- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.801
ee tabi biraz sürer o canim… neyse bidahakine su icmeden tartil canimSusayınca sabah 6 gibi içtim uyudum uyandım biraz daha içtim wc çıktım 67.8 çıktım. Şimdi gene gittim 67.5 çıktım içtiğim suyu bile vücuttan atamadım. Dün sabah aç karına 67.3 çıkmıştım. Suyu erken içince vücuttan atar sandım ama tutmuş.
tamam listeye 67.5 üzerinden hesabını yaparsın67.5 şuantugbaFB şuan tekrar WC çıktım canım onun üstünden hesaplıyorum o zaman bu bana tekrar tekrar ders olsun. Zaten gene susadım.
Gece susayınca benimde hatam bu hatayı ben yapıyorum. Erken içince sorun olmaz sandım.ee tabi biraz sürer o canim… neyse bidahakine su icmeden tartil canim
Dene canımkuzum şaka yaptım biliyorum susuzluk olduğu için zaten kilo veremiyoruz yaa
ne kadar içicem desende iftarla sahur arası 2 lt su içilmiyor
dene bakalım bende bir hafta yapabilirim aslında
ahahaha aynen kuzum
gözü dönüyor insanın
Beklesem değişceğine inansam beklesem dicem. Benden de bıktınız.tamam listeye 67.5 üzerinden hesabını yaparsın
hafta sonları daha kolay yapabilirim ama iş yerinde nasıl olur bilemedimDene canımzaten normalde 16saat yetiyor hatta 16/8 diye geçiyor zaten çoğu kişi 16 yapıyor sende öyle yaparsın denersin ben dün 16:30 da masadan kalkmıştım yani şuan tam 18saatim doldu bile ve hala kahvaltı da yapmadım hatta aç da diilim masayıda hazırlamadım bile bugün de 19 saat i bulucam galiba
anladim canim, gece ic zaten o sorun olmaz Sabah uyanincada eger icmek istersen hemen öncesinde bi tartil sen ne olur ne olmaz diye sonrasinda icersin yatarsin yine… kalktiginda yine tartilip nekadar fark var diye bakarsin hem bidahakine:)Gece susayınca benimde hatam bu hatayı ben yapıyorum. Erken içince sorun olmaz sandım.
canım ne bıkması saçmalamaBeklesem değişceğine inansam beklesem dicem. Benden de bıktınız.
Ayy çok geçmiş olsun canım valla fotolarınıza bayıldım harikasınızBizde gece ye doğru döndük eve canım kızımla sahilde parkta filan koşuşturduk sonra baba kız balık tuttular biraz bende oturdum sahil keyfi yaptm öyle güzel geçti geceye doğru 22-23 civarı döndük eve uyku tutmadı benide boğazlarım gene kötü öksürürken boğuluyorum resmen ondan rahat yatamadım ilaçta alıyorum ama kaç gündür düzelmedi bir türlü sanada afiyet olsun canım artk ramazan da bitmek üzere sonrasin da çok daha rahat kilo verirsinayy ben de sabah az artı çıkarm inşallah yaaa artıda olduğum kesin zaten ama inşallah çok aşırı bir artı olmaz
Canım intermittent fasting 16/8 demek zaten aralıklı oruç demek 16 saat ac kalip 8saati yiyorsun bu uzun sürü vücuda gıda girmesi de insulin kolestrol gibi değerleri çok düşürüp sağlığı iyileştiriyor hatta vucut gıda sindirimi ile uğraşmadığı için kendini yeniliyor hücreleri yeniliyor uzun yasam yöntemi diyorla bunu arada bir yapmak gençlik ve sağlk için de çok iyi ama aynı zaman da uzun süre gıda girmeyince vücut enerji kaynağı için yağlarını yakıp kullanmak zorunda kalıyor ondan direk yağ yakma programı canım bunun yapma içeriği sadece saat yani canım geri kalan şekli sen nasıl istersen yapabilirsin saatleri ayarlamam da sana kalmış zaten hangi saatlerde yemek sana uygun ise o şekilde yapabilirsin öğünleri istediğin şekilde ister 6 ister 3 ister 2öğün yiyebilirsin ve içeriğinde sana bağlı ama sonuç olarak ne kadar sağlık ve diyete uygun beslenirsen o kadar iyi sonuç alırızhafta sonları daha kolay yapabilirim ama iş yerinde nasıl olur bilemedim
dayanabildiğin kadar dayan canım
peki yediin zamanlar neler yeniliyor
canım ne bıkması saçmalama
haftaya daha dikkatli olursun
Sağol canım benimAyy çok geçmiş olsun canım valla fotolarınıza bayıldım harikasınız
evet kuzum araştırdım şimdi de kafama yattıCanım intermittent fasting 16/8 demek zaten aralıklı oruç demek 16 saat ac kalip 8saati yiyorsun bu uzun sürü vücuda gıda girmesi de insulin kolestrol gibi değerleri çok düşürüp sağlığı iyileştiriyor hatta vucut gıda sindirimi ile uğraşmadığı için kendini yeniliyor hücreleri yeniliyor uzun yasam yöntemi diyorla bunu arada bir yapmak gençlik ve sağlk için de çok iyi ama aynı zaman da uzun süre gıda girmeyince vücut enerji kaynağı için yağlarını yakıp kullanmak zorunda kalıyor ondan direk yağ yakma programı canım bunun yapma içeriği sadece saat yani canım geri kalan şekli sen nasıl istersen yapabilirsin saatleri ayarlamam da sana kalmış zaten hangi saatlerde yemek sana uygun ise o şekilde yapabilirsin öğünleri istediğin şekilde ister 6 ister 3 ister 2öğün yiyebilirsin ve içeriğinde sana bağlı ama sonuç olarak ne kadar sağlık ve diyete uygun beslenirsen o kadar iyi sonuç alırız
Yaaa bende artık 63lerdeyimmm hep pişi yicem banane63.8 çıktım ptesiye göre 900 gram eksideyim kaptanımmm hani kediydi ihihihi ama cumaya göre 200 gram eksideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?