Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evde oturmaktan catliycam zaman da geçmiyor . Kilo da hergün azalacağına daha çok çıkıyor . 79.9 cıktı deliricem .
Çok.cnm sıkıldı bugün ya patlamak uzereyim
Canım sürekli hepimiz aynı şeyi söylüyoruz ama malesef stres kilo vermeye engel o yüzden bu kadar çok rakamlara takılma sık sık tartılıp stres yaparsan olmaz biraz rahatla yoga denesen filan olmaz mı ?

Canım sürekli hepimiz aynı şeyi söylüyoruz ama malesef stres kilo vermeye engel o yüzden bu kadar çok rakamlara takılma sık sık tartılıp stres yaparsan olmaz biraz rahatla yoga denesen filan olmaz mı ?

Stres yapmıyorum da zaten oructan vereceğimi hiç sanmiyirdum bari çok çıkmasa iyiydi . Ama Ypck bsey yok

Stres yapmıyorum da zaten oructan vereceğimi hiç sanmiyirdum bari çok çıkmasa iyiydi . Ama Ypck bsey yok
arada dalagalanmalar olur canım spordan kas şişer yada yediğin bir şey şu tutulumu yapar yada regle yakınlasır ödem olur vs. Vs. Okadar çok etki eden faktörler var ki çok normal arada yüksek çıkması zaten bir iki güne geri düşer normale döner

akşam ı gene erkenden dört civarı kapattım ve ilk kez açlık oldu açım ama sabaha kadar bekliycem yapcak birşey yok hem kabak salata gibi çok hafif şeyler tercih edip hemde çok erken den yiyince normal olarak karnım bomboş kaldı

Tuh ya valla çok üzüldüm bi çaresi yok mu ins en yakın surede geçer
Vücuttan atmam lazım canım bol bol su tüketicem yedikten sonra bir buçuk litre su tüketseydim kalıcı tahribat yapmazdı. Kaşınan yerlerim sonra böyle oluyor. Alerji ilacıda şuan etki etmedi.

Eklentiler

• IMG_20190602_004352.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 24
Vücuttan atmam lazım canım bol bol su tüketicem yedikten sonra bir buçuk litre su tüketseydim kalıcı tahribat yapmazdı. Kaşınan yerlerim sonra böyle oluyor. Alerji ilacıda şuan etki etmedi.
Canım çok fena olmuş şok oldum hiç böyle tahmin etmemiştim bol bol su iç ozman çok korktum ya bukadar ciddi ise sakın yeme bidaha korktum valla yaaa ooff kıyamam

Of çok kötü olmuş ya bi doktora mi gitsen ki ya çok geçmiş olsun

Bn zaten yapamıyorum artık gitti oruç yüzünden .. Bi de dondurma yedim .iki gün daha sonra düzelticem
Böyle devam ederse zaten bu hafta büyük ihtimal artı çıkarsın ama ramazan 2gün kaldı moralini bozma canım toparlarsın gerçi tam arkasindan da bayramda Tatil var orda da veremezsin zaten keşke bu cuma listeden izne çıkıp tatil den dönünce listeye geri gitseydin canım kaç gün sürecek tatil ?

Tatil en fazla 5 gün cnm . O da ta çarşamba gideceğiz tatile . Herşey dahil otele gtmiycez Dsarda yiycez . Tatli hamur isi kola yemezsem zaten o hareketle tempoyla yuzme yuruyus vs alicagimi sanmiyirum kilo . Bugun fazla kötü oldu sadece . Önümüzdeki iki gün akşam yemegim yani iftar böyle olmıycak. Sporda yapicam ins almam

Çok acıkman normal akşam için 4 baya erken bi de hala uyumadigin için baya guruldamalar vardır

Canım çok fena olmuş şok oldum hiç böyle tahmin etmemiştim bol bol su iç ozman çok korktum ya bukadar ciddi ise sakın yeme bidaha korktum valla yaaa ooff kıyamam
Bütün vücudumda kaşınan yerlerim şuan böyle. Ben kendimi bildiğim halde yedim. Sağolun genede bol bol su içince geçer belki bu sayede vücudumda temizlenir kilo veririm cumaya

aynen canım öyle ise ok . Ben hersey dahil sandm oyle olunca mutlaka aliniyor çünki Biz hep herşey dahil gidiyoruz ondan ne kadar dikkat etmeye calisirsam calisayim ben hep artı olup dönüyorum ondan öyle dedim 5yıldızlı oteller yeme içme işini abarttıkları için ne kadar kendimi sıkarsam sıkayım birşeylerden görmesemde diğerlerinden mutlaka yiyorum bide alkol çok alıyoruz kokteyller artı olarak dönüyor bana ondan ben giderken listeden izne çıkıp gidicem canım ama senin izin almana gerek yok sen etkilemezsin listeyi zaten yüzmeyle gezmeyle filan dengelenir

Çok acıkman normal akşam için 4 baya erken bi de hala uyumadigin için baya guruldamalar vardır
Aynen şuan yemek yiyeli tam 9 saat oldu üstelik 4de ekmek, et yada kuru baklagil gobi tok tutucu bişeyde yemedim zaten canım sadece sebze ve yoğurt olunca zaten tok tutmadı neyse geriye kaldı 9-10saat

Aynen şuan yemek yiyeli tam 9 saat oldu üstelik 4de ekmek, et yada kuru baklagil gobi tok tutucu bişeyde yemedim zaten canım sadece sebze ve yoğurt olunca zaten tok tutmadı neyse geriye kaldı 9-10saat
Çalışan insanlar saati sayarya mesai bitimine bir saat on iki dakika o geldi aklıma

Çalışan insanlar saati sayarya mesai bitimine bir saat on iki dakika o geldi aklıma
Napiim saycam mecbur kafaya koydum birkere ondan bu program bana çok uyuyor çünki şartlandığım şeyi mutlaka yapıyorum 16'da yerken bu sabah içinde 19 saati doldurmayı şartladım kafada ondan şafak sayıyorum yarısı gitti bile 9bitti 10uncu saate geçtim ahaaa haa zaten kalanı da uykuda geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…