- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.961
Çok gecmis olsun cnm şimdi nasilsinBabam maydanoz kaynattı. köfteye alerjim olduğu için tüm cildim bir gecede pul pul oldu ve kızardı.
Canım sürekli hepimiz aynı şeyi söylüyoruz ama malesef stres kilo vermeye engel o yüzden bu kadar çok rakamlara takılma sık sık tartılıp stres yaparsan olmaz biraz rahatla yoga denesen filan olmaz mı ?Evde oturmaktan catliycam zaman da geçmiyor . Kilo da hergün azalacağına daha çok çıkıyor . 79.9 cıktı deliricem .
Çok.cnm sıkıldı bugün ya patlamak uzereyim
Her yerim kaşınıyor şuan kırmızı kırmızı benekli insanlara döndüm. Kendimi bildiğim halde yedim canım benim hatamÇok gecmis olsun cnm şimdi nasilsin
Tuh ya valla çok üzüldüm bi çaresi yok mu ins en yakın surede geçerHer yerim kaşınıyor şuan kırmızı kırmızı benekli insanlara döndüm. Kendimi bildiğim halde yedim canım benim hatam
Canım sürekli hepimiz aynı şeyi söylüyoruz ama malesef stres kilo vermeye engel o yüzden bu kadar çok rakamlara takılma sık sık tartılıp stres yaparsan olmaz biraz rahatla yoga denesen filan olmaz mı ?
arada dalagalanmalar olur canım spordan kas şişer yada yediğin bir şey şu tutulumu yapar yada regle yakınlasır ödem olur vs. Vs. Okadar çok etki eden faktörler var ki çok normal arada yüksek çıkması zaten bir iki güne geri düşer normale dönerStres yapmıyorum da zaten oructan vereceğimi hiç sanmiyirdum bari çok çıkmasa iyiydi . Ama Ypck bsey yok
Vücuttan atmam lazım canım bol bol su tüketicem yedikten sonra bir buçuk litre su tüketseydim kalıcı tahribat yapmazdı. Kaşınan yerlerim sonra böyle oluyor. Alerji ilacıda şuan etki etmedi.Tuh ya valla çok üzüldüm bi çaresi yok mu ins en yakın surede geçer
Canım çok fena olmuşVücuttan atmam lazım canım bol bol su tüketicem yedikten sonra bir buçuk litre su tüketseydim kalıcı tahribat yapmazdı. Kaşınan yerlerim sonra böyle oluyor. Alerji ilacıda şuan etki etmedi.
Of çok kötü olmuş ya bi doktora mi gitsen ki ya çok geçmiş olsunVücuttan atmam lazım canım bol bol su tüketicem yedikten sonra bir buçuk litre su tüketseydim kalıcı tahribat yapmazdı. Kaşınan yerlerim sonra böyle oluyor. Alerji ilacıda şuan etki etmedi.
Böyle devam ederse zaten bu hafta büyük ihtimal artı çıkarsın ama ramazan 2gün kaldı moralini bozma canım toparlarsın gerçi tam arkasindan da bayramda Tatil var orda da veremezsin zaten keşke bu cuma listeden izne çıkıp tatil den dönünce listeye geri gitseydin canım kaç gün sürecek tatil ?Bn zaten yapamıyorum artık gitti oruç yüzünden .. Bi de dondurma yedim .iki gün daha sonra düzelticem
Tatil en fazla 5 gün cnm . O da ta çarşamba gideceğiz tatile . Herşey dahil otele gtmiycez Dsarda yiycez . Tatli hamur isi kola yemezsem zaten o hareketle tempoyla yuzme yuruyus vs alicagimi sanmiyirum kilo . Bugun fazla kötü oldu sadece . Önümüzdeki iki gün akşam yemegim yani iftar böyle olmıycak. Sporda yapicam ins almamBöyle devam ederse zaten bu hafta büyük ihtimal artı çıkarsın ama ramazan 2gün kaldı moralini bozma canım toparlarsın gerçi tam arkasindan da bayramda Tatil var orda da veremezsin zaten keşke bu cuma listeden izne çıkıp tatil den dönünce listeye geri gitseydin canım kaç gün sürecek tatil ?
Çok acıkman normal akşam için 4 baya erken bi de hala uyumadigin için baya guruldamalar vardırakşam ı gene erkenden dört civarı kapattım ve ilk kez açlık olduaçım ama sabaha kadar bekliycem yapcak birşey yok hem kabak salata gibi çok hafif şeyler tercih edip hemde çok erken den yiyince normal olarak karnım bomboş kaldı
Bütün vücudumda kaşınan yerlerim şuan böyle. Ben kendimi bildiğim halde yedim. Sağolun genede bol bol su içince geçer belki bu sayede vücudumda temizlenir kilo veririm cumayaCanım çok fena olmuşşok oldum hiç böyle tahmin etmemiştim bol bol su iç ozman çok korktum ya bukadar ciddi ise sakın yeme bidaha korktum valla yaaa ooff kıyamam
Tatil en fazla 5 gün cnm . O da ta çarşamba gideceğiz tatile . Herşey dahil otele gtmiycez Dsarda yiycez . Tatli hamur isi kola yemezsem zaten o hareketle tempoyla yuzme yuruyus vs alicagimi sanmiyirum kilo . Bugun fazla kötü oldu sadece . Önümüzdeki iki gün akşam yemegim yani iftar böyle olmıycak. Sporda yapicam ins almam
Sağol canım allergy diye bir ilaç var onu veriyor o yüzden gitmedim yarın daha da artarsa pazartesi sabahtan gidicem. Acilde çok bir şey yapmazlar diye gitmedim.Of çok kötü olmuş ya bi doktora mi gitsen ki ya çok geçmiş olsun
Aynen şuan yemek yiyeli tam 9 saat olduÇok acıkman normal akşam için 4 baya erken bi de hala uyumadigin için baya guruldamalar vardır
Çalışan insanlar saati sayarya mesai bitimine bir saat on iki dakika o geldi aklımaAynen şuan yemek yiyeli tam 9 saat olduüstelik 4de ekmek, et yada kuru baklagil gobi tok tutucu bişeyde yemedim zaten canım sadece sebze ve yoğurt olunca zaten tok tutmadı neyse geriye kaldı 9-10saat
Çalışan insanlar saati sayarya mesai bitimine bir saat on iki dakika o geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?