- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.921
Evt canım ramazan da zor susuzlk bu tarz tatlı ve karbonhidrat arayışina sokuyor vücudu ondan böyle oldu tüm gün su içemiyorsun ve uzun süreli susuzluk vücutta açlık olarak sinyal veriyormuş oda en hızlı enerji kaynakları oldukları için karbonhidrat ve şeker arayışına sokuyormuş vücudu ama dediğin gibi sadece 3gun kaldı 3gün sonra ramazan bitecek tatillerde dinlenip stresini de atıp gelirsin ve bayram bitşi tam teşekkül ü olarak başlarsın ❤ ben 5li rakamlar için çok acele etmiyorum zaten çünki kilo azaldikca daha zor gidiyor o rakamlar yavaş gide bilir kendimi strese sokmadan ilerliycem yavaş gitsin yağdan gitsin sorun diil ama şu 3haftayı 3 kilo atarak bitirme hedefim var çünki tatil e 3kilo daha verip çıkmayı kafaya koydumInşallah . Haftada 1 2 kere açık dondurma bence çok dokunmaz .
Bende bu ara biraz abarttım gibi geliyor. Sutlu tatlı dondurma börek vs derken 1 kez bile olsa o kadar cardio yaptım yine hiç düşmemiş anca yediklerimi ertmişim ama cidden yapamıyorum hem oruç hem çok sıkı diyet olmuyor . O kdr acıkıyorum ki oructa yemek den sonra da insan aranıyor sadece 1 O gun yemek yiyip kalmak istmeyorsun . Tmm diyorum bi türk kahvesi yanına minicik. Bisey ye bari öle kalsın yapma diyorum yok yine olmuyor deliricem . Kilo veremedim o yüzden 78 i göremedim. Inan 79 un mutluluğunu bu yaptığım hatalar yüzünden yaşayamadım.bile . Simdide o gelmeyi çok istediğim 79 rakamından kurtulamıyorum hem.kendi suçum onu da biliyorum ama birşey de yapamiyorum . Yuruyus yapmayı çok özledim 10.gundur gidemiyorum anca evde cardio . Oruç olduğumdan gündüz oruç akşam eşim gelmiyor trk başına izin de vermiyor yürüyüş de yapamıyorum onun da etkisi var cardio da iyice yordu beni artık onu yapmak da zor geliyor . Şükür 3 gün kaldı sonra bayram. Vs ardından hemen spor salonu yazilicam .
Bence 2.3 Kilo 1 2 haftalık iş sen de verirsin yani kafaya koydun mu elbet gider .
Çok beğendim canim menülerini
Bizimde dükkan var başka zaman bırakamıyoruz diye öyle yaptık yoksa bayramda tatil iyi değil aslında kalabalık oluyor bence sizin tarih en iyisi . Bi de mecbur 11 inde dönmem lazım gittiğim kursun sergisi yani sergimiz olucak öle kötü zmnlama oldu ki artık yapacak birşey yok .4 5 gün tatil yapıp dönerim sonra ama hic kendimi müthiş zayıf göremeyeceğim sanrm ben temmuz ağustos gibi çocuk planlıyoruziyi tatiller canım20sinde de biz orda olucaz bayram,regli vs. Hepsi bitsin iyice de tam sıcaklar çökmüş olsun diye 20sine ayarlamışdım tatili hemde gidene kadar bir kaç kilo daha da atcak zamanım olur düşüncesiyle aldım tarihini inşallah da òyle olur yoksa dayanamıyorum acil çıkmamız lazım çok bunaldım psikolojik açıdan yorucu bir kışdı
Evt canım ramazan da zor susuzlk bu tarz tatlı ve karbonhidrat arayışina sokuyor vücudu ondan böyle oldu tüm gün su içemiyorsun ve uzun süreli susuzluk vücutta açlık olarak sinyal veriyormuş oda en hızlı enerji kaynakları oldukları için karbonhidrat ve şeker arayışına sokuyormuş vücudu ama dediğin gibi sadece 3gun kaldı 3gün sonra ramazan bitecek tatillerde dinlenip stresini de atıp gelirsin ve bayram bitşi tam teşekkül ü olarak başlarsın ❤ ben 5li rakamlar için çok acele etmiyorum zaten çünki kilo azaldikca daha zor gidiyor o rakamlar yavaş gide bilir kendimi strese sokmadan ilerliycem yavaş gitsin yağdan gitsin sorun diil ama şu 3haftayı 3 kilo atarak bitirme hedefim var çünki tatil e 3kilo daha verip çıkmayı kafaya koydumbakalım inşallah başarıcam şu 3kilo hemen gitsin zaten sonrası yavaş yavaş gitse de olur
Çok takmam ama 3kilo bende baya direk hızla görülür fark yapıyor canım hemde 5lere geçmek üzere olarak gitmiş olurum ondan olursa çok mutlu olucam olmazsa da olduğu kadar artkBizimde dükkan var başka zaman bırakamıyoruz diye öyle yaptık yoksa bayramda tatil iyi değil aslında kalabalık oluyor bence sizin tarih en iyisi . Bi de mecbur 11 inde dönmem lazım gittiğim kursun sergisi yani sergimiz olucak öle kötü zmnlama oldu ki artık yapacak birşey yok .4 5 gün tatil yapıp dönerim sonra ama hic kendimi müthiş zayıf göremeyeceğim sanrm ben temmuz ağustos gibi çocuk planlıyoruzsonra yine gelecek kilolar ..
