- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.901
Sağol canım ben unutmuşum onu ya tamam kopyalayayım oraya daMenüler menü bölümüne cnm ilk sayfada link vardı biliyorsun değil mi ?
Bu arada menüler ve spor çok iyi
Olamaz kabul edilemez bayramda kilo alanlar bayram sonrası kabak detoksu hepsini verir erir zaten birinci olamadık bir türlü biz daha çok vermek zorunda kalıcazkızlar @orkide1453 hatırlattı
haftaya cuma kontrol amaçlı kilo bildirimi olacak liste yayımlanmayacak
(bayram sebebi ile 2 hafta birleştirildi )
14 haziran da bildirimler olacak ve yüzdeler 2 ye bölünecek
Biz onlara güveniyoruz onlarda kendilerine inanıyorlar.Kizlar üzülerek söylemek isterim ki haftaya vermek durumundasiniz mecburen yoksa liste dışı kalırsınız ☹☹ 1 hafta 2 hafta tölere edilebilir ama 3 hafta olunca kilo veren arkadaşları da düşünmek zorundayim haksızlık oluyor cünküama size güveniyorum yaparsınız siz ❤ @orkide1453
Onsuz olmaz bu takım onun için haftaya fazla kilo vermeye razıyım benKuzum zaten dedigim sizin motivesini düsürmesin aksine seninde dedigin gibi artırsın
Yaa evet tatlım sen söyledin diyet psikolojisinde degilim diye ama izine ayırsak sana hepten bırakirsin diyeti diye( o kadar emek verdik o kilolarını vermek icin) özellikle ben hic istemedim ayrılmanı ama takımıda etkilesin istemem tabi
Onsuz olmaz bu takım onun için haftaya fazla kilo vermeye razıyım ben
Kizlar üzülerek söylemek isterim ki haftaya vermek durumundasiniz mecburen yoksa liste dışı kalırsınız ☹☹ 1 hafta 2 hafta tölere edilebilir ama 3 hafta olunca kilo veren arkadaşları da düşünmek zorundayim haksızlık oluyor cünküama size güveniyorum yaparsınız siz ❤ @orkide1453
Kuzum aklinda kalmasın gözüne güzel gelen bi tatliyi minicik ye benceCanım o konuda da size teďekkur ediyorum tekrar gerçekten o psikolojide dirildim ve kafam da direk ben son indigim kiloyu korumaya çalışayım kalanına yaz sonu devam ederim düşüncesinde idim gerçekten sen okey diyip beni izne alsaydın ben şuan diyette diildim bukadar motive olup çok ciddi şekilde başlayıp vermeye devam etme kararım tamamen size borçluyum gerçekten ❤ iyiki varsınız canımdevam etmeme de 55 lere kadar inmem gerektiğine de tamamen sizin sayenizde karar verdim canım katkın çok çok çok büyük bana hep söylüyorum bayramda bile kimsede tatlı yememeyi planlıyorum hatta belki denize havuza filan da gidersek akrabalarin tatlı ve ikram yedirme çabalarından da kurtulmuş oluruz
Inşallah . Haftada 1 2 kere açık dondurma bence çok dokunmaz .Hamur işi ,kola ve dondurma dışındaki tatlıları hiç yemiyorum zaten canım onlar hiç yok zaten yaşam şekli olarak sağlık açısından tüketmiyorum zaten hepsi hayatımdan çıkalı çok oldu ama sadece dondurma ve meyve geçen hafta çok yemiştim az az da ramaz pidesi tırtıklamıştım ama dondurmayıda 3gün önce gene bıraktım zaten izne filan ayrılmadıkça yemem onuda bidaha canım 20günde 2-3 kilo daha atarım inşallah
2 hafta üst üste sabit ,arti cıkanların 3. Hafta eksi cıkması gerekiyor canım ilk sayfa kurallarında da var zaten , ama çok çok dikkat edilmesine rağmen duraklama yaşanılıyorsa esneklik olabilir100 gram verincede geçerli mi bu dediklerino kdr da cardio yaptım hergün ama malesef gitmedi ..
Çok beğendim canim menüleriniDün ki menüm
18saat açlığı tamamladıktan sonra
Sabah 10:00 = 1.5dilim tambuğday,1hslnms yumurta, tulum peyniri,domates,salatalık,yeşillik,1kasik tahin ve kekik çayı
Ara=sütlü kahve, 3kayısı
Akşam 16:30= ıspanak,yoğurt,avuç ortası kadar pide
Spor= 1saat kondisyon bisikleti +sahil de yürüyüş
2.5 lt su
Bugün ki menüm
19 saat açlık tamamladıktan sonra
Kahvaltı 11:30 = 2dilim tambuğday,peynir,3zeytin, domates,biber,1kaşk tahin,kekik çayı
Ara=sütlü kahve ,1mini şeftali,6tane kiraz
Akşam 17:00= ayran çorbası,börülce salatası,2köfte
Hmm anladım ben geçen hafta 1.2 vermiştim sanırım bu hafta 100 gr cik . Üstüme şimdilik alınmıyorum ama o 78 i inşallah bu hafta göreceğim .2 hafta üst üste sabit ,arti cıkanların 3. Hafta eksi cıkması gerekiyor canım ilk sayfa kurallarında da var zaten , ama çok çok dikkat edilmesine rağmen duraklama yaşanılıyorsa esneklik olabilir
Bayram dönüsü p.tesi salı bencw idealAynen ya bi kabak patlatalım bayram sonu
daha çok verecek olmak seni neden üzüyor onu anlamadımOlamaz kabul edilemez bayramda kilo alanlar bayram sonrası kabak detoksu hepsini verir erir zaten birinci olamadık bir türlü biz daha çok vermek zorunda kalıcaz
Bende aksini söylemedim ki zaten canımBiz onlara güveniyoruz onlarda kendilerine inanıyorlar.
Kesinlikle onlarsız olmaz zaten çok güzel verecekler yellow simdiden vermeye baslamistir bile 2 gündür beslenmesi cok güzelOnsuz olmaz bu takım onun için haftaya fazla kilo vermeye razıyım ben
Yok kuzum alınma tabi ki, tatile mi gideceksin bayramdaHmm anladım ben geçen hafta 1.2 vermiştim sanırım bu hafta 100 gr cik . Üstüme şimdilik alınmıyorum ama o 78 i inşallah bu hafta göreceğim .
Evet cnm 2.günü antalyaya gtcez nasipseYok kuzum alınma tabi ki, tatile mi gideceksin bayramda
Aynen canım kesinlikleKuzum aklinda kalmasın gözüne güzel gelen bi tatliyi minicik ye bence
Aklinda duracagina midende dursunzaten sporun çok güzel eritirsin
Canim diyet konusunda bana cok benziyorsun gazla calisiyorsun sendebende listeye girince sen beni gazlayip zayiflatacaksin hee tamammı
Bu grup niye var tatlim hepimiz birbirimize yardimci olacagız tabi ki
Detox yapamıyorum ya onlar birden 2 3 kilo verince kıskancımdan üzülüyorum.Bayram dönüsü p.tesi salı bencw ideal
daha çok verecek olmak seni neden üzüyor onu anlamadım
Bayramda kilo alanlar birak vermeye calissinlar sen kilo alma hep ver sıyrıl geç aralarindan iyi fikir degil mi
iyi tatiller canımEvet cnm 2.günü antalyaya gtcez nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?