biliyosunuz ama etkiledim malesef son 2gün toparladım ama o salmanın geri dönüşümü oldu tabi regleme de 3gün var kızlar onunda etkisi vardır sanırım
Gelir canım gelmez mi hem sesim gitti diyorsun Belliki dün üşütmüşsün. O da gaz yapmış şişirmiştir seniOlsun canım 100grm da olsa gitmişbenim kiler geri bile geldi ben ne yapayım reglem e 3gün var yaa inşallah regle ile hemen 63ler geri gelir
Kız yok en fotosu grup tam kendine geldi yine mi birbirine düşsün milletBen 2 hafta önce o kilo ya inmiştim bikerem hıh ama selvi boyuma rağmen ideal kiloda olamadımbiz de 63 leri görüp boydan dolayı ideale uzak olunca kıskandık tabiiiiii htc71 64-65 de bile çıpçıtır manken gibi idi nasıl kıskanmıyım 63le dal gibi olmuştur gene kız hatçe foto at foto iyice kuduralım grupcanak zayıflatır senin fotolar bizi canım
bi şeyi yanlış yapıyorsunuz kuzum o zamanBiz ne güzel kilo kilo verelim diye beklerken gıdım gıdım gidiyor kilolar
Çok sağol canımye ye pişileri içine kaşarda koytebrik ederim güzel gidiyorsun
wc ye de takılma napalım onla yaşamayı öğrenecez 200 gr fazla görsün tartı yapacak birşey yokK
Haklısın canım dün sabah 67.3 çıkmıştım. Bu sabah son WC sonrası 67.5 çıktım. Onu yazıp hesapladım.
yeme tabi önümüz bayram göbek çıkmasın simitler yok olsun .. hedef kaçtı seninÇok sağol canımtamda dediğin gibi annemlerde kahvaltıdayım yine kalan pişilerin içine kaşar koyup ısıttılar ama bu sefer yemicem gaza geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?