- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.861
Cok guzel fistik 67 yi görüşmüşsün67,90 e düştüm sonunda bugünama korumam lazım 68 yapıştı kaldı bana .
işler idare eder bayram tatiline giriyoruz işte bakalım dönüşü nasıl olcak
Ederim kuzum sonuncu falan olup nota almasak barişimdi hesaplıyacam canım kontrol edersin sende
evet malesef çok kötü
allahtan sen kurtarıyorsun takımı canımEderim kuzum sonuncu falan olup nota almasak bari
Bundan sonra listede bende yokumallahtan sen kurtarıyorsun takımı canım
o nedenle nota almayız
At canım at herkes görsün endamınıo payida dusunup 63 e dustum kiii 65 olsam bile bana iyi hem alsam da 2 haftada veririm
Sagol canimoh iyi yapmışsın
Tesekkur ederim kuzumsen ne alemdesin kilo ne durum da isler nasil
anlamiyor tubim beni yaaa daha nereme zayıflayacağım
benim icin 2 3 kilo nedir ya veririm 2 hafta da tatli sari kiz
Gecmis olsun canim dikkat et kendine
Ozelden atarim gobegim acik cektim yineBende 2 hafta da 2.8 kilo verdim hiihhh naber
herşey bir fotodan sonra basladi Yarin falan yada birkac gun icinde atarim fistik
evet cnm napım hergün 3 4 ilaç içtim hedeflediğim şeyleri yapamadım+1 mi
kız oruç bitecek bikaç güne biliyosun dimi
Canımmm çoook sevindim sonunda bir barajı daha kırdın ❤❤❤ sıra 65 barajını kırma da hadi bakalım67,90 e düştüm sonunda bugünama korumam lazım 68 yapıştı kaldı bana .
işler idare eder bayram tatiline giriyoruz işte bakalım dönüşü nasıl olcak
Harika başladın canım tebriklerSelam kızlarr, sabah çok yoğundum ancak yazabiliyorum. 59.7 çıktım. Pazartesi 60.5'tim. 60'ın altına indim çok şükür. 55'i görebilirim inşallah. Hafta sonu vakit olursa spor yapacağım
Htc harika verdin hep yaaaa 1.400 ler 1.200 ler ben detoksla bile veremiyebiluyorum canım valla sen harika verdin hepBundan sonra listede bende yokumbakalim ne olacak ceza alirsak bizde kizlara spor cezasi keselim her hafta verdim hep verdim sadece bir kere +200 vardi onu da fazlasiyla telafi ettim iki kere ust uste 1.400 verip
Kontrol ettim dogru kuzum paylas ben hata gormedim
Orkide ve ben ortalamayı kötü yaptk yaaaa
Gayet iyiiii bayrama az kaldi iste temizlik heyecan fln :) sen napiypsun misafirlerinjz varms gordm bol bol fotolarihay Allah kiz hic bilerek isteyerek yaparmiyim böyle bisey:) bidaha olmicak kuzucum… napion nasilsin bakalim bebisli Hayat nasil gidio
ah ah inş cnm ben bi spor başlasaydım iyi olacaktı da bide salatalık nane zencefil ve limon lu su ödem attırıyor yaz geldi tam mevsimiOrkide ve ben ortalamayı kötü yaptk yaaaabizi affedin kızlar çok üzgünüz haftaya çok güzel telafi edicez eminim dimi orkide1453 haftaya harika sonuç alıcaz senle
Teşekkürler canım çok aktif olmasam da sizler motivasyon kaynağımsınızşimdi hesaplıyacam canım kontrol edersin sende
evet malesef çok kötü
Canımmm çoook sevindim sonunda bir barajı daha kırdın ❤❤❤ sıra 65 barajını kırma da hadi bakalım
Harika başladın canım tebriklerbenimde hayalim tartıda 59'ları görüp 55'lere doğru inmeye çalışmak darısı başıma ❤ harika rakamlar 5ler❤
Htc harika verdin hep yaaaa 1.400 ler 1.200 ler ben detoksla bile veremiyebiluyorum canım valla sen harika verdin hepbileğinin hakkıyla kazanılan zafer diyorum en güzeli de sık sık detoks vs. Yapıp kas yada şu kaybıyla diil direk çok güzel menüler ile direk yağ kaybıyla hedefine varıp incecik çok güzel vücuda kavuşmuş olman canım darısı hepimizin başına inşallah ❤
Sağol canım benimAzmetmeyince olmayacak iş yok sen neler başarmışsın kilo mu veremeyeceksin
Canım hurma detoksu sonrası ben bi dağıttım zor toparlanma zaten üstelik de tamamı ödemdi gidenin ondan bidaha yorucu sıkıcı ve ödem atıcı şeyler uzun bir süre denemiycem ben direk yağ yakıcı şeyler istiyorum artk yağlar gitsin incelelim güzelleşelim fitleselimah ah inş cnm ben bi spor başlasaydım iyi olacaktı da bide salatalık nane zencefil ve limon lu su ödem attırıyor yaz geldi tam mevsimi
canım hurma detoksunu ben de düşünüyorum şöyle 2-3 gün yardımcı olmaz mı diyorsun? kötü mü senin deneyimin?Canım hurma detoksu sonrası ben bi dağıttım zor toparlanma zaten üstelik de tamamı ödemdi gidenin ondan bidaha yorucu sıkıcı ve ödem atıcı şeyler uzun bir süre denemiycem ben direk yağ yakıcı şeyler istiyorum artk yağlar gitsin incelelim güzelleşelim fitleselimben ilk başladgm ve guzel kilo verdigim zamanlardaki gibi direk yağ yakımına odaklı ilerliyen canım yoksa ödem at ödem tut bir artı bir ekşi oluyor yağlarda yerinde kalıyor bize yağ atmak gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?