Inşallah gider . Gitmesede dert etme 3 kilo büyük görüntü değişikliği değil zaten . Verirsen tabi iyi olur ama gitmezsede çok takma bence
Çok takmam ama 3kilo bende baya direk hızla görülür fark yapıyor canım hemde 5lere geçmek üzere olarak gitmiş olurum ondan olursa çok mutlu olucam olmazsa da olduğu kadar artkaynen bende bayram da çok kalabalık olur diye istemedim canım zaten arkasından da regli tarihim de var hepsi bir geçsin dedim 10gün filan Antalyada olucaz çünki hepsini bir atlatıp güzel tarihde gidelim diye öyle ayarladım 15 inden sonra deniz suyuda çok güzel oluyor kendimi düşünüp iyice odaklıyorum giderken 61 kilo ile gidebilecekmişim bakalım başarırsam da hem dönünce bodruma gitmeden önce 5leri görüp giderim çok güzel olur temmuzda da bodrum da olucaz orayada 5leri görmüş olarak gitme hedefim var ❤ ben hedef koydummu daha iyi başarıyorum ondan kademeli hedef ayarladım kendime zaten o hedeflere de ne kadar yaklaşırsam okadar kâr benim için ❤❤❤sende doğum sonrası tam istediğin kiloya inersin kuzum merak etme şişinince sağlıklı hamilelik kilosuna gel doğum sonrası zaten kaç kiloya istersen inene kadar devam edersin üstelik emzirmeye kilo çok çok hızlı gidiyor sen spor da yapıyorsun çok daha rahat verirsin ozman
Hmmm iyi bakalm peki madem öyle olsunkız valla tartım bozuldu sabah bende merak etmiştim kilomu
yedek tartımda fazla tartıyor cesaret edemedim o yüzden
O da doğru ya en iyisi 61 kusurlarda bırakıyım ben geri alma payı kalsınaz kalmış ama 62 nin altına inince ver bırakınca kilo alıyorsun illa ki .
67,90 ü bugün gördüm 2 haftadır 68 de takılı kaldım ama herşey yiyorum dengeliyorum tabi ki işlerim vardı biraz onları toparladım bugünden itibaren daha dikkali olurum
Günaydın canımmGünaydın
Hafta sonu güzelleri
böle mazeret bildirin canımı yiyin
buraya yapıyoruz canım
aslında bi listemiz var oraya yapıcaz ama ben geciktim yayınlayamadım sende yoğunmuşun :) sen söyle kilonu ben hallederim
ayrıca başladığında kaç kiloydun hedef kilonuda belirtirsen sevinirim canım
Sağol canımInşallah hedeflerine ulaşırsın .
Inşallah canım .
Oh antalyalar bodrumlar iyiymiş şimdiden iyi gezmeler❤
Günaydın güzellikGünaydın
Hafta sonu güzelleri
Herkese günaydın, ben bugün yine çalışıyorum ve yine çok yoğun, mesajları okumaya çalıştım. tatile gidenlere iyi yolculuklar dilerim. Biz de yarın sabah yola çıkacağız inşallah. Bayramda telefonu elime alıp buraya girebilirsem yazarım. Mümkün olduğu kadar diyete sadık kalmaya çalışacağım. Bayram dönüşü görüşürüz inşallah. Hedefine adım adım yaklaşan herkesi tebrik ederim bu arada. Kilo alanlar da bayramda gaza gelip bütün ikramları geri çevirsinler. alerjim var diyin kızlar
Yook artıkkk kızlar bi günde 600 gram götürdü kabak
ay çok sevindim canım iyi gidiyorum bakalım sonuç nasl olacak ❤ bende htc71 in menülerini detaylı inceledim bayıldım nasıl okadarcık şeylerle durabilmiş önce şaştım sonra hayran kaldım sonrada örnek aldım onun gibi daha az yemeyi ve protein ağırlıklı yemeyi deniycem okdar güzel vermesine şaşmamalı menüler i harika maşallah
Hiç sevmiyorum ama bende mi kabak detoksu yapsamYook artıkkk kızlar bi günde 600 gram götürdü kabak
Ayy inşallah canım yaa sabah bi çıktm şokk oldum ya inşallah devamı gelir diyetim bitincede senin taktikle devam etçemharika yaaaa artk cumaya kadar 62'leri rahat rahat görürsün ❤❤
Bi tadı yok ki kabağın yapılabilcek bişey bence ben bol bol pulbiber ekliyorum limon sıkıyorm kabağı anlamıyosun zaten kahvaltı menüsüde yeterli bi tek hem öğlen hem akşam yiyince sıkıyo ondan tek akşam yiyorum araştır bak çok iyi kilo verenler varHiç sevmiyorum ama bende mi kabak detoksu yapsam
Kabağı haşlayıp dereotu koyuyoruz bizde. Babama söyliyimde yarın başlayalım bari.Ayy inşallah canım yaa sabah bi çıktm şokk oldum ya inşallah devamı gelir diyetim bitincede senin taktikle devam etçem
Bi tadı yok ki kabağın yapılabilcek bişey bence ben bol bol pulbiber ekliyorum limon sıkıyorm kabağı anlamıyosun zaten kahvaltı menüsüde yeterli bi tek hem öğlen hem akşam yiyince sıkıyo ondan tek akşam yiyorum araştır bak çok iyi kilo verenler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?