Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar @orkide1453 hatırlattı
haftaya cuma kontrol amaçlı kilo bildirimi olacak liste yayımlanmayacak
(bayram sebebi ile 2 hafta birleştirildi )
14 haziran da bildirimler olacak ve yüzdeler 2 ye bölünecek
Olamaz kabul edilemez bayramda kilo alanlar bayram sonrası kabak detoksu hepsini verir erir zaten birinci olamadık bir türlü biz daha çok vermek zorunda kalıcaz

Biz onlara güveniyoruz onlarda kendilerine inanıyorlar.

Onsuz olmaz bu takım onun için haftaya fazla kilo vermeye razıyım ben

Onsuz olmaz bu takım onun için haftaya fazla kilo vermeye razıyım ben
Aaayyy Allahımmm ben seni yerim yaaaaa canım benim yaaaaa ❤ üzermiyim ben sizi bak sımsıkı sarıldım diyetime valla kendimden çok size söz verdiğim için yemiyorum bunu da gördüm hiç yiyemem

100 gram verincede geçerli mi bu dediklerin o kdr da cardio yaptım hergün ama malesef gitmedi ..

Kuzum aklinda kalmasın gözüne güzel gelen bi tatliyi minicik ye bence
Aklinda duracagina midende dursun zaten sporun çok güzel eritirsin
Canim diyet konusunda bana cok benziyorsun gazla calisiyorsun sende bende listeye girince sen beni gazlayip zayiflatacaksin hee tamammı
Bu grup niye var tatlim hepimiz birbirimize yardimci olacagız tabi ki

Inşallah . Haftada 1 2 kere açık dondurma bence çok dokunmaz .
Bende bu ara biraz abarttım gibi geliyor. Sutlu tatlı dondurma börek vs derken 1 kez bile olsa o kadar cardio yaptım yine hiç düşmemiş anca yediklerimi ertmişim ama cidden yapamıyorum hem oruç hem çok sıkı diyet olmuyor . O kdr acıkıyorum ki oructa yemek den sonra da insan aranıyor sadece 1 O gun yemek yiyip kalmak istmeyorsun . Tmm diyorum bi türk kahvesi yanına minicik. Bisey ye bari öle kalsın yapma diyorum yok yine olmuyor deliricem . Kilo veremedim o yüzden 78 i göremedim. Inan 79 un mutluluğunu bu yaptığım hatalar yüzünden yaşayamadım.bile . Simdide o gelmeyi çok istediğim 79 rakamından kurtulamıyorum hem.kendi suçum onu da biliyorum ama birşey de yapamiyorum . Yuruyus yapmayı çok özledim 10.gundur gidemiyorum anca evde cardio . Oruç olduğumdan gündüz oruç akşam eşim gelmiyor trk başına izin de vermiyor yürüyüş de yapamıyorum onun da etkisi var cardio da iyice yordu beni artık onu yapmak da zor geliyor . Şükür 3 gün kaldı sonra bayram. Vs ardından hemen spor salonu yazilicam .
Bence 2.3 Kilo 1 2 haftalık iş sen de verirsin yani kafaya koydun mu elbet gider .

100 gram verincede geçerli mi bu dediklerin o kdr da cardio yaptım hergün ama malesef gitmedi ..
2 hafta üst üste sabit ,arti cıkanların 3. Hafta eksi cıkması gerekiyor canım ilk sayfa kurallarında da var zaten , ama çok çok dikkat edilmesine rağmen duraklama yaşanılıyorsa esneklik olabilir

Çok beğendim canim menülerini

2 hafta üst üste sabit ,arti cıkanların 3. Hafta eksi cıkması gerekiyor canım ilk sayfa kurallarında da var zaten , ama çok çok dikkat edilmesine rağmen duraklama yaşanılıyorsa esneklik olabilir
Hmm anladım ben geçen hafta 1.2 vermiştim sanırım bu hafta 100 gr cik . Üstüme şimdilik alınmıyorum ama o 78 i inşallah bu hafta göreceğim .

Aynen ya bi kabak patlatalım bayram sonu
Bayram dönüsü p.tesi salı bencw ideal
Olamaz kabul edilemez bayramda kilo alanlar bayram sonrası kabak detoksu hepsini verir erir zaten birinci olamadık bir türlü biz daha çok vermek zorunda kalıcaz
daha çok verecek olmak seni neden üzüyor onu anlamadım
Bayramda kilo alanlar birak vermeye calissinlar sen kilo alma hep ver sıyrıl geç aralarindan iyi fikir degil mi

Su gibi terkedim . Esim yavas yurudugu halde birakti yarida sen nasil yorumlmuyorsun diyor .
5 km tempolu yürüyüş tabi karisik hızlı kosu kızlar .
Kendime şaşıyorum . Zorla yürüdüğüm yer bana yem olmuş . O kdr kolay kieskiden yürüyemedim yerleri simdi cok hizli kosarak gecip yorulmuyorum .

Son düzenleme:
Aynen canım kesinlikle bir ara karşılıkla gazlarlşırken arda arda ne güzel şakır şakır vermiştik yaaa kesinlikle ikimizde gazla çalışıyoruz gazlarım tabiki hiç merak etme zaten bir kaç kilo atsam sen bana yetişmek için hemen gaza gelirsin ikimizide zayıflatmam lazım tatlilardan da tatmama gerek yok canım çünki şerbetli tatlıları sevmem ben hele yazın iyice ağır hiç canım çeken birşey diil benim bayram tatlıları zaten tatlı diyince vazgecemiyceğim 3fovorim var profitöröl,tramisü,spangile çok şanslıyım bayramda da bunlar ikram edilmiyor

Evet cnm 2.günü antalyaya gtcez nasipse
iyi tatiller canım 20sinde de biz orda olucaz bayram,regli vs. Hepsi bitsin iyice de tam sıcaklar çökmüş olsun diye 20sine ayarlamışdım tatili hemde gidene kadar bir kaç kilo daha da atcak zamanım olur düşüncesiyle aldım tarihini inşallah da òyle olur yoksa dayanamıyorum acil çıkmamız lazım çok bunaldım psikolojik açıdan yorucu bir kışdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…