Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım zevkler değişir ama şahsen ben bukadar kısa saçı hiç sevmem ve çok çok nadir insanlara kısa saç yakisiyor bence onun disinda her kadinin uzun sacli hali daha guzel oluyor uzun sacdan ise kisasinin daha guzel durduğu tek kadında bu yani ben hayatım da bir tek bu kadına kısa saç daha iyi olmuş dedim oda kesinlikle yüz kemikleriyle alakalı yüz yapısına bu uygun ama senin yüz yapını bilmiyoruz birde benim dikkat ettiğim ve kuaför ve modacilardan dinledigim bir şey daha var oda kısa saç yüzü olduğundan daha iri gösterir uzun saç yüzü daha zayıf gösterir yani eğer yanakların dolgun ise yada yüzün çok yuvarlak ise hiç düşünme derim çünki olduğundan daha yuvarlak yada daha yanaklı olacaksın ama yüzün uzun yada oval yada bu tarz karakteristik kemikli filan ise kısa iken biraz yuvarlaklık vermesi ozman hoş olur kullanımıda eğer çok kabaran ve elektriklenen bir saçın yok ise iyi kabarınca kötü durur bu model

Canim sacinin yapisi nasil yıka çık seklindeyse cok rahat kullanırsın bu saçı ama kuruyunca sekilsiz bi saçın varsa hergüm uğrasırsın kısa saçla
Yok canım saçlarım kıvırcık biraz uğraştıracak farkındayım ama biraz yaktım saçları onları da kestirmiş olayım diye de istiyorum ama kararsız kaldım

2 kabagı rendeliyorsun cok cok az yagda kavuruyorsun sonra yogurtla karistirip yiyorsun (ceviz,dereotu eklersen güzel oluyor) sabah yumurta ile kahvalti öglen ve aksam bu kabaktan ara ògünelrde de 2 adet meyve
Evde yokta yarın alıp çarşamba başlayayım hemen

Yok canım saçlarım kıvırcık biraz uğraştıracak farkındayım ama biraz yaktım saçları onları da kestirmiş olayım diye de istiyorum ama kararsız kaldım
Canım ozman bòyle duramıycak ki görüntüsü daha farklı olacak sen netten kısa ve kıvırcık saç modelleri diye bir bak istersen duracağı sekili daha iyi anlarsn

Canım ozman bòyle duramıycak ki görüntüsü daha farklı olacak sen netten kısa ve kıvırcık saç modelleri diye bir bak istersen duracağı sekili daha iyi anlarsn
Kestirme işini erteledim zaten denize gideceğiz yıpranacak sonra kısa saçlı sürekli kabarır dediğin gibi ben rahatsız olacağım en iyisi tatil sezonu bitimi hala istekli olursam ozaman kestiririm

Günaydın kızlarr, bu sabah iyi uyandım çok şükür, işe de gelebildim. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Kilomda maalesef değişme olmadı ama çok kararlıyım bırakmayacağım devam edeceğim. İnşallah cuma gününe kadar eksiye geçerim :)

Ben hurma detoksu yaptığımı yazmıştım 1 günde 900 gram gitmişti. O giden 900 gram iki üç gün içinde geri geldi, üstelik tamamen sağlıklı beslenmeme rağmen sonraki günlerde toparladım. hurma detoksunun tek faydası tuvalete çıkarması oldu açıkçası. 1 veya 2 haftada bir yapılabilir bence. o da yalnızca 1 gün. fazlası zarar diye düşünüyorum.

kışın intermittent fasting denemiştim ve çok kısa sürede çok hızlı kilo vermiştim. çok mutluydum ama reglim kesilince korkup ara vermiştim. intermittent fasting'e gene başlayacağım bugün itibariyle, cuma sonuçları yazarım artık. @yellow girl sen başlamıştın sanki ne oldu devam edebildin mi? çok yorum var okuyamadım

Afiyet olsun canım geçen günleri unutup bugün hiç bişey olmamış gibi yoluma devam ediyorum dün üstümde çok bol bi elbise olmasına rağmen bi akrabam çok zayıflamışsın dedi moral buldum biraz bide alışveriş yaptm iki elbise aldm alışkanlık L bedenini alcaktm dur deniyim dedim içinde yüzdüm derken derken inanır mısın ikisininde S bedeni oldu moralimi topladm spor listeside yapıyorz madem sporu coşturcam
Haklısın canım ya hem çok taktm hemde wc de çok düzgün değildi o zaman bugün yeni bi gün onlar çok yerleşmeden kovalım gitsinler
Çok kullanışlı olur canım ama fazla kısa omuzlarmda kestirdim bende çok rahat ediyorum ama senin gösterdiğin fazla kısa zaten vazgeçmişsin iyi yapmışsın

Merak ettim kuzum
Ne okuyor
Kaç yıldır okuyor
otomobil üerine okuyo canim mühendis olcak insallah, okul degistirdigi icin böyle yiln hikayesine Döndü... sinavlari verememe korkusuyla diger bölümü 4 sene sonunda degistirip bu bölüme gecti bakalim insallah busene bitircek artik

Günaydın kızlar
Diyet ve spor
Sıfır beden olma yolunda ilerleyen

Sevgili kadınlar

36-34 neyimize yetmiyor hatta 34de de gözüm yok 36 bana yeter
Evt canım bayram 'ın 2.gününe kadar yaptm 3. Ve 4. Günü tam yapamadım dışarda ve yoğun geçti ama haftasonu tekrar kaldım yerden devam ettim kesinlikle çok etkili canım hem bayram öncesi güzel düşüş yaşadım hem de bayramda kaçamaklarım olmasına rağmen ciddi bir artı filan yaşamadım yani intermittent fasting etkisi kesinlikle

Benim de sıfır beden kastım 36
Ben nerde 34 olsam kemiklerim fırlar kalçadan belden

Kendini üzme mavicim sen kendini toplar yemene ve sporuna dikkat edersen cuma hiçbir fazlalık kalmaz yeterki kasma bedenini
Adet olucm gerçi cumayada ama evet spor salonuna yazilcm öğlen gdecegim bugün cuna fazlalık olmayacak şekilde hedef belirledim bakalım. Bi öğün sadece corba bi öğün protein kahvaltıda yumurtayla yaparsam oluck insallh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…